wicked 948 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 آبان، ۱۳۹۰ اگر سارقان شما را وادار کردند که از کارت عابر بانکتان پول بگیرند شما میتوانید PASSWORD کارتتان را به صورت معکوس (یعنی از آخر به اول) وارد کنید مثلا اگر کلمه عبور شما 1254 میباشد شما عدد 4521 را وارد کنید. با این کار عابر بانک به شما پول میدهد ولی در عین حال دستگاه به صورت خودکار پلیس را در جریان سرقت قرار میدهد. این قابلیتی است که تمام دستگاههای خودپرداز دارند ولی اکثر مردم از آن بی خبرند. 7 لینک به دیدگاه
Fakur 9754 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 آبان، ۱۳۹۰ من این چهار تا رمز کارتمو همش میرم از تو دادداشت های موبایلم پیداش میکنم بعد میزنم. حالا اگه ذزذ بیاد و منو تهدید بکنه و منم تو اون گیر و ویری برم شماره رو از موبایل پیداش بکنم و اونم نبینه و منم اونو برعکس بزنم که دخل خودمم میارن و گوشی رو هم بعنوان اشانتیون ازم میگیرن و پولهام رو هم همینطور. در ضمن اینو برای پلیس های خارجی طراحی کردن. اینجا دعوا میشه بعدش به 110 زنگ میزنی بعدش دعوا ادامه پیدا میکنه و یکی دو نفر لت و پار میشن و بازم زنگ میزنی و کسی نمیاد و مجروهان رو با ماشین شخصی میبری بیمارستان و اونجام نمیتونی ثابت کنی که خودت اینا رو به این حال و روز نینداختی و مدارکتم میگیرن و گیر می افتی . بعدش پلیس 110 میره محل دعوا بهش میگن یکساعت پیش اینجا دعوا بوده . اونم برمیگرده سر کارش و شما تو بیمارستان میمونی تا فک و فامیل طرفین بیاد و رضایت بده و ادامه ماجرا. اینا رو برای ما طراحی نکردن جانم. ما فقط اینا رو خریدیدم و آوردیم که پز بدیم و نتونیم پولامونم ازشون بگیریم. 6 لینک به دیدگاه
felorans666 12046 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 آبان، ۱۳۹۰ چه جالب ... یار در خانه و ما گرد جهان می گردیم ... 3 لینک به دیدگاه
spow 44197 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 آبان، ۱۳۹۰ پسورد یکی از کارتای من چهاررقم تکراری بود چه بدبختی میکشن این پلیسا از دست من 4 لینک به دیدگاه
Fakur 9754 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 آبان، ۱۳۹۰ پسورد یکی از کارتای من چهاررقم تکراری بود چه بدبختی میکشن این پلیسا از دست من کدوم پلیس داداش. من چند بار اینو آزمایشی زدم پولم گرفتم کسی هم نگفت بالای چشات یه ابرو های کمانی هم هست. اینا از امتیازات این دستگاههاست که برای کشور های متمدن طراحی شده. 3 لینک به دیدگاه
hamid_shahrsaz 28920 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 آبان، ۱۳۹۰ یه چیزی میگم ربطس به اینجا نداره اما بد نیست بدونید شمایی که میگی متمدن!!! انگلیس به نظرت متمدن هست دیگه؟؟ من یه پسر خاله دارم که چندین ساله تو انگلیس زندگی میکنه.چند ماه پیش اومده بووود ایران.وقتی برگت خونش رو دزد زده بوود و همه چی رو برده بوود.زنگ زده بوودن پلیس میدونی چی گفتن بهش؟؟؟ گفتن این سرقت اورژانسی نیست فعلا وقت نداریم بیایم:vahidrk: پس حضور نداشتن پلیس ربطی به کشور نداره 3 لینک به دیدگاه
Fakur 9754 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 آبان، ۱۳۹۰ یه چیزی میگم ربطس به اینجا نداره اما بد نیست بدونیدشمایی که میگی متمدن!!! انگلیس به نظرت متمدن هست دیگه؟؟ من یه پسر خاله دارم که چندین ساله تو انگلیس زندگی میکنه.چند ماه پیش اومده بووود ایران.وقتی برگت خونش رو دزد زده بوود و همه چی رو برده بوود.زنگ زده بوودن پلیس میدونی چی گفتن بهش؟؟؟ گفتن این سرقت اورژانسی نیست فعلا وقت نداریم بیایم:vahidrk: پس حضور نداشتن پلیس ربطی به کشور نداره دلیلش این بوده که احتمالا خونه شو بیمه نکرده بوده. بعدشم اونا درست کفتن. ایشون باید بره مرکز پلیس و برگه گزارش رو پر کنه و ادامه کار این که میگم یه فرض عمومی هست که نه با یکی دو تا مثال اثبات میشه و نه نقض میشه. تو همین بانکهای ترکیه شما اینکارو بکنی در عرض 30 ثانیه جواب میده. تو شهر های بزرگش البته. 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده