Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 آبان، ۱۳۹۰ آقا من درباره خودم مثال میزنم، کاری به دیگران ندارم. دیگه اکثریت بنده را تو این انجمن میشناسن، بنده وقتی میام مثلا انگشت میذارم روی یک قسمتی از ضعف های مذهب، دنیای هجوم است که به بنده صورت میگیره. یکی تاپیک میزنه در ملا عام به خانواده من فحش میده، یکی تاپیک میزنه این فتنه گر را فلان کنین،یکی میگه چکار به اعتقادات مردم داری به تو چه، بنده هم سرم درد نمیکنه که بیام با ملت کلنجار برم. وقتی میبینم طرف خودش نمیخواد، وقتی خودش از همین بُتی که داره هم راضیه و هم احساس آرامش میکنه، من نوعی روی چه حسابی باید بیام تابو شکنی کنم؟ ترجیح میدم برم سمت خیال بافی های فانتزی، تا حداقل کمی شادی حتی از نوع مسخرگیش برای خیلی ها به وجود بیاد. اول گوش هایی برای شنفتن بیابید، تا ما زبانی برای گفتن بگشاییم. :icon_pf (44): 9 لینک به دیدگاه
hodaa 5488 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 آبان، ۱۳۹۰ من فکر میکنم اون تاثیری که باید ازش میگرفتی و سالها قبل گرفتی.... تو رشد کردی....انتظار داشتی اونم با تو رشد کنه و جوابگوی اونچه میخوای باشه....اما همه به دلایلی که تو داری به اینجا سر نمیزنن... یا اگه هم هست مثل تو واسشون مهم نیست هر چیز واسه یه تایمه... واسه تو تموم شده سخت نگیر البته این نظر شخصی منه...لزومی نداره که با واقعیت منطبق باشه....! 4 لینک به دیدگاه
هولدن کالفیلد 19946 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 7 آبان، ۱۳۹۰ من فکر میکنم اون تاثیری که باید ازش میگرفتی و سالها قبل گرفتی....تو رشد کردی....انتظار داشتی اونم با تو رشد کنه و جوابگوی اونچه میخوای باشه....اما همه به دلایلی که تو داری به اینجا سر نمیزنن... یا اگه هم هست مثل تو واسشون مهم نیست هر چیز واسه یه تایمه... واسه تو تموم شده سخت نگیر البته این نظر شخصی منه...لزومی نداره که با واقعیت منطبق باشه....! ممنون هدي جان حرف هايي بود كه بايد ميگفتم "ما آزمودهایم در این شهر بخت خویش, بیرون کشید باید از این ورطه رخت خویش" ممنون كه شهامت اين رو داشتي تا متفاوت فكر كني و نظر بدي حرفات رو پشت حرف اين اون قايم نكردي بعضي تفاوت ها اينجا مشخص ميشه. 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده