رفتن به مطلب

به زودی در این مکان،،،،،،،،،،،،،،،،،، تخته می شود .

ارسال های توصیه شده

جواد رضویان سریالی ساخته بود به اسم "مدار صفر درجه" یه مشت دیونه توی یه جزیره گیر افتاده بودن و بعد منتظر بودن یکی بیا د نجاتشون بده یه روز یه قایق میاد صاحبش ادعا میکنه این جزیره منه برید از اينجا گم شید ، بعد اینا شاکی میشن دادو بیداد می کنند و میگن گو خوردی خودت برو گم شو بعد یارو از ترسشون فرار میکنه میره اونا باز اونجا ميمونن...

جکایت تالار ازاد هم همینه ،کارو بارش کساد بود کسی تاپیک نمیزد حوصله گفتگو هم نداشت یه جورایی بی خیال اینجا شده بودیم بعد تقربیا تو یکی دو تا تاپیک همه جمع شدن تا یه تغییری بوچود بیاد ...و تغییر به وجود اومد الان این چند روزه اینقد تاپیک ابکی زدیم و بلانسبت همه چرت و پرت بافتیم که بدون هیچ شکی با این طرز فکر های سطحی اینجور پیش بره درش تخته بشه بهتره ... مطمعننا ممکنه به دوستان بر بخوره ولی واقعیت اینه که خیلی شلیم ! تو یه سیکل تکراری قرار گرفتیم و بسته فكر ميكنيم کاملا تاپیک ها تکراریه و حرف تازه ای برای گفتن نداره. ااومدن اینجا چیپ و بی معنی شده .

"عنوان تاپیک ازمسیجهاي وارده بود "

• Like 17
لینک به دیدگاه

آرش جان ما بالاخره نفهمیدیم داستان چیه. تالار پویا باشه شما یه چیزی میگی. خفه باشه یه چیزی میگی. سنگین باشه یه چیزی میگی. چیپ باشه یه چیزی میگی. شوما بگو چی میل دارید من خودم به سرآشپز بگم برات آماده کنن داداش. :biggrin:

• Like 10
لینک به دیدگاه
آرش جان ما بالاخره نفهمیدیم داستان چیه. تالار پویا باشه شما یه چیزی میگی. خفه باشه یه چیزی میگی. سنگین باشه یه چیزی میگی. چیپ باشه یه چیزی میگی. شوما بگو چی میل دارید من خودم به سرآشپز بگم برات آماده کنن داداش. :biggrin:

يه جمله هست كه ميگه مهم نيست چشم اندازت چي باشه مهم اينه كه اون چشم انداز چه تاثيري روت داشته باشه ...شما هم اگه فكر ميكني تاثير مثبتي داره ادامه بده .

• Like 2
لینک به دیدگاه
يه جمله هست كه ميگه مهم نيست چشم اندازت چي باشه مهم اينه كه اون چشم انداز چه تاثيري روت داشته باشه ...شما هم اگه فكر ميكني تاثير مثبتي داره ادامه بده .

شما اگه یه راه حل خوب و عملی بلدی ارائه بده. ایراد گرفتن که کاری نداره. شما چیزی میتونی تو این دنیا بیاری که کسی نتونه ازش ایراد بگیره؟

ایراد گرفتن به تنهایی دردی رو دوا نمیکنه. اگه چیز مثبتی به ذهنتون میرسه لطفا ارائه کنید.

• Like 6
لینک به دیدگاه

بزار یه جور دیگه بگم که سوء تفاهم نشه عزیز.

شما تا حالا انتقاد زیاد کردید. وجدانا در این میان چقدر پیشنهاد دادید؟

• Like 7
لینک به دیدگاه
آرش جان فک کنم به یک یأس فلسفی‌ رسیدی!!!:w58:

خوبه كه ادم به اوني كه ميگي برسه بهتر از اينه كه يه راهي رو بره وتهش به پوچي برسه ..يه كم به تاپيك هاي صفحه اول نگاه بنداز ببين چندتاش حرف تازه اي براي شنيدن داره ببين چندتاش جز دغدغه هاي يه جوان هم سن وسال ما ميتونه باشه ببين چندتاش تو و طرز فكرت رو به چالش ميكشه ....؟

البته اينكه ادم بايد راحت باشه و سخت نگيره خوبه اما با لودگي و وقت تلفي خيلي فرق ميكنه..

• Like 2
لینک به دیدگاه
شما اگه یه راه حل خوب و عملی بلدی ارائه بده. ایراد گرفتن که کاری نداره. شما چیزی میتونی تو این دنیا بیاری که کسی نتونه ازش ایراد بگیره؟

ایراد گرفتن به تنهایی دردی رو دوا نمیکنه. اگه چیز مثبتی به ذهنتون میرسه لطفا ارائه کنید.

همين كه بپذيريم خودش خيلي قدم بزرگيه اول بايد پذيرفت كه يه جوان قرن بيست يكي بايد به روز تر و سطح ديد بازتري داشته باشه ..اينكه جرات گفتنو كنار اومدن با حقيقت را داشته باشيم خيلي مهمه ...

اينجا ديگه براي ده شصتي ها جاي مناسبي نيست چون رشد نداشته حرفها همون حرفاست

• Like 3
لینک به دیدگاه
همين كه بپذيريم خودش خيلي قدم بزرگيه اول بايد پذيرفت كه يه جوان قرن بيست يكي بايد به روز تر و سطح ديد بازتري داشته باشه ..اينكه جرات گفتنو كنار اومدن با حقيقت را داشته باشيم خيلي مهمه ...

اينجا ديگه براي ده شصتي ها جاي مناسبي نيست چون رشد نداشته حرفها همون حرفاست

آقا من میگم مگر نه اینکه شما غصه این تالارو میخوری؟ مگر نه اینکه ناراحتی راکد باشه یا کیفیتش پایین بیاد؟ اینهمه انتقاد کردید در تاپیک و تاپیک های قبلی ما هم پذیرفتیم. حالا باز یک انتقاد جدید چرا؟ یک پیشنهاد شاید کارسازتر باشه. خودتو بزار جای من. اون چیزی که به ذهنت میرسه و احساس میکنی مفیده ارائه بده تا اجرا کنیم.

• Like 10
لینک به دیدگاه
جواد رضویان سریالی ساخته بود به اسم "مدار صفر درجه" یه مشت دیونه توی یه جزیره گیر افتاده بودن و بعد منتظر بودن یکی بیا د نجاتشون بده یه روز یه قایق میاد صاحبش ادعا میکنه این جزیره منه برید از اينجا گم شید ، بعد اینا شاکی میشن دادو بیداد می کنند و میگن گو خوردی خودت برو گم شو بعد یارو از ترسشون فرار میکنه میره اونا باز اونجا ميمونن...

جکایت تالار ازاد هم همینه ،کارو بارش کساد بود کسی تاپیک نمیزد حوصله گفتگو هم نداشت یه جورایی بی خیال اینجا شده بودیم بعد تقربیا تو یکی دو تا تاپیک همه جمع شدن تا یه تغییری بوچود بیاد ...و تغییر به وجود اومد الان این چند روزه اینقد تاپیک ابکی زدیم و بلانسبت همه چرت و پرت بافتیم که بدون هیچ شکی با این طرز فکر های سطحی اینجور پیش بره درش تخته بشه بهتره ... مطمعننا ممکنه به دوستان بر بخوره ولی واقعیت اینه که خیلی شلیم ! تو یه سیکل تکراری قرار گرفتیم و بسته فكر ميكنيم کاملا تاپیک ها تکراریه و حرف تازه ای برای گفتن نداره. ااومدن اینجا چیپ و بی معنی شده .

"عنوان تاپیک مسیجهاي وارده بود "

با توجه به اینکه یکی از اون تاپیکای آبکی و چرت و پرت مال من بود باید بگم من از تاپیکم دفاع نمیکنم فقط دارم نظرم رو میدم پس سوء برداشت نشه:a030:

آرش جان میشه اعتراض کرد که چرا تالار مرده و ساکت شده و من هم با تو هم عقیده بودم، ولی دیگه نمیتونیم بیایم بگیم چرا تاپیکی میزنید که من خوشم نمیاد یا آبکی هست، اگر تاپیک دیگه خیلی بیخود باشه مدیرا پاکش میکنن اگر هم نکنن به زودی میره جزو اون 150 صفحه تاپیک و خاک میخوره، لااقل تو این تالار نمیشه کاربر رو محدود کرد در مورد سبک تاپیکایی که میزنه:yes:

کلا یه مدت هست یکمی زیادی داره به تالار آزاد و مدیراش داره انتقاد میشه، خیلی از انتقادها به مدیرهای تالار که غیر منصفانه بوده، در مورد خود تالار هم پیشرفت تالار دست خود ماهاست، خودمون باید پیشرفتش بدیم، از کی داریم انتقاد میکنیم؟ نمیشه که بگیری از یقه کاربر برگی برو تاپیک درست حسابی بزن!

• Like 9
لینک به دیدگاه

میدونید چیه ؟؟؟(البته بنده تازه واردم البته رو اسمم این نوشته شده که مهم نیس ) گاهی اوقات که میام اینورا یا تو سایتهای مشابه این که خودتون خیلی هاشو تجربه کردید و میشناسید حس میکنم دارم خفه میشم...

قبلا تو سایت باشگاه که بودم همه اطلاعات یا تاپیکها در مورد مسایل اجتماعی و ... بود و همه با هم درمورد چیزایی حرف میزدیم که خاص بود. اما الان چه اونجا چه اینجا موضوعات به حدی سطحش پایینه که آدم وقتی واردش میشه حی بدی پیدا میکنه. که اونم جو جامعه اس... خیلی داغون شدیم... خیلی زیاااااااااااااااااد

• Like 4
لینک به دیدگاه
خوبه كه ادم به اوني كه ميگي برسه بهتر از اينه كه يه راهي رو بره وتهش به پوچي برسه ..يه كم به تاپيك هاي صفحه اول نگاه بنداز ببين چندتاش حرف تازه اي براي شنيدن داره ببين چندتاش جز دغدغه هاي يه جوان هم سن وسال ما ميتونه باشه ببين چندتاش تو و طرز فكرت رو به چالش ميكشه ....؟البته اينكه ادم بايد راحت باشه و سخت نگيره خوبه اما با لودگي و وقت تلفي خيلي فرق ميكنه..
شما هم یکی‌ از کاربرایی خوب چرا ۲-۳تا تایپیک نمی‌زنی که طرز فکر مارو به چالش بکشه؟؟ ما خیلی‌ خوشحال میشم! ما همه میدونیم چن وقته انجمن رکود داشته!! صد بار که لازم نیست گفته بشه!!! شما تایپیک خوب بزن ما قول می‌دیم استقبال در خور به جا بیاریم!
  • Like 8
لینک به دیدگاه

به جای انتقاد راه حل بدید

اگه با تاپیکای چرت برخورد نکنیم خودتون مخصوصا ارش خان خودش میگه تاپیکها و کل تالار بچه گونه شده

اگر با تاپیکهای چرت برخود کنیم میگن شما چرا کار بر ها رو فراری میدی چرا اینجا شده تکراری

بعضیها گفتگوی ازاد رو با سایتهای پرونو یا تالار های سیاسی اشتباه گرفتن

• Like 8
لینک به دیدگاه

آرش من آخرش نفهمیدم تو از این تالار آزاد چی میخوای؟ :ws38: بنظرم تالار آزاد با وجود فراز و فرودی که داشته کلا روندش همین بوده دیگه

فکر میکنم زیاد تو این مورد حساس شدی... :a030:

• Like 9
لینک به دیدگاه
به جای انتقاد راه حل بدید

اگه با تاپیکای چرت برخورد نکنیم خودتون مخصوصا ارش خان خودش میگه تاپیکها و کل تالار بچه گونه شده

اگر با تاپیکهای چرت برخود کنیم میگن شما چرا کار بر ها رو فراری میدی چرا اینجا شده تکراری

بعضیها گفتگوی ازاد رو با سایتهای پرونو یا تالار های سیاسی اشتباه گرفتن

يه ضرب المثل الماني قديمي هست كه ميگه " گاري كه سر بالا بره اسبها همديگرو گاز ميگرن"

بهتره ما نقش اون اسب ها رو بازي نكنيم كه وقتي در يك سربالايي سخت قرار ميگرن و بايد به هم كمك كنند تا بار را به دوش بگيرند همديگر رو گاز بگيرند ...الانم همه دارن ميگن پيشنهاد يعني چي پيشنهاد بده نه واقعا مطلبو نگرفتين ..اگه اينجوري بيخيال بزار همون همديگه رو گاز نگيريم كشيدن بار پيشكش

• Like 1
لینک به دیدگاه
آرش من آخرش نفهمیدم تو از این تالار آزاد چی میخوای؟ :ws38: بنظرم تالار آزاد با وجود فراز و فرودی که داشته کلا روندش همین بوده دیگه

فکر میکنم زیاد تو این مورد حساس شدی... :a030:

شايد انتظارات ما زيادي شايد حق با تو باشه حساسيتم بالا رفته اما واقعا فكر ميكنم ما مستحق خيلي چيزا نيستيم حالا كه اجازه گفتن بعضي حرفا را نداريم حقمون اين نيست كه خيلي حرفا را بشنويم يا بخونيم اينها رو هم كه گفتم قبل از اينكه دير بشه وگرنه خودت شاهد بودي تو اين چند وقت كه خيليا رفتن بدون اينكه حرفي بزنند..

• Like 2
لینک به دیدگاه

میگن(البته که روایت میشه کما فی السابق والسابقون...!!) روزی که قرار بود موسی قوم بنی اسراییل رو از نیل رد کنه خدا بهش گفت عصاتو بزن به اب تا راه برای عبور باز بشه

وقتی موسی این کاررو کرد اتفاقا یه سنگ سیاهی داخل نیل بود که کرمی درونش زندگی میکرد واون سنگ هم دوشقه شد وموسی هنگام عبور صدای شکوه کرم رو شنید که موسی رو بابت خانه خراب کردنش لعن ونفرین میکرد

القصه این موضوع با عنایت به کله شق بودن موسی دلیلی شد تا موسی از خدا دلیل خلقت ووجود اون کرم رو جویا بشه

خدا هم گفت فردا جوابتو میدم

این داستان برای سه روز متوالی تکرار شد وهرروز موسی از خدا دلیل خلقت کرم رو میپرسید وخدا میگفت فردا میگم!

تا اینکه موسی کاسه صبرش لبریز شد وگفت اگه جواب ندی معجزه بی معجزه!!

خدا هم گفت موسی عجب بی حوصله ای هستی

اگر تو روزی یکبار از من میپرسی چرا این کرم رو افریدی هرروز هزار بار اون کرم از من میپرسه خدا چرا این موسی رو افریدی؟

حالا چه ربطی به پست ارش داشت پیدا کنید پرتقال فروش را

دمت گرم ارش جان حرفات خوبه ولی نه من نه تو نه ما ونه ما مقصر نیستیم

جامعه منفعل وغیرکشسان شده واز دید مهندسی از حالت الاستیک داریم وارد فازپلاستیک میشیم

کاش ذهن وروحمون رو تو خلوتمون حداقل بتونیم مصون نگهداریم

• Like 8
لینک به دیدگاه

بله موافقم اينجا هم مثل وضعيت گيشه سينماي امروزمون با لوده بازي هايي كه به اسم طنز فاخر به خورد ملت ميدن با اين وجود سجاد جان مرسي كه نگفتي بيا پيشنهاد بده ،،،مرسي از اينكه انتظار نداشتي يكي به عنوان مصلح اجتماعي بلند شه و بگه چكار بكني و چه راهي بري راستش من به نوبه خودم ازاين شاخه به اون شاخه پريدنو پرسه زدن تو اين افكار تكراري خسته شدم ...اگه فكر ميكنيد اينجا همه چي نرماله من اينجوري فكر نميكنم اما به طرز فكرتون احترام ميازرم ...

و اصلا دوست ندارم نسبت به زحمت هاي مديران سايت كه خيلي عزيز و محترمند سوتفاهمي بشه

موفق باشيد .

فهلا :icon_pf (44):

• Like 2
لینک به دیدگاه
  • اضافه کردن...