سیندخت 18786 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 آبان، ۱۳۹۰ گاها" مواقعی برای ما پیش می آید که دوستی ویا همکاری درخواستی ازما بنماید که خودش قادر به انجام آن است. درچنین شرایطی معمولا دوحس اساسی درما بوجود می آید 1- اگر به درخواست وی عمل کنیم به نوعی احساس خواهیم کرد که وی مارا هالو گیر آورده که چنین می کند. 2- اگر نه بگوئیم احساس گناه خواهیم کردودرواقع بواسطه یادگیریهای پیشین چنین تصور خواهیم کرد که آدم خودخواهی هستیم . خوب در چنین شرایطی چه باید کرد ؟ 6 لینک به دیدگاه
Abolfazl_r 20780 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 آبان، ۱۳۹۰ ای کاش میشد با هر کس مثل خودش رفتار کرد. به راستی که نیمی از مشکلاتمون حل میشد. اینطوری میفهمید که نباید همچین درخواستی بکنه. ولی خوب میدونیم که در اکثر مواقع نمیشه با هر کس مثل خودش رفتار کرد. 1 لینک به دیدگاه
haniye.a 5626 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 آبان، ۱۳۹۰ گاها" مواقعی برای ما پیش می آید که دوستی ویا همکاری درخواستی ازما بنماید که خودش قادر به انجام آن است. درچنین شرایطی معمولا دوحس اساسی درما بوجود می آید 1- اگر به درخواست وی عمل کنیم به نوعی احساس خواهیم کرد که وی مارا هالو گیر آورده که چنین می کند. 2- اگر نه بگوئیم احساس گناه خواهیم کردودرواقع بواسطه یادگیریهای پیشین چنین تصور خواهیم کرد که آدم خودخواهی هستیم . خوب در چنین شرایطی چه باید کرد ؟ خب بستگی داره اون شخص کی باشه یعنی رابطه ی من باهش چطور باشه اگه بدونم داره سو استفاده میکنه حاضر نیستم انجام بدم اگرم فک کنم خودخواهم ایرادی نداره ادم باید بعضی جاها خود خواه باشه البت ربطی به خودخواهی نداره وقتی یکی بخواد سو استفاده کنه باید جلوشو گرفت اما اگه ببینم قصدش سو استفاده نیس واسش انجام میدم! 2 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 آبان، ۱۳۹۰ من متوجه نشدم منظورتون از درخواست چیه ! این موضوع خیلی بستگی به نوع اون درخواست داره و نمیشه حکم کلی بدیم. باید جزئی تر بررسی بشه. 3 لینک به دیدگاه
hakan_68 2446 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 آبان، ۱۳۹۰ بستگي داره طرفم كي باشه اگه ببينم طرفم داره سوء استفاده مي كنه مطمئنا كارشم انجام نمي دم هيچ معطلشم ميكنم:biggrin: 1 لینک به دیدگاه
Fakur 9754 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 آبان، ۱۳۹۰ من متوجه نشدم منظورتون از درخواست چیه !این موضوع خیلی بستگی به نوع اون درخواست داره و نمیشه حکم کلی بدیم. باید جزئی تر بررسی بشه. منم متوجه نشدم . بیشتر توضیح بدن خوبه. لینک به دیدگاه
M.P.E.B 4852 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 آبان، ۱۳۹۰ اول از همه بستگي داره چه درخواستي داشته باشه نحوه ي درخواستش چجوري باشه چقدر از وقتمو بگيره تو چه شرايطي اين درخواست را بكنه و خلاصه اينكه رابطه ام با اون شخص چجوري باشه اون موقع با توجه به اين شرايط جواب مثبت يا منفي ميدم 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده