Fakur 9754 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 آبان، ۱۳۹۰ به راه باديه رفتن به از نشستن باطل-----كه گر مراد نيابم به قدر وسع بكوشم به خودم میگم اینجا بچه ها از تاپیکهای جدی زیاد استقبال نمیکنن. بعد به خودم میگم : عیبی نداره برا دل خودم تاپیک میزنم. بعدش شروع میکنم به طرح موضوع همش از به خودم میگم ها شروع میشه. به خودم میگم : آیا من به اندازه توانم تلاش و کوشش میکنم؟ آیا به اندازه وسعت افکارم در پی اندیشیدن هستم؟ آیا به اندازه کافی تصمیماتم رو اجرائی میکنم؟ میبینم که : نه بعدش دلم میخواد همه ندونم کاریهامو بندازم گردن روزگار . بعدش پشیمون میشم. چیکار باید کرد؟ چیکار کنم؟ شما به خودتون چی میگید؟ یا به من ؟ 8 لینک به دیدگاه
Fakur 9754 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 4 آبان، ۱۳۹۰ همیشه از فاصله ها مي ناليم. شاید یادمان رفته که در مشق های کودکی برای فهمیدن کلمات، کمی فاصله هم لازم بود. 3 لینک به دیدگاه
Fakur 9754 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 4 آبان، ۱۳۹۰ زمانی که همه چیز بر ضد شماست به یاد بیاورید هواپیما همیشه بر خلاف جهت باد اوج می گیرد.... 3 لینک به دیدگاه
Fakur 9754 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 4 آبان، ۱۳۹۰ اینقدر به راه بادیه رفتیم که راهمونم گم کردیم. این هست 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده