bandarabasi 373 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 24 آبان، ۱۳۹۰ این یکی از طرح های من: برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 7 لینک به دیدگاه
CodePlus 15426 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 آبان، ۱۳۹۰ این یکی از طرح های من: برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام بسیار عالی بعد از مدتها یه کار خوب تو این تالار دیدم لینک به دیدگاه
AFARIN 7196 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 آبان، ۱۳۹۰ اينم طرحاي من :5c6ipag2mnshmsf5ju3 برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام اين سه تا هم كه يه ايده هستن: برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 6 لینک به دیدگاه
bandarabasi 373 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 26 آبان، ۱۳۹۰ بسیار عالی بعد از مدتها یه کار خوب تو این تالار دیدم حمید خدا میدونه غرور گرفتم. نه به خاطر اینکه از کارم تعریف کردی. فقط به خاطر اینکه این کار باعث شد تا بعد از مدت ها من اسمت رو پای یکی از تاپیک ها ببینم. به هر حال تو خیلی لطف داری. دم شما گرم. 1 لینک به دیدگاه
bandarabasi 373 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 26 آبان، ۱۳۹۰ اينم طرحاي من :5c6ipag2mnshmsf5ju3 برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام اين سه تا هم كه يه ايده هستن: برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام کارات برای ی کسی که تا حالا کار ندیده خیلی خوبه. خیلی خیلی خوبه... اگر واقعا به این عرصه علاقه داری و میخوای که بیای توی دنیای گرافیک حتما تا میتونی کار ببین. تنها راه پر کردن بزرگترین خلا در هنر که همون ((خلاقیت)) نامیده میشه ، دیدن بی حد و اندازه اثر در همون زمینه هنری است. یادت باشه که اصول در هر نوعی از هنر کاملا مشخص است و تا مادامی که کار نبینی این اصول به دستت نمیاد. البته همین الان زد به سرم که اگر فرصت کردم ی کلاس طراحی لوگو برای شروع بزارم. 2 لینک به دیدگاه
AFARIN 7196 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 آبان، ۱۳۹۰ کارات برای ی کسی که تا حالا کار ندیده خیلی خوبه.خیلی خیلی خوبه... اگر واقعا به این عرصه علاقه داری و میخوای که بیای توی دنیای گرافیک حتما تا میتونی کار ببین. تنها راه پر کردن بزرگترین خلا در هنر که همون ((خلاقیت)) نامیده میشه ، دیدن بی حد و اندازه اثر در همون زمینه هنری است. یادت باشه که اصول در هر نوعی از هنر کاملا مشخص است و تا مادامی که کار نبینی این اصول به دستت نمیاد. البته همین الان زد به سرم که اگر فرصت کردم ی کلاس طراحی لوگو برای شروع بزارم. آخ جون كلي ذوق كردم :hapydancsmil: مرســـي بله تو هر هنري -آفرينشي- ديدن كار و نمونه خيلي موثره... ايده ي كلاس خيلي عاليه اگه بشه 1 لینک به دیدگاه
bandarabasi 373 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 26 آبان، ۱۳۹۰ مرسی. مواظب باش استعدادت هدر نرها (کاملا جدی) آره ایده کلاس هم مال اینه که بچه ها بی اندازه دارن اجرا کار و نرم افزاری بار میان. درستش اینه که ی جایی جلوی این روند گرفته بشه. امیدوارم وقتم بهم اجازه بده که این افتخاتر رو داشته باشم. 2 لینک به دیدگاه
DavOOd_TiTaN 10472 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 آبان، ۱۳۹۰ اینم طرح ضایع من نقاط ضعفشو حتما بگین 4 لینک به دیدگاه
bandarabasi 373 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 26 آبان، ۱۳۹۰ حمید دوست دارم ی دینامیت بزارم زیرت و ... بوووم.:hapydancsmil: مرسی کار خوبی شده 2 لینک به دیدگاه
CodePlus 15426 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 آبان، ۱۳۹۰ حمید دوست دارم ی دینامیت بزارم زیرت و ... بوووم.:hapydancsmil:مرسی کار خوبی شده میرسم خدمتتون با دینامیت ایشالا .. قربون آقا اسکنرم راه بیافته طرح دستیامم میزارم .. حس اجرا ندارم .. 1 لینک به دیدگاه
DavOOd_TiTaN 10472 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 آبان، ۱۳۹۰ میرسم خدمتتون با دینامیت ایشالا .. قربون آقا اسکنرم راه بیافته طرح دستیامم میزارم .. حس اجرا ندارم .. بابا طراح انگار طرح من جالب نبوده کسی نظری نداده 2 لینک به دیدگاه
CodePlus 15426 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 آبان، ۱۳۹۰ بابا طراح انگار طرح من جالب نبوده کسی نظری نداده با طرحت بازی کن ... هیچ طرحی بد نیست (کدپلاس (ع)) لینک به دیدگاه
AFARIN 7196 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 آبان، ۱۳۹۰ برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام + برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام + برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 8 لینک به دیدگاه
bandarabasi 373 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 28 آبان، ۱۳۹۰ میرسم خدمتتون با دینامیت ایشالا .. قربون آقا اسکنرم راه بیافته طرح دستیامم میزارم .. حس اجرا ندارم .. تنبلی نکن پیرمرد بازنشسته 1 لینک به دیدگاه
bandarabasi 373 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 28 آبان، ۱۳۹۰ بابا طراح انگار طرح من جالب نبوده کسی نظری نداده بی مقدمه میرم سر اصل مطلب: اولن عرض کردیم خدمتتون 7 رنگ ، نه مجله 7 رنگ دومن خیلی رنگ توش بکار رفته و اینجوری به نظر میرسه که انگار اون دایره ی دورش رو به زور بهش چسبوندی (یعنی اگر اون دایره نباشه هیچ لطمه ای به طرح نمیخوره) سوما توی تایپوگرافی هماهنگی بین ضخامت در نوشتار خیلی مهمه که این یکمی توی کلمه رنگ وجود نداره. . . . من میخواستم بگم خوب شده اما خودت خواستی نقاط ضعفش رو بگم. به هر حال از من ناراحت نشو. I Love you Pmc 5 لینک به دیدگاه
bandarabasi 373 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 28 آبان، ۱۳۹۰ برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام + برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام + برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام آفرین به آفرین. میگم تو دو شبه این همه کارت پیشرفت کرد یا ما رو گیر آورده بودی؟ به هر حال اولی خیلی خوب شده. دومیه هم از کارای قبلیت خیلی خیلی بهتره فقط یکم رنگاش زیاده(یعنی خط رنگ ها رو ضخیم تر کنی بهتره) هر چند کلمه رنگ توش نیست.. همین جوری پیش بری دیگه جایی برای ما خورده پاها نیست تو بازارا... 3 لینک به دیدگاه
DavOOd_TiTaN 10472 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 آبان، ۱۳۹۰ بی مقدمه میرم سر اصل مطلب:اولن عرض کردیم خدمتتون 7 رنگ ، نه مجله 7 رنگ دومن خیلی رنگ توش بکار رفته و اینجوری به نظر میرسه که انگار اون دایره ی دورش رو به زور بهش چسبوندی (یعنی اگر اون دایره نباشه هیچ لطمه ای به طرح نمیخوره) سوما توی تایپوگرافی هماهنگی بین ضخامت در نوشتار خیلی مهمه که این یکمی توی کلمه رنگ وجود نداره. . . . من میخواستم بگم خوب شده اما خودت خواستی نقاط ضعفش رو بگم. به هر حال از من ناراحت نشو. I Love you Pmc نه بابا ناراحتی نداره خوشحالی داره آفرین به آفرین.میگم تو دو شبه این همه کارت پیشرفت کرد یا ما رو گیر آورده بودی؟ به هر حال اولی خیلی خوب شده. دومیه هم از کارای قبلیت خیلی خیلی بهتره فقط یکم رنگاش زیاده(یعنی خط رنگ ها رو ضخیم تر کنی بهتره) هر چند کلمه رنگ توش نیست.. همین جوری پیش بری دیگه جایی برای ما خورده پاها نیست تو بازارا... مشکوک میزنن 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده