bandarabasi 373 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 آبان، ۱۳۹۰ با سلام. تیم مجله گرافیک قصد دارد تا با هدف به کار گیری همه کاربران عزیز و استفاده از ایده های نو و متنوع، طراحی لوگوی مجله را به فراخوان بگذارد. متن فراخوان: نام مجله 7 رنگ است.(طراحی کلمه 7 رنگ چه به صورت نماد ، عدد و یا حروف قابل قبول است.) طرح ها به صورت لوگو تایپ((نشانه نوشتاری)) باشد. شرایط: استفاده از رنگ در طراحی مجاز میباشد. طرح باید بدیع - خوانا - دارای زیبایی و با اصول و اصلوب باشد. فایل ها را در اندازه 400*500 px برای داوری اولیه ارسال کنید. داوری آثار به عهده شورای مجله میباشد. زمان بندی: آخرین مهلت ارسال آثار 31 / 8 / 1390 بوده تمدید نمیشود. داوری 6 آذر 1390 اعلام نتایج 7 آذر 1390 جوایز: به اثر برگزیده 100 امتیاز تعلق خواهد گرفت. نام طراح لوگو برای همیشه در شناسنامه مجله درج خواهد شد. تمامی آثار شرکت کرده (اعم از پذیرفته شده یا نشده) در شماره نخست مجله با ذکر نام طراح درج خواهد شد. با تشکر شورای سردبیری 15 لینک به دیدگاه
خانوم بهار 3412 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 آبان، ۱۳۹۰ اگه بتونم حتما شرکت میکنم... اما میخواستم بگم تاریخ اعلام نتایج رو اشتباه نزدید؟ فکر کنم جا به جا زده شده.. 5 لینک به دیدگاه
partow 25305 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 آبان، ۱۳۹۰ اگه بتونم حتما شرکت میکنم...اما میخواستم بگم تاریخ اعلام نتایج رو اشتباه نزدید؟ فکر کنم جا به جا زده شده.. بسیار عالی ... منتظر طرحتون هستیم ... حالا درست شد؟ 4 لینک به دیدگاه
DavOOd_TiTaN 10472 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 آبان، ۱۳۹۰ اعلام نتایج 7/9 /1390 :JC_thinking: 2 لینک به دیدگاه
partow 25305 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 آبان، ۱۳۹۰ :JC_thinking: دیگه فکر کنم درست شد .... :biggrin: حالا طرحاتون رو بفرستید ... 2 لینک به دیدگاه
bandarabasi 373 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 5 آبان، ۱۳۹۰ ببخشید اشتباه من بود. پرتو جان شدیدا متشکرم. 1 لینک به دیدگاه
partow 25305 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 آبان، ۱۳۹۰ ببخشید اشتباه من بود.پرتو جان شدیدا متشکرم. 1 لینک به دیدگاه
bandarabasi 373 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 6 آبان، ۱۳۹۰ پاسخ به برخی سوالات: مثلا گفته شده که لوگو دایره یا مربه باشه اشکالی داره؟ پاسخ: مسلما هیچ نوع ایرادی بر هیچ نوعی از انواع طراحی لوگو وارد نیست فقط توجه داشته باشید که موضوع و محتوای کار طراحی شده باید با مجله همخونی داشته باشه. (( مثلا هنری بودن - خوانا بودن - جدیت کار و ...)) 1 لینک به دیدگاه
DavOOd_TiTaN 10472 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 آبان، ۱۳۹۰ مجله 7 رنگ اسمش این باشه ؟ 1 لینک به دیدگاه
partow 25305 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 آبان، ۱۳۹۰ اسمش این باشه ؟ اسمش " 7 رنگ" هستش ... طرحت کو پس؟ :vahidrk: لینک به دیدگاه
bandarabasi 373 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 17 آبان، ۱۳۹۰ این چندتا طرح رو که فقط با ترکیب بندی در فطوط کالیگرافی در عرض 10 دقیقه بدست آوردم و میزارم شاید باعث بشه تا جرقه ای ایجاد بشه. برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 5 لینک به دیدگاه
DavOOd_TiTaN 10472 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 آبان، ۱۳۹۰ من یادم رفته بود باید طرح بزنیم :icon_pf (34): 1 لینک به دیدگاه
bandarabasi 373 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 18 آبان، ۱۳۹۰ من یادم رفته بود باید طرح بزنیم :icon_pf (34): خیلی ممنون.. کاربر ویژه که یادش بره چه انتظاری از من هست؟ لینک به دیدگاه
DavOOd_TiTaN 10472 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 آبان، ۱۳۹۰ خیلی ممنون..کاربر ویژه که یادش بره چه انتظاری از من هست؟ :whistle: لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده