Fakur 9754 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 آبان، ۱۳۹۰ اون اوائل کار که من عضو انجمن شدم هر چی به ذهنم میومد سریع مینوشتم. حتی میدونستم بازخوردش برام خوب نخواهد شد اما بازم مینوشتم. بعد ها اول کار جواب رو مینوشتم و قبل اینکه ارسال کنم یکم ویرایشش میکردم یه مدتی هم اصلا دلم نمیخواست جواب بدم. میرفتم فقط تاپیکها رو میخوندم. گاهی وقتام اصلا تاپیکها رو باز نمیکردم. حالا همه رو میخونم ولی کمتر جواب میدم. شما هم تغییری تو روحیه تون ایجاد شده؟ یا مثه سابق عمل میکنید؟ بهترین روش به نظرتون چیه؟ با تشکر در ضمن از نبش قبر تاپیکهای قدیمی بشدت بدم میاد چون تازگی رو تو تالار ضایع میکنه. لطفا در این مورد هم نظر بدین. 12 لینک به دیدگاه
*Sanaz* 10640 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 آبان، ۱۳۹۰ من که سابقه چندانی ندارم،ولی خوب فعلا که دوست دارم به خیلی سوالات جواب بدم. البته کم کم حس میکنم بحث با یک عده بی فایده است،اول ها آتیشم تندتر بود،الان کم کم دارم آتیش زیر خاکستر میشم. بهترین روش اینست که هیچوقت توی بحث ها عقب نکشیم و حتی المقدور از دادن نظرهای الکی خودداری کنیم. من خودم بعضی وقت ها به خاطر روند تاپیکی مجبور میشم جواب هایی بی محتوا بدم که گویا بهش میگن اسپم.:viannen_38: در مورد تاپیک های قدیمی هم اگه جذاب باشن چه ایرادی داره بیرون بیان؟ انجمن های مجازی معمولا یکسری کاربر ثابت ندارن،یک عده جدید میان و میخونن و لذت میبرن. مثلا من بعضی وقت ها میرم تو پروفایل یکسری از دوستان که از نظراتشون خوشم میاد،تاپیک قدیمیشون را میخونم و اگه جای نظر دادن داشته باشه،خوب نظر میدم. ممکنه کسی در گذشته حرفی رو زده باشه که خیلی از جدیدها امروز نمیتونن بزنن. 7 لینک به دیدگاه
Fakur 9754 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 3 آبان، ۱۳۹۰ من که سابقه چندانی ندارم،ولی خوب فعلا که دوست دارم به خیلی سوالات جواب بدم.البته کم کم حس میکنم بحث با یک عده بی فایده است،اول ها آتیشم تندتر بود،الان کم کم دارم آتیش زیر خاکستر میشم. بهترین روش اینست که هیچوقت توی بحث ها عقب نکشیم و حتی المقدور از دادن نظرهای الکی خودداری کنیم. من خودم بعضی وقت ها به خاطر روند تاپیکی مجبور میشم جواب هایی بی محتوا بدم که گویا بهش میگن اسپم.:viannen_38: در مورد تاپیک های قدیمی هم اگه جذاب باشن چه ایرادی داره بیرون بیان؟ انجمن های مجازی معمولا یکسری کاربر ثابت ندارن،یک عده جدید میان و میخونن و لذت میبرن. مثلا من بعضی وقت ها میرم تو پروفایل یکسری از دوستان که از نظراتشون خوشم میاد،تاپیک قدیمیشون را میخونم و اگه جای نظر دادن داشته باشه،خوب نظر میدم. ممکنه کسی در گذشته حرفی رو زده باشه که خیلی از جدیدها امروز نمیتونن بزنن. درسته . تاپیکهای قدیمی این حسن رو دارن ولی یه سری خاطرات بد اون موقع ها رو هم از نو تو ذهن بچه ها ایجاد میکنند که تداعی معانی منفی در ذهنشون ایجاد میشه. یکیش خود من. من خیلی اتفاق ها اینجا برام افتاده که همه شو فراموش کردم. وقتی این تاپیکها بالا میان میبینم که اون طراوت و تازگی ذهن منو تحت تاثیر قرار میده. خوب این مسئله ممکنه برای همه اتفاق بیفته. و اغلب هم می افته. برا همین میگن که اینکار ضررش از نفعش بیشتره. کاربران جدید هم میتونن برن و بخونن. دیگه فک نکنم نظر دادنشون مفید باشه چون مشابه همون نظر تو چند جای همون تاپیک داده شده و فقط تکرار مکررات میشه. بروز بودن مطالب باعث میشه که کاربران همیشه تازه ها رو ببینن. مثه روزنامه که همه دوست دارن مال همون روز باشه. فک کنم شما به توجه به اینکه با من هم رشته هستید نظرات منو بهتر موشکافی کنید. مرسی از شرکت شما 3 لینک به دیدگاه
کهربا 18089 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 آبان، ۱۳۹۰ آره ... منم اوایل به اکثر تاپیک ها سر می زدم و تقریبا به همشون جواب می دادم اوایل شور بیشتری داشتم الان فعالیتم خیلی کم شده اما این فعالیت کم من تو انجمن به خاطر خستگی یا تکراری شدن و یا ... نیست. به خاطر اتفاقاتیه که پشت پرده انجمن داره می افته به خاطر تیکه ها و طعنه های کاربرا به هم دیگست به خاطر ترد شدن کاربرایی که برای این انجمن زحمت کشیدن و الان دیگه نیستن به خاطر پیغام های بازدیدکننده هاییه که همه نمی تونن ببینن به خاطر امضاهای پر دروغ به خاطر عضویت طلایی به خاطر پیام های پروفایل پر از رنجش ... 5 لینک به دیدگاه
سیندخت 18786 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 آبان، ۱۳۹۰ ولی تاپیک های قدیمی بعضیهاشون چون پرمحتوان بالا آوردنشون خالی از لطف نیست 8 لینک به دیدگاه
Fakur 9754 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 3 آبان، ۱۳۹۰ ولی تاپیک های قدیمی بعضیهاشون چون پرمحتوان بالا آوردنشون خالی از لطف نیست همونجا بخونیم بهتر از اینه که بالا بیاریم. البته من نظر کلی مو اون بالا در جواب به خانم ساناز عرض کردم. 2 لینک به دیدگاه
Fakur 9754 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 3 آبان، ۱۳۹۰ آره ... منم اوایل به اکثر تاپیک ها سر می زدم و تقریبا به همشون جواب می دادم:164: اوایل شور بیشتری داشتم الان فعالیتم خیلی کم شده اما این فعالیت کم من تو انجمن به خاطر خستگی یا تکراری شدن و یا ... نیست. به خاطر اتفاقاتیه که پشت پرده انجمن داره می افته به خاطر تیکه ها و طعنه های کاربرا به هم دیگست به خاطر ترد شدن کاربرایی که برای این انجمن زحمت کشیدن و الان دیگه نیستن به خاطر پیغام های بازدیدکننده هاییه که همه نمی تونن ببینن به خاطر امضاهای پر دروغ به خاطر عضویت طلایی به خاطر پیام های پروفایل پر از رنجش ... شما و اسمتون برام خیلی آشناست. فک کنم شما قبلا هم فعال بودین درسته؟ 2 لینک به دیدگاه
کهربا 18089 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 آبان، ۱۳۹۰ شما و اسمتون برام خیلی آشناست. فک کنم شما قبلا هم فعال بودین درسته؟ آره... قبلا ... لینک به دیدگاه
Fakur 9754 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 3 آبان، ۱۳۹۰ آره...قبلا ... خوشحالم که یازم حضور دارید. یادمه شما برای این سایت اون اوائل خیلی کمک ها کردین. موفق باشید. 1 لینک به دیدگاه
*Sanaz* 10640 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 آبان، ۱۳۹۰ درسته . تاپیکهای قدیمی این حسن رو دارن ولی یه سری خاطرات بد اون موقع ها رو هم از نو تو ذهن بچه ها ایجاد میکنند که تداعی معانی منفی در ذهنشون ایجاد میشه. یکیش خود من. من خیلی اتفاق ها اینجا برام افتاده که همه شو فراموش کردم. وقتی این تاپیکها بالا میان میبینم که اون طراوت و تازگی ذهن منو تحت تاثیر قرار میده. خوب این مسئله ممکنه برای همه اتفاق بیفته. و اغلب هم می افته. برا همین میگن که اینکار ضررش از نفعش بیشتره. کاربران جدید هم میتونن برن و بخونن. دیگه فک نکنم نظر دادنشون مفید باشه چون مشابه همون نظر تو چند جای همون تاپیک داده شده و فقط تکرار مکررات میشه. بروز بودن مطالب باعث میشه که کاربران همیشه تازه ها رو ببینن. مثه روزنامه که همه دوست دارن مال همون روز باشه. فک کنم شما به توجه به اینکه با من هم رشته هستید نظرات منو بهتر موشکافی کنید. مرسی از شرکت شما مثال میزنم: مثلا من تاپیکی زده بودم درباره مبدا تاریخ ایران،خوب مشابه این تاپیک هنوز زده نشده،چه ایرادی هست که من هر از چندگاهی اونرا آپ کنم تا همه نظرشون را بدن؟ این یک سوال عمومیه و برای هرکسی که نظر نداده در هر زمانی میتونه مفید باشه. غیر از اینه؟ http://noandishaan.com/forums/showthread.php?t=49221&highlight= 4 لینک به دیدگاه
کهربا 18089 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 آبان، ۱۳۹۰ خوشحالم که یازم حضور دارید. یادمه شما برای این سایت اون اوائل خیلی کمک ها کردین. موفق باشید. کی ؟!! من ؟!! نه ... من یکساله عضوم زمانی که عضو شدم نواندیشان تو اوج بود اما حالا ... 1 لینک به دیدگاه
هادی ناصح 18854 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 آبان، ۱۳۹۰ آره منم یه حس بی انگیزگی دارم ولی نمی دونم چرا به نظر من تاپیک های قدیمی لازمه که گاهی آپ بشه البته بعضیاش نه همه 6 لینک به دیدگاه
Mahnaz.D 61915 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 آبان، ۱۳۹۰ اگر یه سری از برخورد ها نبود دوست داشتم تو خیلی از تاپیک ها شرکت کنم.... بعضی از تاپیک های زیر خاکی واقعا" ارزش آپ شدن دارن... متاسفانه برداشت کاربرا از حرف ...تشکر ...امضا و پست ها خیلی متفاوت شده...خیلی هاشون دنبال اینن که بگن: یعنی با من بود؟ :icon_razz: نمی دونم ولی این روند رو که یکی تشکر بزنه پای پست یکی و دیگری اون رو بکشه رو دوس ندارم.... ولی کلا" خوبه 7 لینک به دیدگاه
qholi 149 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 آبان، ۱۳۹۰ آقا قلی کاربر صفر کیلومتره!!! آقا قلی تاپیک های قدیمی رو ندیده!!! 1 لینک به دیدگاه
lorena 10304 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 آبان، ۱۳۹۰ من بستگی داره چقدر زمان آزاد داشته باشم اگر وقت زیاد باشه به همش سر میزنم اگرم وقت نداشته باشم وقت تاپیکایی که عنوانشون جالبه سر میزنم و اونایی که پست اول طولانیه راستش هیچ وقت حوصله نمیکنم بخونم ولی در کل من هم مراحلی که شما گفتی رو تقریبا قبول دارم با تبعیضاتی که کهربا بهش اشاره کرد هم موافقم خیلی جاها هم جرات نمیکنم حرف بزنم 7 لینک به دیدگاه
lorena 10304 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 آبان، ۱۳۹۰ تاپیک های قدیمی هم حکم کاچی بعض هیچی رو دارند وقتی تاپیک بکرو تازه ای نباشه مجبوریم بریم سراغ تاپیکایی که قبلا خوب بودند 6 لینک به دیدگاه
Fakur 9754 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 3 آبان، ۱۳۹۰ تاپیک های قدیمی هم حکم کاچی بعض هیچی رو دارند وقتی تاپیک بکرو تازه ای نباشه مجبوریم بریم سراغ تاپیکایی که قبلا خوب بودند نظر دوستان محترمه. اما ایکاش بجای آپ کردن یه تاپیک کهنه یه تاپیک جدید بزنید با یه موضوع تازه. اینجوری تالار نو میمونه. تاپیکهای قدیمی رو هم میشه خوند ولی نظر نداد تا نیاد بالا. هر کاربری میتونه لینک یکی دو تا تاپیک خوب رو بذاره تو امضاش . من دیدم که یعضی از دوستان تا بازدید تاپیکشون به یه حدی نرسه به هر بهانه ای میارنش بالا. این دیدم ما ایرانی ها همیشه تو گذشته هامون زندگی میکنیم. بیاد اون دوستی که میگفت زمان در ایران 4 تاست. زمان حال , زمان گذشته , زمان آینده و زمان شاه. 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده