Ali Akbar.J 3914 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 21 خرداد، ۱۳۹۳ نه اون ساعتها رو فهمیدم من باید رو خودت فعالیتا کلیکمیکردم اون فرض 5 شنبه تا 12 نمیشه دیگه مهندس...ببین وقتی تو detils میری ساعت روزای قبل که بین 8 تا 12 و 1 تا 5 هست خودش خودکار اونجا هم هست پاکم کنی ارور میده راستی یه چیز دیگه.... اون شمسی کردن تاریخا واسه 2010 هست؟ شرمنده دیر جواب دادم،اینترنتم قطع شد شمسی ساز اره برای 2010 هم هست برای تغییر تقویم من به مشکلی برنخوردم، مثلا شنبه تا چهار شنبه رو بگیر و 8تا12 و 1تا5 رو ساعت کاری انتخاب کن بعد برای پنج شنبه هم فقط 8تا12 رو وارد کن و جمعه رو هم تعطیل باید بشه اگرم نشد ی تقویم جدید درست کن و اینکارها رو انجام بده 3 لینک به دیدگاه
VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 خرداد، ۱۳۹۳ شرمنده دیر جواب دادم،اینترنتم قطع شدشمسی ساز اره برای 2010 هم هست برای تغییر تقویم من به مشکلی برنخوردم، مثلا شنبه تا چهار شنبه رو بگیر و 8تا12 و 1تا5 رو ساعت کاری انتخاب کن بعد برای پنج شنبه هم فقط 8تا12 رو وارد کن و جمعه رو هم تعطیل باید بشه اگرم نشد ی تقویم جدید درست کن و اینکارها رو انجام بده واسه 5 شنبه رفتی تو exception و بعد detils بعد گزینه workint tim فعال کردی؟ حالا تو اون افتر و تو دو تا تایم میاداونا رو چجوری پاک میکنی ارور نده ؟ 2 لینک به دیدگاه
Ali Akbar.J 3914 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 21 خرداد، ۱۳۹۳ واسه 5 شنبه رفتی تو exception و بعد detils بعد گزینه workint tim فعال کردی؟ حالا تو اون افتر و تو دو تا تایم میاداونا رو چجوری پاک میکنی ارور نده ؟ نه توی همون work weeks رفتم details رو زدم 2 لینک به دیدگاه
Ali Akbar.J 3914 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 15 شهریور، ۱۳۹۳ تب resource و مخصوصا صفحه Resource Usage کمی(خیلی)بدقول شدم در ارائه ادامه مطالب انشاالله تا اخر هفته این مطلب رو کامل میکنم 3 لینک به دیدگاه
Ali Akbar.J 3914 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 21 شهریور، ۱۳۹۳ توضیحات مربوط به قسمت resource را میتونید مطالعه کنید در فایل های قبلی این قسمت کم و بیش مورد بررسی قرار گرفته شده بود به همین دلیل حجم این فایل کمتر هستش توضیحی یا سوالی هم داشتید لطفا بپرسید ممنون برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 4 لینک به دیدگاه
mohammadsd 12 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 دی، ۱۳۹۶ سلام سپاس مهندس جان بابت آموزش خوب شما:vi7qxn1yjxc2bnqyf8v:vi7qxn1yjxc2bnqyf8v:vi7qxn1yjxc2bnqyf8v:vi7qxn1yjxc2bnqyf8v:vi7qxn1yjxc2bnqyf8v 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده