hamid_shahrsaz 28920 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 آبان، ۱۳۹۰ سلام دوستان شهرساز خووووبید؟؟؟ برا مقاله نویسی سوال داشتم. من کلا هیچی راجع به این مساله نمیدونم اگه دوستان کمک کنن ممنون میشم که مثلا از کجا باید شروع کرد؟یه مقاله واس چاپ چجوری باید باشه؟موضوع مقاله رو باید از کجا آورد و ... ممنون 3 لینک به دیدگاه
0 گـنـجـشـک 24371 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 آبان، ۱۳۹۰ سلام تو روش تحقیق نگذروندی؟؟ من والا سررشته ای تو این کار ندارم اما شیخ و حمید های سیستم و عابدی وامید وکیلی خیلیای دیگه میتونن کمکت کنن. یه سر هم به اینجا بزن ، کمکت میکنه --------------> http://www.noandishaan.com/forums/showthread.php?t=62268&page=5&p=751710#post751710 حالا موضوعت چیه؟؟ 4 لینک به دیدگاه
0 Mohammad Aref 120452 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 آبان، ۱۳۹۰ سلام دوستان شهرسازخووووبید؟؟؟ برا مقاله نویسی سوال داشتم. من کلا هیچی راجع به این مساله نمیدونم اگه دوستان کمک کنن ممنون میشم که مثلا از کجا باید شروع کرد؟یه مقاله واس چاپ چجوری باید باشه؟موضوع مقاله رو باید از کجا آورد و ... ممنون واسه موضوع مقاله ببین رو چه موضوعی یه کمی اطلاعات داری و میخوای بیشتر روش کار کنی، رو همون مانور بده و یه موضوع در همون رابطه پیدا کن. حتماً لازم نیست یه موضوع جدیدی باشه که اطلاعات خاصی هم دربارش نداری. موضوع مقاله بستگی به اطلاعات خودت و علاقه خودت داره. 4 لینک به دیدگاه
0 hamid_shahrsaz 28920 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 3 آبان، ۱۳۹۰ سلامتو روش تحقیق نگذروندی؟؟ من والا سررشته ای تو این کار ندارم اما شیخ و حمید های سیستم و عابدی وامید وکیلی خیلیای دیگه میتونن کمکت کنن. یه سر هم به اینجا بزن ، کمکت میکنه --------------> http://www.noandishaan.com/forums/showthread.php?t=62268&page=5&p=751710#post751710 حالا موضوعت چیه؟؟ نه نگذروندم.فکر کنم نداریم اصلا این درس رو:biggrin: 3 لینک به دیدگاه
0 hamid_shahrsaz 28920 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 3 آبان، ۱۳۹۰ واسه موضوع مقاله ببین رو چه موضوعی یه کمی اطلاعات داری و میخوای بیشتر روش کار کنی، رو همون مانور بده و یه موضوع در همون رابطه پیدا کن.حتماً لازم نیست یه موضوع جدیدی باشه که اطلاعات خاصی هم دربارش نداری. موضوع مقاله بستگی به اطلاعات خودت و علاقه خودت داره. خوووب مقاله رو برا دیوار نمیدن که:biggrin: اگه بخوام چاپ شه یا اینکه تو مسابقات مقاله نویسی شرکت کنم باید چه کنم؟؟؟ از اینا که اول چکیده مقاله رو میگیرن بعد تایید میکنن رو میگما!!! موضوعات اینجور همایش ها رو از کجا بیارم؟:JC_thinking: راستی مقاله ساختار خاصی داره؟؟؟؟ 4 لینک به دیدگاه
0 Place.Maker 4554 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 آبان، ۱۳۹۰ خوووب مقاله رو برا دیوار نمیدن که:biggrin:اگه بخوام چاپ شه یا اینکه تو مسابقات مقاله نویسی شرکت کنم باید چه کنم؟؟؟ از اینا که اول چکیده مقاله رو میگیرن بعد تایید میکنن رو میگما!!! موضوعات اینجور همایش ها رو از کجا بیارم؟:JC_thinking: راستی مقاله ساختار خاصی داره؟؟؟؟ اطلاعات همایشها و کنفرانسها رو می تونی از سایت های مختلف بگیری یا گوگل کنی ... مثلا سایت Civilica.com همایشها و کنفرانسهایی که قرار برگزار بشه رو لیست می کنه ... مقاله هم فرمت خاص خودش رو داره ... که البته باز بر میگرده به همایش مورد نظر که ممکنه فرمت خاصی رو برای این مورد در نظر گرفته باشه ... به طور کلی میشه گفت یه سری استانداردهایی هست که باید رعایت کنی .. 4 لینک به دیدگاه
0 hamid_shahrsaz 28920 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 3 آبان، ۱۳۹۰ خو این فرمت خاص چی هستش؟؟؟ برای مقاله دادن باید از منابع مختلف استفاده کرد؟ 2 لینک به دیدگاه
0 Place.Maker 4554 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 آبان، ۱۳۹۰ خو این فرمت خاص چی هستش؟؟؟برای مقاله دادن باید از منابع مختلف استفاده کرد؟ این یه نمونه دستورالعمل تنظیم مقاله ... برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام بله باید از منابع مختلف استفاده کنید ... هرچی رفرنس بیشتر و علمی تر باشه مقاله از اعتبار بیشتری برخورداره ... 4 لینک به دیدگاه
سوال
hamid_shahrsaz 28920
سلام دوستان شهرساز
خووووبید؟؟؟
برا مقاله نویسی سوال داشتم.
من کلا هیچی راجع به این مساله نمیدونم
اگه دوستان کمک کنن ممنون میشم که مثلا از کجا باید شروع کرد؟یه مقاله واس چاپ چجوری باید باشه؟موضوع مقاله رو باید از کجا آورد و ...
ممنون
لینک به دیدگاه
7 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسال های توصیه شده