Fakur 9754 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 4 آبان، ۱۳۹۰ انسانها از هر تیپ و شخصیتی هم که برخوردار باشن معمولا یکی دو تا عادت ویژه و چند جور سلیقه خاص هم دارن. اگه انسان به همسرش علاقه داشته باشه و به زندگی مشترکشون , میتونه در کمترین مدت اون عادتهای همسرش رو بشناسه و رعایتشون بکنه. طرف دوم هم همینطور. اگه این مورد بصورت درست عملی بشه من فکر میکنم زن و شوهر میتونن تا آخرین لحظه عمرشون در کنار هم خوشبخت باشن. 2 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 آبان، ۱۳۹۰ وقتی یکی از نزدیکانت میخواد ازدواج کنه بره، خیلی سخته....... 3 لینک به دیدگاه
Fakur 9754 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 4 آبان، ۱۳۹۰ وقتی یکی از نزدیکانت میخواد ازدواج کنه بره، خیلی سخته....... خوب نذار بره. این که سخت نیست. 3 لینک به دیدگاه
Fo.Roo.GH 24356 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 آبان، ۱۳۹۰ خوب آبمون اینطوری میبره. ولی مشکلی تو زندگی نداریم. یعنی مهم نیست طرفین سنتی باشن یا مدرن زندگی کنن. یا هر جور دیگه باشن. کافیه مثل هم باشن. یعنی هماهنگی داشته باشن. چرخ زندگی اینطوری جلو میره. ولی یه طرف سنتی باشه و دیگری مثلا مدرن باشه و بخواد خیلی به قول معروف open mind برخورد کنه این میشه عدم هماهنگی و همچین زندگی نمیتونه دوام داشته باشه. هماهنگی درسته قبول اما تو خیلی از روابط سنتی تا حدی مردسالاری به وجود میاد که باعث میشه کفه های ترازو هم سطح نباشن.....خدایی خانمتون خیلی مایه میذاره البته با تعریفهای خودتون اینطور به نظر میرسه 3 لینک به دیدگاه
NEGARi 9387 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 آبان، ۱۳۹۰ راست میگی؟پس چرا من قدرشو نمیدونم؟ برم بیشتر بدونم. بقیشو که نگفتم هنوز :ydm47612zsesgift969عمران اگه این همه از خود گذشتگی واسه مردی داشته باشم!!! واسه بچش آدم این همه از خود گذشتگی داره ولی... 2 لینک به دیدگاه
felorans666 12046 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 آبان، ۱۳۹۰ وقتی یکی از نزدیکانت میخواد ازدواج کنه بره، خیلی سخته....... همه برای رفتن اومدن .... نه برای موندن ... خوب نذار بره. این که سخت نیست. :vahidrk: ... اینجوری که همه اطافیانش می ترشن ... 1 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 آبان، ۱۳۹۰ خوب نذار بره. این که سخت نیست. بالاخره این شتری که دم خونه هرکسی میخوابه..... اما این شتر میخواد روی من بخوابه........ 2 لینک به دیدگاه
Fo.Roo.GH 24356 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 آبان، ۱۳۹۰ وقتی یکی از نزدیکانت میخواد ازدواج کنه بره، خیلی سخته....... اولش اره خیلی سخته اما اگه خوشبختیش رو ببینی هم راضی میشی هم عادت میکنی 2 لینک به دیدگاه
Abolfazl_r 20780 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 آبان، ۱۳۹۰ هماهنگی درسته قبول اما تو خیلی از روابط سنتی تا حدی مردسالاری به وجود میاد که باعث میشه کفه های ترازو هم سطح نباشن.....خدایی خانمتون خیلی مایه میذاره البته با تعریفهای خودتون اینطور به نظر میرسه البته اون چیزی که شما در ظاهر امر میبینید اسمش مرد سالاریه ولی خدائیش در نهایت مرد اگر شعور داشته باشه زنش هرچقدر از اینکارا بکنه براش عزیز تر و گرامی تر میشه. چیزی ازش کم نمیشه. خوب منم همه تلاشمو میکنم به خاطر هر فداکاریش یه جوری جبران کنم. هر چند هر کاری بکنم بازم نمیرسم. ولی خوب همه تلاشمو میکنم که. خوب این بس نیست؟ 2 لینک به دیدگاه
Fakur 9754 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 4 آبان، ۱۳۹۰ بالاخره این شتری که دم خونه هرکسی میخوابه..... اما این شتر میخواد روی من بخوابه........ شما یه ذره خودتو بکش کنار اونوقت پهلوی هم میخوابین. گریه هم نکن. دلمو خون کردی 4 لینک به دیدگاه
Fo.Roo.GH 24356 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 آبان، ۱۳۹۰ البته اون چیزی که شما در ظاهر امر میبینید اسمش مرد سالاریه ولی خدائیش در نهایت مرد اگر شعور داشته باشه زنش هرچقدر از اینکارا بکنه براش عزیز تر و گرامی تر میشه. چیزی ازش کم نمیشه. خوب منم همه تلاشمو میکنم به خاطر هر فداکاریش یه جوری جبران کنم. هر چند هر کاری بکنم بازم نمیرسم. ولی خوب همه تلاشمو میکنم که. خوب این بس نیست؟ از دید من نه من تو این تیپ زندگی تساوی ای نمیبینم..البته جسارت نباشه 3 لینک به دیدگاه
Fakur 9754 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 4 آبان، ۱۳۹۰ البته اون چیزی که شما در ظاهر امر میبینید اسمش مرد سالاریه ولی خدائیش در نهایت مرد اگر شعور داشته باشه زنش هرچقدر از اینکارا بکنه براش عزیز تر و گرامی تر میشه. چیزی ازش کم نمیشه. خوب منم همه تلاشمو میکنم به خاطر هر فداکاریش یه جوری جبران کنم. هر چند هر کاری بکنم بازم نمیرسم. ولی خوب همه تلاشمو میکنم که. خوب این بس نیست؟ انسان تا ازدواج نکنه معنی حرفای شما رو نمیتونه بصورت حقیقی متوجه بشه. شما به نظر من یکی از ایده آل ترین زندگی ها رو دارید و من به هو دو تون تبریک میگم. 2 لینک به دیدگاه
Abolfazl_r 20780 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 آبان، ۱۳۹۰ عمران اگه این همه از خود گذشتگی واسه مردی داشته باشم!!! واسه بچش آدم این همه از خود گذشتگی داره ولی... در خصوص این جمله که میگید باید بگم وقتی وارد زندگی مشترک بشید به احتمال قوی خیلی از اون چیزایی که فکرشو میکردید پیش نمیاد. شاید خود شما تا حدود زیادی عوض بشید. شاید کارایی رو در حق همسرتون انجام بدید که الان حتی فکرشم نمیکنید. البته این به طرف مقابلتون هم خیلی مربوطه ولی در کل از نظر من تکامل در زندگی مشترک به معنای اوج گرفتن فداکاری هاست و گذشتن از هر حد و مرزی در این مسیر. شاید براتون تصور اینکه بخواید در طول زندگی مشترک همش فداکاری کنید عذاب آور باشه ولی وقتی رضایت طرف مقابلتون رو در نتیجه فداکاریتون میبینید خودتون قلبا از کاری کردید و از اون فداکاری که به خرج دادید احساس خوشایندی پیدا میکنید. 4 لینک به دیدگاه
felorans666 12046 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 آبان، ۱۳۹۰ بالاخره این شتری که دم خونه هرکسی میخوابه..... اما این شتر میخواد روی من بخوابه........ آخرش اینه که له می شی :biggrin: ... این که غم نداره ... 3 لینک به دیدگاه
Fakur 9754 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 4 آبان، ۱۳۹۰ در خصوص این جمله که میگید باید بگم وقتی وارد زندگی مشترک بشید به احتمال قوی خیلی از اون چیزایی که فکرشو میکردید پیش نمیاد. شاید خود شما تا حدود زیادی عوض بشید. شاید کارایی رو در حق همسرتون انجام بدید که الان حتی فکرشم نمیکنید. البته این به طرف مقابلتون هم خیلی مربوطه ولی در کل از نظر من تکامل در زندگی مشترک به معنای اوج گرفتن فداکاری هاست و گذشتن از هر حد و مرزی در این مسیر. شاید براتون تصور اینکه بخواید در طول زندگی مشترک همش فداکاری کنید عذاب آور باشه ولی وقتی رضایت طرف مقابلتون رو در نتیجه فداکاریتون میبینید خودتون قلبا از کاری کردید و از اون فداکاری که به خرج دادید احساس خوشایندی پیدا میکنید. من خیلی بدم میاد تو این جور مباحث با دید روانشناسی وارد بحث بشم . اما با عرض معذرت این یه قلم رو از اون دید میخوام بگم. دختر و پسر که با هم ازدواج میکنند سه سال اول زندگیشون دارای شخصیت منفرد هستند و فقط سعی دارن با هم زندگی کنن. تو سه سال بعدی ترکیبی از تنوع رفتاری مشترک رو با هم به نمایش میذارن. پس از یکدهه که از ازدواجشون گذشت هم رای و هم دل میشن و خیلی راحت تر و اروم تر به زندگی مشنرکشون ادامه میدن. کلا هر چه از زندگی مشترک انسانها سپری بشه ارامش شونم بیشتر میشه . بقیه شو بعدا میگم. 1 لینک به دیدگاه
NEGARi 9387 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 آبان، ۱۳۹۰ در خصوص این جمله که میگید باید بگم وقتی وارد زندگی مشترک بشید به احتمال قوی خیلی از اون چیزایی که فکرشو میکردید پیش نمیاد. شاید خود شما تا حدود زیادی عوض بشید. شاید کارایی رو در حق همسرتون انجام بدید که الان حتی فکرشم نمیکنید. البته این به طرف مقابلتون هم خیلی مربوطه ولی در کل از نظر من تکامل در زندگی مشترک به معنای اوج گرفتن فداکاری هاست و گذشتن از هر حد و مرزی در این مسیر. شاید براتون تصور اینکه بخواید در طول زندگی مشترک همش فداکاری کنید عذاب آور باشه ولی وقتی رضایت طرف مقابلتون رو در نتیجه فداکاریتون میبینید خودتون قلبا از کاری کردید و از اون فداکاری که به خرج دادید احساس خوشایندی پیدا میکنید.شما مثل همسرتون چند نفر رو سراغ دارید؟؟ این بستگی به روحیات و اعتقادات آدمها داره اگر همه اینجوری بودن... نیستن دیگه! در ضمن من قصد ازدواج کلا ندارم 1 لینک به دیدگاه
Abolfazl_r 20780 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 آبان، ۱۳۹۰ از دید من نه من تو این تیپ زندگی تساوی ای نمیبینم..البته جسارت نباشه من خیلی بخوام حرف بزنم هم تاپیک خراب میشه هم برخی دوستان ممکنه فکر کنن من شعار میدم. ولی این آخرین پستمه. به جان فکور راست میگم. :biggrin: زندگی مشترک تساوی بردار نیست. بیشتر از نظر من تقابله. و طرفین باید تا میتونن همراه باشن تا مقابل همدیگه. خوب هر کسی هم یه روحیاتی داره. یک زن با روحیات زنانگیش سعی میکنه بیشتر کنار همسرش بمونه و نه مقابلش. یک مرد هم با روحیات مردانگیش. خب اینجا قطعا نمیشه گفت تساوی. اصلا کلمه تساوی نمیتونه جایگاهی داشته باشه. در رابطه بین دو همکار در محل کار، دو دوست، در یک معامله، در یک قرار داد و ... باید مساوات رو مد نظر قرار داد و قوانینی بر اینگونه روابط حاکم هست. ولی تو زندگی مشترک پای احساسات در میانه. نه سود و زیان که بخوایم حرف از تساوی بزنیم. طرفین ممکنه از نظر دیگران در عذاب باشن. زجر بکشن. ضرر کنن. ولی خودشون که دارن لذت میبرن. شاید من گنگ حرف بزنم و نشه خیلی از مفاهیم رو در این قالب القا کرد ولی در کل زندگی مشترک را با معیارهای دیگری که بر سایر روابط اجتماعی حاکم هست مورد سنجش قرار ندید. 2 لینک به دیدگاه
Fakur 9754 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 4 آبان، ۱۳۹۰ شما مثل همسرتون چند نفر رو سراغ دارید؟؟ این بستگی به روحیات و اعتقادات آدمها داره اگر همه اینجوری بودن... نیستن دیگه! در ضمن من قصد ازدواج کلا ندارم اما میشه این رفتار ها رو یاد گرفت. همین بحث هایی که تو این تاپیک صورت میگیره شاید بتونه افق های جدیدی رو برا همه مون نشون بده. همسر ایده آل خودش باید به اون درجه برسه نه اینکه یک طرف انقدر تحملش بکنه و بهش فرصت بده تا موفق بشه. قبل از ازدواج هم انسان باید یه برنامه ای برا زندگیش داشته باشه . یه سری هدف ها و یا چیزایی تو این مایه ها. 1 لینک به دیدگاه
Fakur 9754 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 4 آبان، ۱۳۹۰ من خیلی بخوام حرف بزنم هم تاپیک خراب میشه هم برخی دوستان ممکنه فکر کنن من شعار میدم.ولی این آخرین پستمه. به جان فکور راست میگم. :biggrin: زندگی مشترک تساوی بردار نیست. بیشتر از نظر من تقابله. و طرفین باید تا میتونن همراه باشن تا مقابل همدیگه. خوب هر کسی هم یه روحیاتی داره. یک زن با روحیات زنانگیش سعی میکنه بیشتر کنار همسرش بمونه و نه مقابلش. یک مرد هم با روحیات مردانگیش. خب اینجا قطعا نمیشه گفت تساوی. اصلا کلمه تساوی نمیتونه جایگاهی داشته باشه. در رابطه بین دو همکار در محل کار، دو دوست، در یک معامله، در یک قرار داد و ... باید مساوات رو مد نظر قرار داد و قوانینی بر اینگونه روابط حاکم هست. ولی تو زندگی مشترک پای احساسات در میانه. نه سود و زیان که بخوایم حرف از تساوی بزنیم. طرفین ممکنه از نظر دیگران در عذاب باشن. زجر بکشن. ضرر کنن. ولی خودشون که دارن لذت میبرن. شاید من گنگ حرف بزنم و نشه خیلی از مفاهیم رو در این قالب القا کرد ولی در کل زندگی مشترک را با معیارهای دیگری که بر سایر روابط اجتماعی حاکم هست مورد سنجش قرار ندید. داداشی من اون حرفا رو نزدم. اونا حرفای خانم فروغ بود که راجع به تساوی صحبت کردند. خود شما هم تو همین جواب دقیقا نقل قول های ایشونو آوردی ولی خطاب به من نوشتی . من اونجوری نگفتم. فروغ گفت. یه دفعه هم برو ببین. سر شب با شکم گشنه قاطی کردی داداشی. 1 لینک به دیدگاه
Abolfazl_r 20780 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 آبان، ۱۳۹۰ داداشی من اون حرفا رو نزدم. اونا حرفای خانم فروغ بود که راجع به تساوی صحبت کردند. خود شما هم تو همین جواب دقیقا نقل قول های ایشونو آوردی ولی خطاب به من نوشتی . من اونجوری نگفتم. فروغ گفت. یه دفعه هم برو ببین. سر شب با شکم گشنه قاطی کردی داداشی. نه بابا میدونم. ولی به رسم تاپیک کردار مجازی شما میزبانی و من و سایرین مهمان. وقتی مهمانها میخوان با هم حرف بزنن باید یادشون باشه در حضور میزبان دارن حرف میزنن. واسه همین نقل قول درست بود. فقط از شما خواستیم کسب اجازه کرده باشیم. 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده