Fakur 9754 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 4 آبان، ۱۳۹۰ آي فکوری كه رد ميشياز گفتگوی آزاد گذري خبر نداري با خودت دلمو آسون ميبري خبر نداري با چشات دلمو آتيش ميزني من بي اجازه همه گفتم كه تو مال مني . . . فکوری خاطر خواه داره يه صورت ماه داره بدست آوردن دلش سخته ولي راه داره مرسی داداشی. یکم به خودم امیدوار شدم. واقعا مرسی :ws47: 2 لینک به دیدگاه
felorans666 12046 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 آبان، ۱۳۹۰ خب دیگه؟ همه چیز رو که نمی شه گفت، از اینجا خانواده رد می شه ... نکنه شما منو دیدی؟ دقیق زدی به خال ... من به خاطرت سر به بیابون گذاشتم ... لب چی؟؟!! اونم عسلی؟!! آفرین ... به این می گن یک ذهن خلاق ... آي فکوری كه رد ميشياز گفتگوی آزاد گذري خبر نداري با خودت دلمو آسون ميبري خبر نداري با چشات دلمو آتيش ميزني من بي اجازه همه گفتم كه تو مال مني . . . فکوری خاطر خواه داره يه صورت ماه داره بدست آوردن دلش سخته ولي راه داره بدجوری دست گذاشتی رو دلم ... :girl_blush2:... نگو که دیگه غش کردم ... 2 لینک به دیدگاه
Fakur 9754 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 4 آبان، ۱۳۹۰ همه چیز رو که نمی شه گفت، از اینجا خانواده رد می شه ... دقیق زدی به خال ... من به خاطرت سر به بیابون گذاشتم ... آفرین ... به این می گن یک ذهن خلاق ... بدجوری دست گذاشتی رو دلم ... :girl_blush2:... نگو که دیگه غش کردم ... ولی جدی میگم . چشای عسلی برا مرد خوب نیست. من تجربه شو دارم. حتی چند بار تصمیم گرفتم برم لنز قهوه ای بذارم. 1 لینک به دیدگاه
felorans666 12046 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 آبان، ۱۳۹۰ ولی جدی میگم . چشای عسلی برا مرد خوب نیست. من تجربه شو دارم. حتی چند بار تصمیم گرفتم برم لنز قهوه ای بذارم. منظور ما خود عسل طبیعی بود ... :thumbsdownsmiley: لنز جذابیتی ندارد ... مرد عسلی می خواهیم ... :yes: ... 1 لینک به دیدگاه
Fakur 9754 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 4 آبان، ۱۳۹۰ منظور ما خود عسل طبیعی بود ... :thumbsdownsmiley: لنز جذابیتی ندارد ... مرد عسلی می خواهیم ... :yes: ... این چطوره؟ 2 لینک به دیدگاه
felorans666 12046 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 آبان، ۱۳۹۰ این چطوره؟ اگه سبیلاش یکم عسلی تر بود شاید گوشه چشمی بهش می داشتیم :viannen_38: ... 2 لینک به دیدگاه
Fakur 9754 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 4 آبان، ۱۳۹۰ اصن همسر خوب تو دنیا پیدا میشه؟ 3 لینک به دیدگاه
Fo.Roo.GH 24356 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 آبان، ۱۳۹۰ اصن همسر خوب تو دنیا پیدا میشه؟ بلــــــه ! من بسیار همسر خوبی خواهم بود :53tnkbetm2eof1u84pj:biggrin: 3 لینک به دیدگاه
felorans666 12046 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 آبان، ۱۳۹۰ اصن همسر خوب تو دنیا پیدا میشه؟ بله، من ... ... 2 لینک به دیدگاه
felorans666 12046 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 آبان، ۱۳۹۰ و من ولی من شک دارم ... باید اول گوزینش بشی ... حالا حاضری گوزینش بشی تا حقیقت معلوم شه :JC_thinking: ؟؟؟؟ 1 لینک به دیدگاه
Fakur 9754 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 4 آبان، ۱۳۹۰ در ایران همسر خوب به کسی میگن که همسرداری رو خوب بلد باشه. یعنی عمر و زندگیشو پای یکی دیگه تلف کنه تا بهش بگن همسر خوب. من اینو قبول ندارم. 2 لینک به دیدگاه
Abolfazl_r 20780 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 آبان، ۱۳۹۰ آي فکوری كه رد ميشياز گفتگوی آزاد گذري خبر نداري با خودت دلمو آسون ميبري خبر نداري با چشات دلمو آتيش ميزني من بي اجازه همه گفتم كه تو مال مني . . . فکوری خاطر خواه داره يه صورت ماه داره بدست آوردن دلش سخته ولي راه داره بزرگ انجمن ما رو ببین. روحانی مسجد محله رو ببین. به والله که از شما انتظار نداشتیم فریب غرب را بخورید و اینگونه در گرداب هوا و هوس غرق شوید. همسر خوب یه سری تعاریف کلیشه ای و کلی داره که الی ماشاالله همگی میدونیم. در عنوان یه سری جزئیات کرداری و رفتاری من میتونم سلایق شخصی خودم رو بیان کنم. من دلم میخواد حدالامکان همسرم به من اتکا کنه. یعنی زن باشه و زیر چتری که فراهم آوردم به آرامش برسه. نمیخوام خودش یه پا مرد باشه. این به این معنی نیست که استقلال نداشته باشه. میتونم مثال بزنم که بهتر متوجه بشید. امروز من تصادف کردم. تو ماشین بودم با یه عابر پیاده برخورد کردم. البته بسیار جزئی. وقتی من از ماشین پیاده شدم مرد و زن و فک و فامیل طرف هجوم آوردن به سمت من. بعد 2 دقیقه فامیل از آب درومدیم و مشکل حل شد تا حدودی ولی همسرم از ماشین پیاده نشد و من بابت این موضوع ازش نهایت سپاسگذاری رو دارم. چون اون وسط من دو تا چک بخورم به جایی بر نمیخوره. از حق خودم میتونم بگذرم. ولی خدایی نکرده اهانتی به همسرم صورت بگیره مجبورم تا ته ماجرا برم و شر به پا میشه. در حالی که ذاتا آدم شروری نیستم. پس دلم میخوام همسرم زن باشه. یک زن از نظر من باید تکیه کنه. نه اینکه قلدر مآبی کنه. دوست ندارم هیچوقت تو جمع پشتم رو خالی کنه. یا بخواد تو روم واسته. حتی اگر اشتباه بکنم. از این بابت هم ممنونشم. چون بارها پیش اومده جلوی صمیمی ترین دوستاش و عزیزترین اشخاص خانواده اش پشتمو خالی نکرده. خوب منم جبران میکنم. گاها صدام میره بالا و داد و بیداد میکنم و حرفای غیر منطقی میزنم ولی آرامشش و سکوتش باعث میشه زیر خلوارها بار شرمندگی برم و تا جایی که میتونم جبران کنم. پس یک زن باید آرامش داشته باشه و آرامش بخش باشه. هیچوقت اشتباهاتم رو یا نقطه ضعف هام رو بر ملا نکرده. یا تو سرم نزده. پس باید بزرگوار هم باشه. بازم ازش ممنونم. سخاوتمندی هم که دیگه نگم براتون. در عین حال که قناعت پیشه هم هست. همیشه بهترین هدایا و خدمات رو برای خانواده من خواسته ولی حداقل ها رو برای خانواده خودش. اگر میریم برای مسافرت یا خرید همیشه موجودی جیب من دستش هست و با همون مقدار ممکن سعی میکنه لذت ببره و استفاده کنه. اینم یعنی همون قناعتی که گفتم. من فکر میکنم در قالب مثال خیلی چیزها توضیح داده بشه خیلی ملموس تره. واسه همین همش مثال میزنم. چون واقعیت های زندگی ورای این تئوری هاست. مثلا میگن طرف باید قانع باشه ولی نمیگن این قانع بودن معنیش چیه؟ حالا همینا باشه فکور جان دوباره میام. 5 لینک به دیدگاه
Fakur 9754 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 4 آبان، ۱۳۹۰ ولی من شک دارم ... باید اول گوزینش بشی ... حالا حاضری گوزینش بشی تا حقیقت معلوم شه :JC_thinking: ؟؟؟؟ آره حاضرم . ولی گزینش بهتره به نظرم. 1 لینک به دیدگاه
NEGARi 9387 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 آبان، ۱۳۹۰ من همسر نمیخوام:icon_razz: ولی مرد مورد علاقم مهربون باشه ولی نه اینکه مهربونی ازش بباره! به موقع مهربون باشه مغرور باشه ولی نه واسه من! هی نخواد بگه من مردمو بخواد حمایتشو نشون بده ولی اگه کمکی خواستم کنارم باشه مرز خصوصی زندگی آدم هارو درک کنه و نخواد تو تمام زندگی من سرک بکشه حسود نباشه اعتماد رو بفهمه. چیزه...این خانوادهها چی میخوان هی رد میشن نمیذارن آدم حرفشو بزنه؟!! ... حالا فعلا همینا 3 لینک به دیدگاه
Fo.Roo.GH 24356 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 آبان، ۱۳۹۰ چقدر سنتی هستید اقا ابولفضل! خانمتون شبیه زنهای سنتی عمل میکنن...ایشالله همیشه خوشبخت باشید 3 لینک به دیدگاه
NEGARi 9387 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 آبان، ۱۳۹۰ بزرگ انجمن ما رو ببین. روحانی مسجد محله رو ببین. به والله که از شما انتظار نداشتیم فریب غرب را بخورید و اینگونه در گرداب هوا و هوس غرق شوید. همسر خوب یه سری تعاریف کلیشه ای و کلی داره که الی ماشاالله همگی میدونیم. در عنوان یه سری جزئیات کرداری و رفتاری من میتونم سلایق شخصی خودم رو بیان کنم. من دلم میخواد حدالامکان همسرم به من اتکا کنه. یعنی زن باشه و زیر چتری که فراهم آوردم به آرامش برسه. نمیخوام خودش یه پا مرد باشه. این به این معنی نیست که استقلال نداشته باشه. میتونم مثال بزنم که بهتر متوجه بشید. امروز من تصادف کردم. تو ماشین بودم با یه عابر پیاده برخورد کردم. البته بسیار جزئی. وقتی من از ماشین پیاده شدم مرد و زن و فک و فامیل طرف هجوم آوردن به سمت من. بعد 2 دقیقه فامیل از آب درومدیم و مشکل حل شد تا حدودی ولی همسرم از ماشین پیاده نشد و من بابت این موضوع ازش نهایت سپاسگذاری رو دارم. چون اون وسط من دو تا چک بخورم به جایی بر نمیخوره. از حق خودم میتونم بگذرم. ولی خدایی نکرده اهانتی به همسرم صورت بگیره مجبورم تا ته ماجرا برم و شر به پا میشه. در حالی که ذاتا آدم شروری نیستم. پس دلم میخوام همسرم زن باشه. یک زن از نظر من باید تکیه کنه. نه اینکه قلدر مآبی کنه. دوست ندارم هیچوقت تو جمع پشتم رو خالی کنه. یا بخواد تو روم واسته. حتی اگر اشتباه بکنم. از این بابت هم ممنونشم. چون بارها پیش اومده جلوی صمیمی ترین دوستاش و عزیزترین اشخاص خانواده اش پشتمو خالی نکرده. خوب منم جبران میکنم. گاها صدام میره بالا و داد و بیداد میکنم و حرفای غیر منطقی میزنم ولی آرامشش و سکوتش باعث میشه زیر خلوارها بار شرمندگی برم و تا جایی که میتونم جبران کنم. پس یک زن باید آرامش داشته باشه و آرامش بخش باشه. هیچوقت اشتباهاتم رو یا نقطه ضعف هام رو بر ملا نکرده. یا تو سرم نزده. پس باید بزرگوار هم باشه. بازم ازش ممنونم. سخاوتمندی هم که دیگه نگم براتون. در عین حال که قناعت پیشه هم هست. همیشه بهترین هدایا و خدمات رو برای خانواده من خواسته ولی حداقل ها رو برای خانواده خودش. اگر میریم برای مسافرت یا خرید همیشه موجودی جیب من دستش هست و با همون مقدار ممکن سعی میکنه لذت ببره و استفاده کنه. اینم یعنی همون قناعتی که گفتم. من فکر میکنم در قالب مثال خیلی چیزها توضیح داده بشه خیلی ملموس تره. واسه همین همش مثال میزنم. چون واقعیت های زندگی ورای این تئوری هاست. مثلا میگن طرف باید قانع باشه ولی نمیگن این قانع بودن معنیش چیه؟ حالا همینا باشه فکور جان دوباره میام. شما دیگه از زندگیت چی میخوای؟ فرشته نیستن احیاناً؟!!!!:w58: 2 لینک به دیدگاه
felorans666 12046 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 آبان، ۱۳۹۰ آره حاضرم . ولی گزینش بهتره به نظرم. هر کی می گه همسر خوبه (آقایون) جواب بدن لطفا : آشپزی بلدی ؟ شستن ظروف و البسه را بلدی؟ اتو کردن را بلدی؟ جارو کشیدن را بلدی؟ بچه داری چی بلدی؟ عوض کردن پوشک بچه هم بلدی؟ آرایش تا چه حد می کنی؟ حاضری نه ماه وضع حمل کنی؟ :ydm47612zsesgift969 سیگار آری یا خیر؟ :vahidrk: دختر رو چه جوری می نویسن ؟ چت کردن هم بلدی ؟ آخه چرا این همه دوست دختر داری؟ :vahidrk: 3 لینک به دیدگاه
Abolfazl_r 20780 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 آبان، ۱۳۹۰ چقدر سنتی هستید اقا ابولفضل! خانمتون شبیه زنهای سنتی عمل میکنن...ایشالله همیشه خوشبخت باشید خوب آبمون اینطوری میبره. ولی مشکلی تو زندگی نداریم. یعنی مهم نیست طرفین سنتی باشن یا مدرن زندگی کنن. یا هر جور دیگه باشن. کافیه مثل هم باشن. یعنی هماهنگی داشته باشن. چرخ زندگی اینطوری جلو میره. ولی یه طرف سنتی باشه و دیگری مثلا مدرن باشه و بخواد خیلی به قول معروف open mind برخورد کنه این میشه عدم هماهنگی و همچین زندگی نمیتونه دوام داشته باشه. 5 لینک به دیدگاه
Abolfazl_r 20780 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 آبان، ۱۳۹۰ شما دیگه از زندگیت چی میخوای؟ فرشته نیستن احیاناً؟!!!!:w58: راست میگی؟ پس چرا من قدرشو نمیدونم؟ برم بیشتر بدونم. بقیشو که نگفتم هنوز :ydm47612zsesgift969 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده