Fo.Roo.GH 24356 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 آبان، ۱۳۹۰ اونایی که از تیپ و شکل ظاهری و رفتار های علنی یکی خوششون میاد معمولا میتونن تا آخر با هاش زندگی کنن. یعنی همسر خوب کسیه که انسان با دیدنش ازش خوشش بیاد و قلبش به لرزه بیفته. اینجوری که باشه بقیه کاستی ها رو میشه تحمل کرد. من اینو مطمئنم. از اون حرفا بود واقعا.... 3 لینک به دیدگاه
Fakur 9754 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 4 آبان، ۱۳۹۰ از اون حرفا بود واقعا.... چرا ؟ من خودم اینجوری ام. اگه از تیپ و ظاهر کسی خوشم بیاد همه جور تحملش میکنم. 2 لینک به دیدگاه
Fakur 9754 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 4 آبان، ۱۳۹۰ فکر نکنه عقل کله! اگه واقعا عقل کل بود چی؟ 3 لینک به دیدگاه
lorena 10304 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 آبان، ۱۳۹۰ اگه واقعا عقل کل بود چی؟ به روی خودشو بقیه نیاره! 3 لینک به دیدگاه
Fakur 9754 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 4 آبان، ۱۳۹۰ به روی خودشو بقیه نیاره! اره این خیلی خوبه که انسان متواضع باشه. خوب , اگه پیداش کردی سلام منم بهش برسون. کارت دعوت هم یادت نره. 3 لینک به دیدگاه
felorans666 12046 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 آبان، ۱۳۹۰ با این حساب با مرد ایرانی ازدواج نکن :biggrin: .... می گن حرف حق رو از بچه بشنو ... 2 لینک به دیدگاه
haniye.a 5626 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 آبان، ۱۳۹۰ مجردا بیان بگن ببینم چی میخوان؟ یعنی چه جور همسری میخوان. ( حرفای کلیشه ای نزنید ها. یه چیزایی بگید که شنونده کوپ کنه ) متاهل هام بگن که کم و کسری شون چیه؟ ( یکمم با انصاف بگن و کم و کسری های خودشونم یادشون نره. ) میخوام یه اصولی از این تاپیک در یارم شامل سرفصل های همسر خوب بودن. این گوی و اینم میدون. به من هم نگید برا چی اینا رو میخوام. خوب حتما لازمه دیگه. کلا با ازدواج مخالفم البت فعلا:biggrin: 2 لینک به دیدگاه
Fakur 9754 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 4 آبان، ۱۳۹۰ کلا با ازدواج مخالفم البت فعلا:biggrin: چـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــرا؟ 2 لینک به دیدگاه
haniye.a 5626 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 آبان، ۱۳۹۰ چـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــرا؟ خودمم نمیدونم ولی میدونم فعلا از ازدواج متنفرم دوس دارم مجرد باشم :biggrin: 3 لینک به دیدگاه
Fakur 9754 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 4 آبان، ۱۳۹۰ خودمم نمیدونم ولی میدونم فعلا از ازدواج متنفرم دوس دارم مجرد باشم :biggrin: خصوصیلتی هم فعلا در نظرتون نیست که طرف چه جوریا باشه؟ اگه هست لطفا بنویسید تا موضوع تاپیک کامل تر بشه. مرسی 3 لینک به دیدگاه
haniye.a 5626 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 آبان، ۱۳۹۰ خصوصیلتی هم فعلا در نظرتون نیست که طرف چه جوریا باشه؟ اگه هست لطفا بنویسید تا موضوع تاپیک کامل تر بشه. مرسی چی بگم!نظره خاصی ندارم اما اگه بخوام از ظاهر بگم که همه دوس دارن همسر ایندشون خوش تیپ خوشگل باشه اما از نظر من به علاوه خوشتیپی مرد باید جذبه داشته باشه:texc5lhcbtrocnmvtp8 و اما اخلاقی با صداقت و مهربون و منطقی و به همسرش احترام بزاره و بد نیس گاهی اوقات شوخ باشه و مغرور باشه اما نه برای همسرش و گاهی اوقات هم لازمه حد خودشو بدونه:texc5lhcbtrocnmvtp8 حالا نمیدونستم چی بگم این همه نوشتم:biggrin: 2 لینک به دیدگاه
felorans666 12046 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 آبان، ۱۳۹۰ چشم عسلی ابرو عسلی مو عسلی مژه عسلی قد عسلی :ydm47612zsesgift969 ... 5 لینک به دیدگاه
haniye.a 5626 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 آبان، ۱۳۹۰ چشم عسلی ابرو عسلی مو عسلی مژه عسلی قد عسلی :ydm47612zsesgift969 ... خب دیگه؟ 1 لینک به دیدگاه
Fakur 9754 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 4 آبان، ۱۳۹۰ چشم عسلی ابرو عسلی مو عسلی مژه عسلی قد عسلی :ydm47612zsesgift969 ... نکنه شما منو دیدی؟ 1 لینک به دیدگاه
متین 390 25 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 آبان، ۱۳۹۰ همسر خوب یعنی اینکه هر چی همسرش میگه اون یکی کوتاه بیاد. اونوقته که طرف مقابل میگه بهههههههههههه چه همسر ایده عالی دارم منننننننننن 3 لینک به دیدگاه
Fo.Roo.GH 24356 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 آبان، ۱۳۹۰ چشم عسلی ابرو عسلی مو عسلی مژه عسلی قد عسلی :ydm47612zsesgift969 ... لب چی؟؟!! اونم عسلی؟!! 2 لینک به دیدگاه
Fakur 9754 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 4 آبان، ۱۳۹۰ چی بگم!نظره خاصی ندارم اما اگه بخوام از ظاهر بگم که همه دوس دارن همسر ایندشون خوش تیپ خوشگل باشه اما از نظر من به علاوه خوشتیپی مرد باید جذبه داشته باشه:texc5lhcbtrocnmvtp8و اما اخلاقی با صداقت و مهربون و منطقی و به همسرش احترام بزاره و بد نیس گاهی اوقات شوخ باشه و مغرور باشه اما نه برای همسرش و گاهی اوقات هم لازمه حد خودشو بدونه:texc5lhcbtrocnmvtp8 حالا نمیدونستم چی بگم این همه نوشتم:biggrin: جذبه که خوبه همه داشته باشن . مرد و زن نداره. غرور هم که اگه داشته باشه برا همه داره. چرا هیچکس نمیگه ایمان داشته باشه؟ یا مثلا موسیقی دوست باشه؟ همش چسبیدین به تن و اندام و خصوصیات یوسف پیامبر 2 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 آبان، ۱۳۹۰ نکنه شما منو دیدی؟ آي فکوری كه رد ميشي از گفتگوی آزاد گذري خبر نداري با خودت دلمو آسون ميبري خبر نداري با چشات دلمو آتيش ميزني من بي اجازه همه گفتم كه تو مال مني . . . فکوری خاطر خواه داره يه صورت ماه داره بدست آوردن دلش سخته ولي راه داره 3 لینک به دیدگاه
Mahnaz.D 61915 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 آبان، ۱۳۹۰ از اون سئوالا بودا.... از اونایی که می گن بچتو چه حوری می هوای تربیت کنی بعد صد تا تز می دی... بچه دار که می شی می بینی 99 تاش رو نمی تونی اجرا کنی.... کلا" ازدواج مصل هندونه ی سر بستست....تا زیر یه سقف نری نمی تونی چیزی بفهی...شاید 30-40% قیل از ازدواج باشه...اما بقیش بعد از ازدواجه... چیزی هم که واضحه همه می خوان همسرشون خوب باشه مهربون باشه با اخلاق باشه...کسیو دیدی بگه می خوام شوهرم دست بزن داشته باشه؟ 5 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده