رفتن به مطلب

همسر خوبه چه جوری باشه؟

Fakur

ارسال های توصیه شده

مجردا بیان بگن ببینم چی میخوان؟ یعنی چه جور همسری میخوان. ( حرفای کلیشه ای نزنید ها. یه چیزایی بگید که شنونده کوپ کنه )

متاهل هام بگن که کم و کسری شون چیه؟ ( یکمم با انصاف بگن و کم و کسری های خودشونم یادشون نره. )

میخوام یه اصولی از این تاپیک در یارم شامل سرفصل های همسر خوب بودن.

این گوی و اینم میدون.

به من هم نگید برا چی اینا رو میخوام. خوب حتما لازمه دیگه. :ws47:

• Like 20
لینک به دیدگاه
  • پاسخ 102
  • ایجاد شد
  • آخرین پاسخ

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

بعضی ها میگن : همسر خوبه قبل از ازدواج بفهمه داره چیکار میکنه. و الا یکی دیگه رو هم مثه خودش اسیر بد بیاری هاش میکنه.

• Like 8
لینک به دیدگاه

چیزی که تجربه بهم میگه اینه

هر چقدر هم که برنامه ریزی بکنی

نکات مثبت طرف مقابلتو بسنجی

کلی برنامه ریزی بکنی

اون چیزی که میخوای نمیشه

چون طرفت تو زندگی خودشو نشون میده

عشقولانه های اول نامزدی رو هم جز زندگی حساب نکنید

• Like 11
لینک به دیدگاه

خواهرم تازگی ها ازدواج کرده. اولش فکر میکردیم طرف طرف خیلی با جنبه و مرد زندگیه.

الان بعد شش ماه تازه فهمیدیم که خواهرمو سپردیم دست یه بچه که باید خودمونم قنداقش کنیم.

شکلک آه و افسوس

• Like 11
لینک به دیدگاه

بعضی اوقات بین این حرف کهه می گن با شناخت باید رفت تو بازی زندگی مشترک.......و اینکه قدیمی ها می گن...زندگی مشترک مثه هندوانه ی در بسته است.......می مونم.....

هر دو گروه درست می گن....

اگه بخوام تعادل رو رعایت کنم....میشه گفت...هرچه قدر هم با شناخت بریم جلو باز نمی تونیم از آینده باخبر بشیم...جدای از شناخته نشدن کامل طرف مقابل.....احتمال عوض شدنش هم باید مورد توجه قرار بگیره.....

ولی میون این واژه ها...نقطه مشترک اینه که......

شناخت مهمه.....

ولی تضمین این شناخت...دو طرفه است....و نیاز به مراقبت داره......از یک لحاظ که عقاید تغییر نکنه...حداقل اصول تفاهم مشترک.....دوم اینکه دید به زندگی با گذشتن از اون ولقعی تر بشه....و بدونیم که الان تو دوران نامزدی نیستیم....باید صبرمون یکم بیشتر بشه....

• Like 10
لینک به دیدگاه
بعضی اوقات بین این حرف کهه می گن با شناخت باید رفت تو بازی زندگی مشترک.......و اینکه قدیمی ها می گن...زندگی مشترک مثه هندوانه ی در بسته است.......می مونم.....

هر دو گروه درست می گن....

اگه بخوام تعادل رو رعایت کنم....میشه گفت...هرچه قدر هم با شناخت بریم جلو باز نمی تونیم از آینده باخبر بشیم...جدای از شناخته نشدن کامل طرف مقابل.....احتمال عوض شدنش هم باید مورد توجه قرار بگیره.....

ولی میون این واژه ها...نقطه مشترک اینه که......

شناخت مهمه.....

ولی تضمین این شناخت...دو طرفه است....و نیاز به مراقبت داره......از یک لحاظ که عقاید تغییر نکنه...حداقل اصول تفاهم مشترک.....دوم اینکه دید به زندگی با گذشتن از اون ولقعی تر بشه....و بدونیم که الان تو دوران نامزدی نیستیم....باید صبرمون یکم بیشتر بشه....

من هنوز راهی براش پیدا نکردم. همه تجربه هامم سه شاهی ارزش ندارن. چون نمیتونن کمک حالم باشن که بتونم راهکار مفیدی رو پیدا کنم.

• Like 4
لینک به دیدگاه
با توجه به زندگی آدمای اطرافم

دنبال کسی هستم که بویی از مردانگی برده باشه :sigh: ...

بعضی هاشونم زورگوئی و یکدنده گی رو با مردونگی اشتباه میگیرند. فقط خیال میکنن که مرد شدن. خلاصش خیلی سخته که آدم بتونه انسان فهمیده ای رو پیدا کنه و باهاش زندگی کنه. مگه اینکه خودمونو الکی گول بزنیم و تصور کنیم که قسمت بوده و از این چرت و پرت ها.

• Like 5
لینک به دیدگاه
بعضی هاشونم زورگوئی و یکدنده گی رو با مردونگی اشتباه میگیرند. فقط خیال میکنن که مرد شدن. خلاصش خیلی سخته که آدم بتونه انسان فهمیده ای رو پیدا کنه و باهاش زندگی کنه. مگه اینکه خودمونو الکی گول بزنیم و تصور کنیم که قسمت بوده و از این چرت و پرت ها.

می گن جوینده یابندست ... :JC_thinking:

تازه مجبور نیستم به زندگی که مطابق میلم نباشه و توش از صب تا شب فقط درد و رنج بکشم ادامه می دم... :thumbsdownsmiley: ... اگه قرار باشه مرد زندگیم زورگو و بدجنس و ... باشه نمی خوام سر به تنش باشه ... مهرم حلال جونم آزاد ... :girl_blush2:

• Like 3
لینک به دیدگاه
می گن جوینده یابندست ... :JC_thinking:

تازه مجبور نیستم به زندگی که مطابق میلم نباشه و توش از صب تا شب فقط درد و رنج بکشم ادامه می دم... :thumbsdownsmiley: ... اگه قرار باشه مرد زندگیم زورگو و بدجنس و ... باشه نمی خوام سر به تنش باشه ... مهرم حلال جونم آزاد ... :girl_blush2:

خود همسر یه طرف , خانواده شم که دیگه هیچی نگم بهتره. انگار همه تمریناشونو نگه داشتن که بچه هاشون ازدواج کنن بعد بیان رو اینا آزمایش کنن.

• Like 5
لینک به دیدگاه
خود همسر یه طرف , خانواده شم که دیگه هیچی نگم بهتره. انگار همه تمریناشونو نگه داشتن که بچه هاشون ازدواج کنن بعد بیان رو اینا آزمایش کنن.

تو این مورد تجربه تلخی دارم ... مادر بزرگ طرف بابام و عمم از اون مادر شوهرا و خواهر شوهران ... :icon_pf (34):

همسرم اگه بدهی هاش کم باشه می شه کنار اومد ولی خونوادش اصلا ... نمی تونم تحمل کنم کسی توی زندگی من و همسرم دخالت کنه حتی بابا مامان خودم :girl_blush2:

باید خواهر شوهر ها و مادر شوهرهای بدحنس را در نطفه خفه کرد ....

از یک چیزی هم خیلی بدم میاد ... از پسرای مامانی ... حتی ازداوجم کردن باز چسبیدن به مامانشون و می گن حرف فقط حرف مامانم :vahidrk: ... با این چوب می زنم تو کلش ...

یکی نیست بگه تو که این قدر مادر پرستی بی جا کردی زن گرفتی ... :vahidrk: ...

• Like 6
لینک به دیدگاه
مجردا بیان بگن ببینم چی میخوان؟ یعنی چه جور همسری میخوان. ( حرفای کلیشه ای نزنید ها. یه چیزایی بگید که شنونده کوپ کنه )

متاهل هام بگن که کم و کسری شون چیه؟ ( یکمم با انصاف بگن و کم و کسری های خودشونم یادشون نره. )

میخوام یه اصولی از این تاپیک در یارم شامل سرفصل های همسر خوب بودن.

این گوی و اینم میدون.

به من هم نگید برا چی اینا رو میخوام. خوب حتما لازمه دیگه. :ws47:

زیبایی متوسط داشته باشه/ تحصیلات بالا/اهل کتاب باشه/ اکتیو باشه/پول در بیاره نیاره مهم نیست برام/ خانواده شلوغی نداشته باشه/ پدر و مادرش هم با سواد باشن/ بی قید نباشهو...

• Like 6
لینک به دیدگاه
زیبایی متوسط داشته باشه/ تحصیلات بالا/اهل کتاب باشه/ اکتیو باشه/پول در بیاره نیاره مهم نیست برام/ خانواده شلوغی نداشته باشه/ پدر و مادرش هم با سواد باشن/ بی قید نباشهو...

مگه تو ازدواج نکردی بچه جان ... :w58: ... خودت یه جا گفتی یه دختر داری ... :ydm47612zsesgift969

• Like 5
لینک به دیدگاه

به قول شاعر:

مرد باید خوش تیپ باشه، مرد باید خوش تیپ باشه.

پولدار و بد اخلاق، پولدار و بد اخلاق

زن باید خوشگل باشه، زن باید خوشگل باشه.

سفید و کمی چاق،سفید و کمی چاق

:w58: :ws37: :zadan:

• Like 9
لینک به دیدگاه
به قول شاعر:

مرد باید خوش تیپ باشه، مرد باید خوش تیپ باشه.

پولدار و بد اخلاق، پولدار و بد اخلاق

زن باید خوشگل باشه، زن باید خوشگل باشه.

سفید و کمی چاق،سفید و کمی چاق

:w58: :ws37: :zadan:

بیت آخر رو اشتبه کردی جانم .... شاعر می گه

سیاه و بسیار چاق، سیاه و بسیار چاق :icon_pf (44):

• Like 3
لینک به دیدگاه
بادرک ،مهربان،حامی

درک کردن که هزار جور زیر مجموعه داره. چی رو باید درک کنه؟

حامی هم که من موافق نیستم. انسان نباید به دیگران تکیه بکنه . حتی به همسرش.

• Like 2
لینک به دیدگاه

از یک چیزی هم خیلی بدم میاد ... از پسرای مامانی ... حتی ازداوجم کردن باز چسبیدن به مامانشون و می گن حرف فقط حرف مامانم :vahidrk: ... با این چوب می زنم تو کلش ...

یکی نیست بگه تو که این قدر مادر پرستی بی جا کردی زن گرفتی ... :vahidrk: ...

با این حساب با مرد ایرانی ازدواج نکن :biggrin:

• Like 3
لینک به دیدگاه

• اضافه کردن...