Ssara 14,641 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 آبان، ۱۳۹۰ بوسه فرشته مواد لازم: شکر : ۲ فنجان سرکه : ۱ قاشق سوپخوری آب : ۰.۵ فنجان وانیل : ۱ قاشق سوپخوری بادام : ۰.۵ فنجان پسته : ۰.۵ فنجان تخم مرغ : ۱ عدد طرز تهیه: شکر و آب و سرکه را با هم بپزید تا به حدی که موقع بیرون آوردن قاشق از داخل آن، شهد را مثل یک نخ نازک به دنبال بیاورید، سپس سفیده تخم مرغ را که قبلاً زدهاید داخل آن کرده مغز پسته و بادام را هم ریخته، با قاشق بستنی خوری آن را توی دوری بچکانید. 4 نقل قول لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .