Ssara 14641 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 آبان، ۱۳۹۰ بوسه فرشته مواد لازم: شکر : ۲ فنجان سرکه : ۱ قاشق سوپخوری آب : ۰.۵ فنجان وانیل : ۱ قاشق سوپخوری بادام : ۰.۵ فنجان پسته : ۰.۵ فنجان تخم مرغ : ۱ عدد طرز تهیه: شکر و آب و سرکه را با هم بپزید تا به حدی که موقع بیرون آوردن قاشق از داخل آن، شهد را مثل یک نخ نازک به دنبال بیاورید، سپس سفیده تخم مرغ را که قبلاً زدهاید داخل آن کرده مغز پسته و بادام را هم ریخته، با قاشق بستنی خوری آن را توی دوری بچکانید. 4 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده