soheiiil 24251 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 اسفند، ۱۳۹۱ :icon_pf (44): خیلی وقت بود تاپیک بیخود نزده بودم:biggrin: البته همه تاپیکام بیخوده اما نه در این حد:texc5lhcbtrocnmvtp8 خانم های محترم در مورد عکس زیر میشه توضیح بدید؟ آیا همچین رژی هست ؟ اگه آره این مواد ببرجسته خوردنی هستن? شبیه پاستیلن:texc5lhcbtrocnmvtp8 کجا میفروشن؟ اسمش چیه؟:texc5lhcbtrocnmvtp8 چیه؟مگه ما دل نداریم؟:icon_razz: خوشمان آمده خوب:5c6ipag2mnshmsf5ju3 کثافط عاشغال الان کودک درون من خر شده میگه از اینا بخر برام:icon_pf (34): از کجا بیارم خو دم عیدی؟ چرا از اینا میذاری :icon_razz:نکن از این کارا:texc5lhcbtrocnmvtp8 1 لینک به دیدگاه
El Roman 31720 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 28 اسفند، ۱۳۹۱ کثافط عاشغالالان کودک درون من خر شده میگه از اینا بخر برام:icon_pf (34): از کجا بیارم خو دم عیدی؟ چرا از اینا میذاری :icon_razz:نکن از این کارا:texc5lhcbtrocnmvtp8 کودک درون صداش به جایی نمیرسه مهم نیست کودک بیرون نخواد که بدبختت میکنه دوستان کشف کردن یک عدد رژ و مقداری شکر میپاشی روش چند دقیقه صبر میکنی دم بکشه بعد با مخلفات میل میکنی 7 لینک به دیدگاه
victoria_r 7682 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 اسفند، ۱۳۹۱ من تا حالا از اینا ندیدم. قشنگ بود اما فکر نکنم خوردنی باشه آخه مواد شیمیایی هست دیگه. 2 لینک به دیدگاه
El Roman 31720 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 28 اسفند، ۱۳۹۱ من تا حالا از اینا ندیدم.قشنگ بود اما فکر نکنم خوردنی باشه آخه مواد شیمیایی هست دیگه. رادیواکتیو هم باشه نمیشه نخوردش 6 لینک به دیدگاه
victoria_r 7682 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 اسفند، ۱۳۹۱ رادیواکتیو هم باشه نمیشه نخوردش بیشتر رژها بدمزه هستن. من خودم اوایل عادت داشتم رژ میزدم بدون اینکه بخوام و حواسم باشه میخوردمش بد یهو از مزه ی بدش حالم بد میشد نه اینکه خیلی بد باشه ها ولی خوبم نیستن. یه دختر خاله دارم یه رژ داشت که خودش میگفت مزه ی آلبالو میده.هروقت تو اتاقش تنها بود اون رژو برمیداشت و میخورد. 5 لینک به دیدگاه
3Tilla 3844 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 اسفند، ۱۳۹۱ بیشتر رژها بدمزه هستن.من خودم اوایل عادت داشتم رژ میزدم بدون اینکه بخوام و حواسم باشه میخوردمش بد یهو از مزه ی بدش حالم بد میشد نه اینکه خیلی بد باشه ها ولی خوبم نیستن. یه دختر خاله دارم یه رژ داشت که خودش میگفت مزه ی آلبالو میده.هروقت تو اتاقش تنها بود اون رژو برمیداشت و میخورد. دختر خاله شما کمبود آهن دارن!!!! باور کن... همشون سرب دارن کم و زیاد بعد ار مدتها این سرب های عزیز+ دود سیگاری که میکشن یا دیگران میکشن با هم تجمع میکنن و سرطان .... 6 لینک به دیدگاه
Fo.Roo.GH 24356 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 اسفند، ۱۳۹۱ رادیواکتیو هم باشه نمیشه نخوردش گول نخور! اینا همش راهیه برای قتل غیر قابل اثبات 4 لینک به دیدگاه
behe 2545 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 اسفند، ۱۳۹۱ یکی از استادای خواهرم اینا بهشون گفته بود که توی این رژا به علاوه ی سرب از بند ناف جنین مرده هم واسه ی تهیه اش استفاده میکنن !!! یعنی این رژایی که ما میزنیم خودکشی غیر مستقیمه ولی چرا تا الان زنده ایم رو نمیدونم !!!!! یعنی راسته ؟؟؟ 3 لینک به دیدگاه
Arpak 8511 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 اسفند، ۱۳۹۱ رادیواکتیو هم باشه نمیشه نخوردش خالیشو میدوسی فقظ یعنی؟ 1 لینک به دیدگاه
El Roman 31720 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 28 اسفند، ۱۳۹۱ گول نخور! اینا همش راهیه برای قتل غیر قابل اثبات بوسیدن لب یار اول ز دست مگذار کآخر ملول گردی از دست و لب گزیدن فرصت شمار صحبت کز این دوراهه منزل چون بگذریم دیگر نتوان به هم رسیدن خالیشو میدوسی فقظ یعنی؟ نخیر پُرشو میدوستم 4 لینک به دیدگاه
Sh.92 3961 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 اسفند، ۱۳۹۱ عجبززززززززززززززززز این دیگه خیلی تخصصیه 2 لینک به دیدگاه
Waffen 15118 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 اسفند، ۱۳۹۱ رادیواکتیو هم باشه نمیشه نخوردش 1 لینک به دیدگاه
parisa.na 1558 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 اسفند، ۱۳۹۱ :icon_pf (44): خیلی وقت بود تاپیک بیخود نزده بودم:biggrin: البته همه تاپیکام بیخوده اما نه در این حد:texc5lhcbtrocnmvtp8 خانم های محترم در مورد عکس زیر میشه توضیح بدید؟ آیا همچین رژی هست ؟ اگه آره این مواد ببرجسته خوردنی هستن? شبیه پاستیلن:texc5lhcbtrocnmvtp8 کجا میفروشن؟ اسمش چیه؟:texc5lhcbtrocnmvtp8 چیه؟مگه ما دل نداریم؟:icon_razz: خوشمان آمده خوب:5c6ipag2mnshmsf5ju3 سردیت نشه عزیزم!فکرنمی کنی یه کم خوش اشتهایی؟! 2 لینک به دیدگاه
El Roman 31720 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 28 اسفند، ۱۳۹۱ سردیت نشه عزیزم!فکرنمی کنی یه کم خوش اشتهایی؟! چرا اتفاقا خیلی خوش اشتهام 1 لینک به دیدگاه
raz-raz 3612 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 اسفند، ۱۳۹۱ :icon_pf (44): خیلی وقت بود تاپیک بیخود نزده بودم:biggrin: البته همه تاپیکام بیخوده اما نه در این حد:texc5lhcbtrocnmvtp8 خانم های محترم در مورد عکس زیر میشه توضیح بدید؟ آیا همچین رژی هست ؟ اگه آره این مواد ببرجسته خوردنی هستن? شبیه پاستیلن:texc5lhcbtrocnmvtp8 کجا میفروشن؟ اسمش چیه؟:texc5lhcbtrocnmvtp8 چیه؟مگه ما دل نداریم؟:icon_razz: خوشمان آمده خوب:5c6ipag2mnshmsf5ju3 بابا ای ول :hapydancsmil: دس شیطون و بستی. لینک به دیدگاه
parisa.na 1558 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 اسفند، ۱۳۹۱ چرا اتفاقا خیلی خوش اشتهام روکه رونیست تنگستنه!حالا اگه خیلی دوست داری می خوای آدرس چندتا آرایشگاه زنونه روبدم!فک کنم اونا اراین چیزا داشته باشن به لبات بزنن! 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده