El Roman 31720 مالک ارسال شده در 24 دی، 2011 مدادم فلور ماره عسیسممممممممم بحث قرار بود تخصصی باشه، فوق تخصصیش نکنید :icon_razz: 5
Ehsan 112346 ارسال شده در 24 دی، 2011 گویند لب حوران بهشتی مانند پاستیل و راحت الحلقوم است..... از این میگذریم و تقوا پیشه میکنیم به امید آن عزیزان...... 12
ooraman 22216 ارسال شده در 24 دی، 2011 آقایون خوشحال نشن، تا جایی که من می دونم همچین رژی وجود نداره ... ... مشخصه که فانتزی هست و رژ زده و روش یه چیز قرمز رنگ پاشیده فکر پاستیل رو از سرتون بیارین بیرون :thumbsdownsmiley: ... نمیدونم اینا که اتنقد دوس دارن چرا نمیذارن زناشون بزنن!!! واسه زناشون جیز میشه دیگه!:thumbsdownsmiley: ماشالله این پسرهای ما آب نمیبینند وگرنه ........ :biggrin: :biggrin: دو ساعته از همین چشام از حدقه زده بیرون! مدادم فلور ماره عسیسممممممممم :texc5lhcbtrocnmvtp8تبلیغات میکنی؟ حق با تیناس من الان تست کردم رژ معمولی + شکر+رژ مایع زدم عین این شد دی: شقایقققققق ماشالا به این پشتکار! گویند لب حوران بهشتی مانند پاستیل و راحت الحلقوم است..... از این میگذریم و تقوا پیشه میکنیم به امید آن عزیزان...... :jawdrop: وای خدا مردم!!! اینم از اخوندمون! 14
El Roman 31720 مالک ارسال شده در 24 دی، 2011 گویند لب حوران بهشتی مانند پاستیل و راحت الحلقوم است..... از این میگذریم و تقوا پیشه میکنیم به امید آن عزیزان...... خوشحالیم که عالم ربانی آیت الله اسی در این برهه حساس ما ها رو تنها نذاشتند :icon_pf (44): به قول این غرب زده ها WB حاجی 6
تینا 15116 ارسال شده در 24 دی، 2011 عجب پشت کار خفنی ... در لحظه ای کپ کردم :ydm47612zsesgift969 باور کن منم کپ کردم گویند لب حوران بهشتی مانند پاستیل و راحت الحلقوم است..... از این میگذریم و تقوا پیشه میکنیم به امید آن عزیزان...... خدا هم این دنیا هم اون دنیا نصیبتون کنه 5
El Roman 31720 مالک ارسال شده در 24 دی، 2011 لبش یه خورده کشیده تر بود قشنگ میشد... مزه پاستیل به این گرد و قلمبه بودنشه 2
تینا 15116 ارسال شده در 24 دی، 2011 لبش یه خورده کشیده تر بود قشنگ میشد... امر دیگه ای نیستتتتتتتتتتتتتتت:biggrin: 3
felorans666 12046 ارسال شده در 24 دی، 2011 لبش یه خورده کشیده تر بود قشنگ میشد... به ارتفاع کلاهت باشه خوبه ؟؟؟ :JC_thinking: ... 6
El Roman 31720 مالک ارسال شده در 24 دی، 2011 خانم ها چرا کپ میکنید؟ خداوند زیباست و زیبایی ها را دوست دارد، ما هم همچنین:w888: 6
pianist 31129 ارسال شده در 24 دی، 2011 مزه پاستیل به این گرد و قلمبه بودنشه آخه خیلی گرده به من جواب نمیده... امر دیگه ای نیستتتتتتتتتتتتتتت:biggrin: نه فعلا... :JC_thinking: به ارتفاع کلاهت باشه خوبه ؟؟؟ :JC_thinking: ... ایشششش :viannen_38: 2
El Roman 31720 مالک ارسال شده در 24 دی، 2011 آخه خیلی گرده به من جواب نمیده... تو دیگه آینده نگریت خیلی بالاست:texc5lhcbtrocnmvtp8 1
شقایق31 40377 ارسال شده در 24 دی، 2011 باور کن منم کپ کردم خدا هم این دنیا هم اون دنیا نصیبتون کنه بابا کپ کردن نداشت که آرایش داشتم فقط رژمو عوض کردم خو دی: 5
تینا 15116 ارسال شده در 24 دی، 2011 بابا کپ کردن نداشت که آرایش داشتم فقط رژمو عوض کردم خو دی: همینکه از پا سیستم بلند شدی رفتی در کیف لوازم ارایشتو باز کردی فک کردی کدوم رژو بردارم بعد در روژو باز کردی زدی بعد تو اینه یه لبخن به خودت زدی بعد رفتی تو اشپزخونه شیشه شکرو برداشتی درشو باز کردی بعد زدی رو روژت بعد دوباره رفتی جلو اینه دیدی من راست میگم خوشحال شدی سریع اومدی نشستی پا سیستم و این خبررو دادی .اینها همه یه عزم راسخ میخواد:biggrin: 8
El Roman 31720 مالک ارسال شده در 24 دی، 2011 سوالت برطرف شد که کوله بار سفر بستی؟:biggrin: آره دوستان طرز پختشو یاد دادن ولی مواد اولیه ندارم:viannen_38: :دی 2
شقایق31 40377 ارسال شده در 24 دی، 2011 همینکه از پا سیستم بلند شدی رفتی در کیف لوازم ارایشتو باز کردی فک کردی کدوم رژو بردارم بعد در روژو باز کردی زدی بعد تو اینه یه لبخن به خودت زدی بعد رفتی تو اشپزخونه شیشه شکرو برداشتی درشو باز کردی بعد زدی رو روژت بعد دوباره رفتی جلو اینه دیدی من راست میگم خوشحال شدی سریع اومدی نشستی پا سیستم و این خبررو دادی .اینها همه یه عزم راسخ میخواد:biggrin: نه دیگه من با پی سی نیستم با موب تو آشپزخونه بودم با جاشکری رفتم تو اتاق رژام رو میزه قرمزو برداشتم تست کردم جلو آینه هم پست زدم دیدی سخت نبود 5
تینا 15116 ارسال شده در 24 دی، 2011 نه دیگه من با پی سی نیستم با موب تو آشپزخونه بودم با جاشکری رفتم تو اتاق رژام رو میزه قرمزو برداشتم تست کردم جلو آینه هم پست زدم دیدی سخت نبود 1
تینا 15116 ارسال شده در 24 دی، 2011 آره دوستان طرز پختشو یاد دادن ولی مواد اولیه ندارم:viannen_38: :دی طرز تهیه ی مواد اولیش دیگه بستگی به خودت داره 1
El Roman 31720 مالک ارسال شده در 24 دی، 2011 طرز تهیه ی مواد اولیش دیگه بستگی به خودت داره راضیم به رضای او 2
ارسال های توصیه شده