شقایق31 40377 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 آبان، ۱۳۹۰ پاستیل، شکر، شکلات هرچیز که خوشمزه باشه لب نیس که مرض قند سیاره! 10 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 آبان، ۱۳۹۰ این رژ چقدر روی لب ها دوام میاورد؟ :JC_thinking: 7 لینک به دیدگاه
poor!a 15130 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 آبان، ۱۳۹۰ این رژ چقدر روی لب ها دوام میاورد؟ :JC_thinking: هنوز اثبات نشده رژه یانه :JC_thinking: 8 لینک به دیدگاه
El Roman 31720 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 2 آبان، ۱۳۹۰ لب نیس که مرض قند سیاره! خود عکس به حد کافی گویاست دیگه تو با روح و روان ما بازی نکن این رژ چقدر روی لب ها دوام میاورد؟ :JC_thinking: چه فرقی داره 1 سال یا 2 دقیقه ، رژ هرچقدر دووم بیاره بینندش نمیتونه بیشتر از 2 دقیقه دووم بیاره! 11 لینک به دیدگاه
ooraman 22216 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 آبان، ۱۳۹۰ این رژ چقدر روی لب ها دوام میاورد؟ :JC_thinking: خود عکس به حد کافی گویاست دیگه تو با روح و روان ما بازی نکن چه فرقی داره 1 سال یا 2 دقیقه ، رژ هرچقدر دووم بیاره بینندش نمیتونه بیشتر از 2 دقیقه دووم بیاره! :jawdrop: عجبببببببببببببببببببببب!!!! 6 لینک به دیدگاه
تینا 15116 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 آبان، ۱۳۹۰ بابا رژمایع زده (رژ مایع چسبناکه)بعد هم شکر پاشیده روش شکر چسبیده من یبار امتحان کردم میشه(بیکار بودم هااااااااا) 12 لینک به دیدگاه
El Roman 31720 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 2 آبان، ۱۳۹۰ :jawdrop:عجبببببببببببببببببببببب!!!! چیه خواهر ارزشی؟ 2 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 آبان، ۱۳۹۰ چه فرقی داره 1 سال یا 2 دقیقه ، رژ هرچقدر دووم بیاره بینندش نمیتونه بیشتر از 2 دقیقه دووم بیاره! به هر حال،مقاومت ساختمان در برابر زلزله و ریشترهای بالا مهم است..... :JC_thinking: 6 لینک به دیدگاه
ooraman 22216 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 آبان، ۱۳۹۰ بابا رژمایع زده (رژ مایع چسبناکه)بعد هم شکر پاشیده روش شکر چسبیدهمن یبار امتحان کردم میشه(بیکار بودم هااااااااا) تو اول بگو لاک و مدادت و از کجا خریدی :biggrin:برم بخرم خیلی خوشگله:biggrin: چیه خواهر ارزشی؟ :vahidrk: دادمت دست برادرای ارزشی میفهمی دنیا دست کیه! 6 لینک به دیدگاه
poor!a 15130 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 آبان، ۱۳۹۰ خود عکس به حد کافی گویاست دیگه تو با روح و روان ما بازی نکن چه فرقی داره 1 سال یا 2 دقیقه ، رژ هرچقدر دووم بیاره بینندش نمیتونه بیشتر از 2 دقیقه دووم بیاره! میبینم که از یه سوال تخصصی شروع شد کمکم داره بحث به فنا میره .... پشت در اپیک وایسادن اب قند توزیع میکنن ... میضای قلبی و روانیم که اکیدا ممنوعه ورودشون ... با این حال کلی تلفات دادیم :icon_pf (34): 4 لینک به دیدگاه
felorans666 12046 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 آبان، ۱۳۹۰ آقایون خوشحال نشن، تا جایی که من می دونم همچین رژی وجود نداره ... ... مشخصه که فانتزی هست و رژ زده و روش یه چیز قرمز رنگ پاشیده فکر پاستیل رو از سرتون بیارین بیرون :thumbsdownsmiley: ... 10 لینک به دیدگاه
Fo.Roo.GH 24356 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 آبان، ۱۳۹۰ ماشالله این پسرهای ما آب نمیبینند وگرنه ........ :biggrin: 10 لینک به دیدگاه
تینا 15116 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 آبان، ۱۳۹۰ تو اول بگو لاک و مدادت و از کجا خریدی :biggrin:برم بخرم خیلی خوشگله:biggrin: مدادم فلور ماره عسیسممممممممم 3 لینک به دیدگاه
شقایق31 40377 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 آبان، ۱۳۹۰ حق با تیناس من الان تست کردم رژ معمولی + شکر+رژ مایع زدم عین این شد دی: 13 لینک به دیدگاه
El Roman 31720 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 2 آبان، ۱۳۹۰ به هر حال،مقاومت ساختمان در برابر زلزله و ریشترهای بالا مهم است..... :JC_thinking: آره ولی دوره بازگشت زلزله بالای 7 ریشتر چندین هزار ساله ، همون 2 دقیقه هم معادل 7 ریشتر هست ؛ وگرنه داریم کسی که در همون ثانیه های اول از مدهوش خواهد شد حالا چون شما خیلی کار رو سفت میگیری 30 ثانیه هم گذاشتیم روش 5 لینک به دیدگاه
poor!a 15130 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 آبان، ۱۳۹۰ یاد این کلیپ افتادم .... واقعا خنده دار بود .... اون جام همه چی از یه عکس شروع میشه :biggrin: how-to-give-a-goodnight-kiss 1 لینک به دیدگاه
تینا 15116 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 آبان، ۱۳۹۰ آقایون خوشحال نشن، تا جایی که من می دونم همچین رژی وجود نداره ... ... مشخصه که فانتزی هست و رژ زده و روش یه چیز قرمز رنگ پاشیده فکر پاستیل رو از سرتون بیارین بیرون :thumbsdownsmiley: ... بابا ولشون کن بذار خوش باشن:biggrin: آخه این چه سوالیه :ws47: خوب عکسو دیده واسش سوال شده دیگه موردی نداره ماشالله این پسرهای ما آب نمیبینند وگرنه ........ :biggrin: تازه فهمیدی.یک موجوداتین این پسرااااااااااااا 3 لینک به دیدگاه
Matin H-d 18145 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 آبان، ۱۳۹۰ رژلب مایع + خرده شیشه قرمز:biggrin: تا باشد زیاد دقت نکنید:biggrin: تاپیک قفل:biggrin: 4 لینک به دیدگاه
felorans666 12046 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 آبان، ۱۳۹۰ حق با تیناس من الان تست کردم رژ معمولی + شکر+رژ مایع زدم عین این شد دی: عجب پشت کار خفنی ... در لحظه ای کپ کردم :ydm47612zsesgift969 3 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده