Iman-Emperatour 4937 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 آبان، ۱۳۹۰ هافبك تازه وارد تيم بارسلونا با تكذيب هر گونه حرف نژادپرستانه عليه فردريك كانوته خودش را در اخراج اين بازيكن بي تقصير دانست. به گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، كانوته در آخرين دقيقهي پيكار تيمهاي بارسلونا و سويا پس از درگيري با سسك فابرگاس از زمين اخراج شد. در حالي كه به نظر ميرسيد مهاجم سويا اين درگيري را براي بر هم زدن تمركز مسي هنگام زدن پنالتي ايجاد كرده، در رسانهها عنوان شد كه فابرگاس به كانوته توهين كرده است. اتفاقي كه كاپيتان پيشين آرسنال كاملا آن را تكذيب ميكند. فابرگاس دربارهي اين موضوع عنوان كرد: روز گذشته با كانوته تماس تلفني داشتم و دربارهي تمام اتفاقهايي كه در دقايق پاياني بازي رخ داد صحبت كردم. هر دو از هم عذرخواهي كرديم و تمام مسائل حل شد. ستارهي تازه وارد بارسلونا با رده اتهامهايي كه در روزهاي اخير به وي مطرح شده، اظهار كرد: ميتوانم با افتخار بگويم كه پس از اين همه سال فعاليت در رشتهي فوتبال، هميشه رابطهام را با هم تيميها و بازيكنان حريف حفظ كردهام و هيچ مشكلي با بازيكناني كه از قوم، نژاد و مذهب ديگري هستند نداشتهام. در تمام سالهايي كه بازي كردهام هيچ كس دربارهي من اين اتهام را مطرح نكرده كه نژاد پرست هستم. وي دربارهي دليل اين مثال گفت: براي اثبات حرفم دليل كاملا روشني دارم. اين كه در رختكن رابطهي بسيار خوبي با سيدو كيتا كه اهل مالي است، دارم. روي پوست بدنم خال كوبي با نقش عربي دارم و مهمتر از همه نامزدم هم يك دختر لبناني است! فكر نميكنم دليلي محكمتر از اين براي اثبات اين مساله وجود داشته باشد. فابرگاس با ابراز ناراحتي از مسائل مطرح شده، گفت: به هيچ وجه نميتوانم اين صحبتهايي كه عليه من مطرح شده را تحمل كنم. اگر هواداران سويا از تصميمي كه داور عليه بازيكن و تيم محبوبشان گرفته ناراحت هستند، راههاي ديگري براي پيگيري اين مساله وجود دارد. اين كه بخواهيم چشمانمان را ببنديم و براي فرافكني فرياد نژاد پرستي سر بدهيم، آسانترين كار براي توجيه رفتار است. وجدان و ضمير من كاملا آسوده است چرا كه من هيچ خطايي انجام ندادهام. فردريك كانوته هم در صفحهي اينترنتي خود نوشت: بابت اتفاقي كه روز شنبه افتاد عذر خواهي ميكنم. رفتار من خوب نبود همانند رفتار فابرگاس كه آن هم خوب نبود. به هر حال همه چيز به پايان رسيده و ديگر بايد فقط به مسائل فوتبالي فكر كنيم. كانوته با درگيري كه در پايان ديدار تيمهاي سويا و بارسلونا به وجود آورد، از زمين اخراج شد و البته دقايقي بازي را به تاخير انداخت. مسالهاي كه به عقيدهي كارشناسان در از دست رفتن پنالتي مسي بي تاثير نبود. 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده