Mahnaz.D 61915 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 آبان، ۱۳۹۰ خب از اونجایی که خیلی ها v-ray ای که داریم کرک هست :texc5lhcbtrocnmvtp8 برای این کار باید کرکش رو نصب کنیم.... خب ای مراحل رو می رید: وقتی وی ری رو دانلود کردید چند تا پوشه خواهید داشت...یکیش setup iست و یکیش crack....داخل پوشه ی کرک 2تا پوشه هست Licensing....VFS... این دوتا رو در نظر داشته باشید. حالا به این مسیر برید.. برای ویندوز 7: cgauth.dll رو که در پوشه ی vfs هست رو داخل این مسیر paste کنید. C:\ProgramData\ASGvis\VfS folder VRFLServer2.xml رو هم که داخل پوشه ی Licensing هست رو دی این مسیر کپی کنید. C:\ProgramData\ASGvis\Licensing folder برای ویندوز XP : cgauth.dll و VRFLServer2.xml رو در مسیر زیر کپی کنید. WINDOWS XP INFORMATION cgauth.dll>>>> C:\Documents and Settings\All Users\Application Data\ASGVIS\ VRFLServer2.xml >>>>>>C:\Documents and Settings\All Users\Application Data\ASGVIS\Licensing نکته ی مهم: گاهی پوشه ی ASGvis توی ویندوز 7 محفی هست...برای این کار مسیری که تو شکل هست رو برید. این دوتا رو باید کپی کنید پیست کنید اینجا: 18 لینک به دیدگاه
Mahnaz.D 61915 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 1 آبان، ۱۳۹۰ داخل پوشه ی setup می رید و اون رو run می کنید....next رو بزنید تا جایی که بهتون می که کجا برنامه رو نصب کنه....احتمالا" این مسیره تو سیستموتون: C: / program files/google/googlesketchup 8 بعد انتخاب می کنید و nex یه جایی که داره نصب می کنه یه پیفام بهتون می ده در مورد لایسنس licensing که باید یه گرینه ای رو انتخاب کنید..... یکی از گرینه ها مثلا" demo رو انتخاب کنید و Cancel رو بزنید...نصب همچنان ادامه پیدا می کنه و نرم افزار شما اتوماتیک کرک می شه :texc5lhcbtrocnmvtp8 و FINISH.... حالا اسکچاپتون رو باز کنید یه گزینه به اسم plugins دارید که همون v-ray هست...:yes: موفق باشید 11 لینک به دیدگاه
Artaria 13629 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 آذر، ۱۳۹۰ C:\ProgramData\ASGvis\Licensing folder چرا برا من فولدر licening نداره ؟ فقط یک قدم مونده تا وی ری 6 لینک به دیدگاه
Mahnaz.D 61915 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 29 آذر، ۱۳۹۰ چرا برا من فولدر licening نداره ؟ فقط یک قدم مونده تا وی ری نمی دونم والا..از بچه های کامپویتر باید بپرسی... شاید هم هاید باشه...باید آن هایدش کنی 6 لینک به دیدگاه
Artaria 13629 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 آذر، ۱۳۹۰ نمی دونم والا..از بچه های کامپویتر باید بپرسی...شاید هم هاید باشه...باید آن هایدش کنی خانم معلم اول باس وی ری رو نصب کنی بعد کرکش ... تا خود وی ری نصب نشه اون فولدرها ایجاد نمیشن 6 لینک به دیدگاه
mehran_west 29 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 اسفند، ۱۳۹۱ این آموزش به من کمک زیادی کرد. مرسی 6 لینک به دیدگاه
Mahnaz.D 61915 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 18 اسفند، ۱۳۹۱ خانم معلم اول باس وی ری رو نصب کنی بعد کرکش ... تا خود وی ری نصب نشه اون فولدرها ایجاد نمیشن همه می دونن اول برنامه رو نصب می کنن بعد کرک.... 7 لینک به دیدگاه
mohsenn_md 17 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 دی، ۱۳۹۲ سلام من تمام مراحلو رفتم ولی این پیغام میاد you do not have a valid license file for v-ray for sketchup. please close sketchup and run the license configuration wizard. 3 لینک به دیدگاه
mohsenn_md 17 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 دی، ۱۳۹۲ شما به یک فایل مجوز معتبر برای v-ray برای SketchUp را ندارد. لطفا SketchUp را ببندید و اجرای ویزارد پیکربندی مجوز. 4 لینک به دیدگاه
memmar 6829 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 دی، ۱۳۹۲ شما به یک فایل مجوز معتبر برای v-ray برای SketchUp را ندارد. لطفا SketchUp را ببندید و اجرای ویزارد پیکربندی مجوز. نسخه اصلیه اسکچ آپتون؟؟ 3 لینک به دیدگاه
mohsenn_md 17 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 دی، ۱۳۹۲ SketchUp مشکل نداره کار باهاش میکنم فقط یه چیز واسه vray نصب کردن همه مراحل دروست پیش رفت فقط اون عکس آخری Licensing vsf تو plugins که میرم 2 تا پوشه هارو میریزم تو پوشه plugins چیزی به اسم vray تویه plugins نیست بجاش این هست Raylectron لینک به دیدگاه
matin a 12 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 شهریور، ۱۳۹۳ سلام دوستان من وی ری رو نصب کردم اما وقتی ایکچاپ رو باز میکنم این پیغام میاد: you do not have a valid license file for v-ray for sketchup. please close sketchup and run the license configuration wizard. میشه کمکم کنید؟؟؟؟؟ 1 لینک به دیدگاه
سامیار220 10919 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 شهریور، ۱۳۹۳ سلام دوستان من وی ری رو نصب کردم اما وقتی ایکچاپ رو باز میکنم این پیغام میاد: you do not have a valid license file for v-ray for sketchup. please close sketchup and run the license configuration wizard. میشه کمکم کنید؟؟؟؟؟ سلام برنامه از شما لایسنس فعال سازی رو میخواد، باید کرکش کنین، برنامه رو دانلود کردید؟ 2 لینک به دیدگاه
matin a 12 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 شهریور، ۱۳۹۳ سلامبرنامه از شما لایسنس فعال سازی رو میخواد، باید کرکش کنین، برنامه رو دانلود کردید؟ بله دانلود کردم..کرکش رو هم داره اما باز هم این پیغامو میده... چند بار نصب کردم 1 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120452 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 شهریور، ۱۳۹۳ بله دانلود کردم..کرکش رو هم داره اما باز هم این پیغامو میده... چند بار نصب کردم دقیقاً مراحل رو طبق آموزشی که تو این تاپیک گفته شده پیش رفتین؟ 1 لینک به دیدگاه
setare.blue 23086 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 شهریور، ۱۳۹۳ بله دانلود کردم..کرکش رو هم داره اما باز هم این پیغامو میده... چند بار نصب کردم برنامشو با v-ray باهم دانلود کردید؟ یه ذره اذیت میکنه، مثلا من یادمه روکامپیوتر خودم تمام مراحل درست پیش میرفت و در نهایت مراحل نصب تموم شد و به نوار ابزارهای اسکچاب اضافه شد. ولی هرچه قدر برای لبتاب دوستم امتحان کردیم نشد، چندین بارهم هم کلا برنامه رو حذف کردیم دوباره ریختیم. اگر هم اول پرسیدم برنامشو با v-ray ، به خاطر اینکه مثلا اسکچاپتون 7 هستش ،با این حال که وی ری هم 7 هستش ،ولی همخونی ندارن. یعنی وی ری حتما باید با اسکچاپ همخونی داشته باشه،گاهیم صرف اینکه گفته میشه به طور مثال اسکچاپ 7 و v-ray for sketchup 7 بازهم کافی نیست. بعضی وقتی همخونی ندارن. 2 لینک به دیدگاه
matin a 12 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 شهریور، ۱۳۹۳ برنامه و وی ریش رو با هم دانلود کردم.. واقعا نمیدونم مشکل از کجاست!!! لینک به دیدگاه
سامیار220 10919 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 شهریور، ۱۳۹۳ برنامه و وی ریش رو با هم دانلود کردم.. واقعا نمیدونم مشکل از کجاست!!! روی pc نصب میکنین یا روی لپ تاپ؟ وی ری تون ورژن چنده؟ 2 لینک به دیدگاه
MaRaL.archi 16 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 آبان، ۱۳۹۳ سلام منم مشکل بقیه دوستانو دارم ده بار هردوتا برنامه رو نصب کردم چندتا ورژن مختلفو دانلود کردم حتی وی ری رو خریدم و دانلود کردم اما بازم نشد لینک به دیدگاه
سامیار220 10919 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 آبان، ۱۳۹۳ سلاممنم مشکل بقیه دوستانو دارم ده بار هردوتا برنامه رو نصب کردم چندتا ورژن مختلفو دانلود کردم حتی وی ری رو خریدم و دانلود کردم اما بازم نشد ورژن اسکچاپ و وی ری چنده؟ ویندوزتون 7 هستش یا 8؟ لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده