poor!a 15130 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 آبان، ۱۳۹۰ [h=3] برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام [/h]با کلیک بر روی سرفصلهایی که لینک دارند میتوانید به بخش مربوطه بروید برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام یادگیری و آشنایی با نحوه کار کردن با نرم افزار DreamWeaver (در این رابطه برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام به زبان فارسی را مطالع نمایید) یادگیری Photoshop و کمی هم Flash در رابطه با فتوشاپ میتوانید خودآموزهای طراحی قالب در فتوشاپ را مشاهده نمایید : برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 7 لینک به دیدگاه
koka 272 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 آذر، ۱۳۹۰ سلام من کاربر مکانیک هستم چقدر اینجا سوت و کوره ! به هر حال من یک سوال داشتم . من که اونقدر با کد نویسی آشنا نیستیم به همین دلیل از web page macker برای طراحی استفاده کردم . حالا طراحی تموم شده باید چی کار کنم ؟ یعنی چه جوری اون صفحه رو آدرس اینترنتی بدم ؟ راستی این رو هم باید بگم که من یک وبلاگ دارم ومیخام این صفحه ای که طراحی کردم به اون آدرس باشه . آیا نیاز به هاست و دامین جدید هست یا با همون آدرس وبلاگ قبلی میتونم ؟ لینک به دیدگاه
koka 272 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 آذر، ۱۳۹۰ حالا اگر بخام اون وبی که طراحی کردم آدرس یک وبلاگ جدید باشه باید چی کار کنم؟ لینک به دیدگاه
842 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 آذر، ۱۳۹۰ سلام من کاربر مکانیک هستم چقدر اینجا سوت و کوره ! به هر حال من یک سوال داشتم . من که اونقدر با کد نویسی آشنا نیستیم به همین دلیل از web page macker برای طراحی استفاده کردم . حالا طراحی تموم شده باید چی کار کنم ؟ یعنی چه جوری اون صفحه رو آدرس اینترنتی بدم ؟ راستی این رو هم باید بگم که من یک وبلاگ دارم ومیخام این صفحه ای که طراحی کردم به اون آدرس باشه . آیا نیاز به هاست و دامین جدید هست یا با همون آدرس وبلاگ قبلی میتونم ؟ اگر کارتون فقط در حد طراحی هست، و طرحتون وبلاگی هست، باید طرحتون رو با توجه به سرویس دهنده وبلاگتون هماهنگ کنید و اونو به صورت یک قالب در بیارید و در تنظیمات وبلاگتون اونو معرفی کنید. اگر غیر از وبلاگ هست، باید یک هاست و یک دامین بخرید. و در هاستتون اونو آپلود کنید. البته میتونید از هاست و دامین رایگان هم که ارائه میشه استفاده کنید، اما دسترسی و طریقه نامگذاری هاتون محدود میشه. 2 لینک به دیدگاه
koka 272 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 آذر، ۱۳۹۰ اگر کارتون فقط در حد طراحی هست، و طرحتون وبلاگی هست، باید طرحتون رو با توجه به سرویس دهنده وبلاگتون هماهنگ کنید و اونو به صورت یک قالب در بیارید و در تنظیمات وبلاگتون اونو معرفی کنید.اگر غیر از وبلاگ هست، باید یک هاست و یک دامین بخرید. و در هاستتون اونو آپلود کنید. البته میتونید از هاست و دامین رایگان هم که ارائه میشه استفاده کنید، اما دسترسی و طریقه نامگذاری هاتون محدود میشه. بله طرحم وبلاگی هست . (برای بلاگفا میخام ) حالا چه طوری به قالب در بیارمش . اونوقت بلاگفا مشکلی در پذیرفتن اون قالب نداره ؟ ممنون لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده