Mohammad Aref 120452 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 29 آبان، ۱۳۹۰ نمیشه حالت سه بعدیشو کم کرد؟محمد تو تنظیمات میتونی ابعاد سایه رو کم کنی؟ پ ن: رنگ نارنجی اون یکی ورژن خیلی خوشگله تو قسمتهای بیشتری استفاده کن :دی سایه ها تو کدوم قسمت؟ اون رنگ نارنجی هم به نظرتون کجا استفاده بشه بهتره؟ 2 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120452 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 29 آبان، ۱۳۹۰ این رنگ سبزی که استفاده کردی بنظرم خیلی قشنگه و به پس زمینه سایتم میخوره اگه از این استفاده کنی خوبه و طبق همین مانور بدی ولی الان نفهمیدم همه این عکسها واسه یه قالب بود؟ اگه اره که نکن اینکارو محمد خیلی از هر دری سخنی میشه مثلا اگه این رنگ سبز هست دیگه اون ابیها نباید باشه بنظرم یا مثلا تیتر بالای پستها هم همین سبز رو بذار یا با یه تنالیته دیگه نه که کلا رنگ رو عوض کنی و هر تیکه یه رنگ جدا باشه نه این تغییر رنگا همش با هم نیست، تیکه تیکه تغییر دادم، فقط واسه اینکه ببینیم تو چه حالتایی بهتره و در نهایت جمع بندی بشه. محمد این سایته رو ببینفکر میکنم برای ترکیب رنگ بتونه بهت کمک کنه برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام ممنون. ازش استفاده میکنم هرچند خوش سلیقه نیستم 2 لینک به دیدگاه
El Roman 31720 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 آبان، ۱۳۹۰ دکمه های این قالب test خیلی ضایع هست دکمه ها ی همین قالب اصلی بهتره رنگ قالب هم به نظرم متناسب با فصل باشه؛ تو فصل های سرد قالب گرم، و تو گرما رنگ های سرد استفاده بشه، فکر کنم الان قالب با رنگ مادر مثلا "e1d0a7 " و ترکیبی از خطوط و آیکون های قهوه ای شکلاتی بد نباشه 2 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120452 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 29 آبان، ۱۳۹۰ دکمه های این قالب test خیلی ضایع هست دکمه ها ی همین قالب اصلی بهتره رنگ قالب هم به نظرم متناسب با فصل باشه؛ تو فصل های سرد قالب گرم، و تو گرما رنگ های سرد استفاده بشه، فکر کنم الان قالب با رنگ مادر مثلا "e1d0a7 " و ترکیبی از خطوط و آیکون های قهوه ای شکلاتی بد نباشه اون قالب تست رو کاری نداشته باشین. اون مشکل داره بابا دکمه هاش چون قالب مشکل داره، اونطوری شده. فقط رنگ بندی رو توش نگاه میکنم. سخت میشه که بابا، واسه هر فصل یه رنگ تو همین یکیش موندیم 2 لینک به دیدگاه
El Roman 31720 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 آبان، ۱۳۹۰ اون قالب تست رو کاری نداشته باشین. اون مشکل داره بابا دکمه هاش چون قالب مشکل داره، اونطوری شده. فقط رنگ بندی رو توش نگاه میکنم. سخت میشه که بابا، واسه هر فصل یه رنگ تو همین یکیش موندیم 2تا قالب طراحی میکنی، هر 6ماه یکی رو قالب اصلی میکنی دیگه:icon_razz: سخت نیست که 2 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120452 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 1 آذر، ۱۳۹۰ در مورد رنگ نظری نیست؟ این نمونه عکسایی که گذاشتم و رنگی که الان تو قالب تست هست. 2 لینک به دیدگاه
CodePlus 15426 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 آذر، ۱۳۹۰ فراموش نکنید که طیف رنگ خاکستری باعث میشه چشم در دراز مدت کمتر خسته بشه اینو نرم افزار مکس سالهاست ثابت کرده آبی هم انتخاب خوبیه ... 5 لینک به دیدگاه
pianist 31129 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 آذر، ۱۳۹۰ این نمونه تست خیلی ضایست... رنگ سفید خیلی چشم رو اذیت میکنه و رنگ سبزش هم اصلا استاندادر نیست رنگ سبز خوبه ولی نه اون سبز... 4 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120452 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 19 دی، ۱۳۹۲ با توجه به درخواست های زیادی که دوستان در این اواخر نسبت به تغییر قالب انجمن داشتن، قالب دیفالت انجمن رو تغییر دادیم. در صورتی که مشکلی در این قالب جدید مشاهده کردید یا نظر و پیشنهادی دربارش داشتین همینجا مطرح کنید برای استفاده از قالب قبلی نیز می توانید از بخش تنظیمات کاربری، قالب پیشفرض خود را روی VB4 Default Style قرار بدین 6 لینک به دیدگاه
میلاد 24047 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 دی، ۱۳۹۲ با توجه به درخواست های زیادی که دوستان در این اواخر نسبت به تغییر قالب انجمن داشتن، قالب دیفالت انجمن رو تغییر دادیم.در صورتی که مشکلی در این قالب جدید مشاهده کردید یا نظر و پیشنهادی دربارش داشتین همینجا مطرح کنید برای استفاده از قالب قبلی نیز می توانید از بخش تنظیمات کاربری، قالب پیشفرض خود را روی VB4 Default Style قرار بدین وقتی مهمون میایم این قالب جدیدست لوگ این میکنیم دوباره همون قدیمیه میشه 4 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120452 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 19 دی، ۱۳۹۲ وقتی مهمون میایم این قالب جدیدست لوگ این میکنیم دوباره همون قدیمیه میشه از بخش تنظیمات کاربری باید قالب دیفالت رو بذاری روی Noandishaan http://www.noandishaan.com/forums/profile.php?do=editoptions 4 لینک به دیدگاه
soil eng 17164 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 دی، ۱۳۹۲ من ك با قبلي بيشتر راحت ترم! رنگش تيره س و خوبه. جديده چشامو اذيت ميكنه 6 لینک به دیدگاه
میلاد 24047 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 دی، ۱۳۹۲ از بخش تنظیمات کاربری باید قالب دیفالت رو بذاری روی Noandishaanhttp://www.noandishaan.com/forums/profile.php?do=editoptions آره..خب ولی بزارید دیفالت همه این جدیده باشه دیگه کسایی که این تاپیک رو نبینن نمیدونن قالب جدید اومده 4 لینک به دیدگاه
spow 44197 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 دی، ۱۳۹۲ ممد قالب جدید جالب و خوبه فقط ترکیب رنگاش چشمو اذیت میکنه 5 لینک به دیدگاه
Mina Yousefi 24161 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 دی، ۱۳۹۲ من اصلا نمیتونم با این جدیده کنار بیام قالب جدید رنگ ها بینهایت چشم و اذیت میکنه فکر میکنم بخاطر رنگ بی روح اون باشه 4 لینک به دیدگاه
میلاد 24047 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 دی، ۱۳۹۲ من چرا هر دفعه باید قالب رو خودم انتخاب کنم؟ میزارم نواندیشان دوباره فردا که میام عوض شده باید بزارم نواندیشان خوبه قالبش 3 لینک به دیدگاه
a.namdar 5908 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 دی، ۱۳۹۲ من چرا هر دفعه باید قالب رو خودم انتخاب کنم؟ میزارم نواندیشان دوباره فردا که میام عوض شده باید بزارم نواندیشان خوبه قالبش هنوز یه روز نشده گذاشتن، ک فردا شه البته من مشکلم برعکس ه. میذارم اون vb4....... بعد میام میبینم شده نو اندیشان 4 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120452 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 22 دی، ۱۳۹۲ بچه ها، کسایی که میگن ترکیب رنگاش چشمو اذیت میکنه، پیشنهادتون هم بدین. منم متخصص رنگ و اینا که نیستم البته میدونم واسه رنگ نظرا مختلفه، ولی خب پیشنهادا رو بدین، تو فتوشاپ تست میکنم ببینم اگه خوب شد، تغییر بدم. من چرا هر دفعه باید قالب رو خودم انتخاب کنم؟ میزارم نواندیشان دوباره فردا که میام عوض شده باید بزارم نواندیشان خوبه قالبش الان دیفالت رو این قالب جدیده هست. مگه اینکه از بخش تنظیمات کاربری عوض شده باشه رو اون قالب قبلی اگه میخوای عوض نشه، از بخش تنظیمات کاربری باید عوض کنیا. http://www.noandishaan.com/forums/profile.php?do=editoptions از پایین انجمن اگه عوض کنی، فایده نداره، بازم سری بعدی برمیگرده به قالب قبلی 2 لینک به دیدگاه
Mohammad-Ali 9729 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 اردیبهشت، ۱۳۹۴ همین که الان هست خوبه بهترین وزیرکانه ترین جواب . لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده