Fakur 9754 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 آبان، ۱۳۹۰ [h=2]آیا انتقادگران انتقاد پذیر هم هستند؟[/h] خوب , طبیعت ذاتی انسان همینه که رو حرفی که میزنه پافشاری کنه و سعی کنه تا حرفش رو به کرسی بنشونه. غالب اوقات هم همش انتقاد میکنه. اصولا همه اونایی که تو این جور فروم ها جمع میشن خصوصیت ذاتی شون انتقاد کردنه. این درست. اما به نظر شما ما که همش انتقاد میکنیم , آیا خدا وکیلی خودمون هم انتقاد پذیر هستیم؟ تا کجا انتقاد پذیریم؟ 10 لینک به دیدگاه
partow 25305 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 آبان، ۱۳۹۰ سعی کردم در مورد دیگران انتقاد نکنم ... انتقاد دیگران در مورد عملکردم رو میپذیرم، ولی در مورد شخصیتم به ندرت پیش میاد ... شخصیت رو نمیشه با یکی دو بار دیدن نقد کرد ... گاهی وقتا هم ممکنه نسبت به انتقاد کسی، عکس والعمل نشون بدم یا ناراحت شم، ولی بعدها شاید حرفش رو بپذیرم ... آدم نباید هرچی رو زبونش میاد رو بگه ... 6 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 آبان، ۱۳۹۰ من انتقاد با زبان نرم را میپذیرم. اما انتقاد با زبان نیش دار، با زبان تمسخر را نه. متاسفانه مجبور شده ام در زندگی،جواب کسانی را که همه باورها غیر از باور خودشان را ابتر میدانند، با انتقاد تمسخر آمیز بدم. گاهی وقت ها چاره ای از پاسخ انتقاد تمسخر آمیز با انتقاد تمسخر آمیز نیست.... 6 لینک به دیدگاه
Fakur 9754 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 1 آبان، ۱۳۹۰ من انتقاد با زبان نرم را میپذیرم. اما انتقاد با زبان نیش دار، با زبان تمسخر را نه. متاسفانه مجبور شده ام در زندگی،جواب کسانی را که همه باورها غیر از باور خودشان را ابتر میدانند، با انتقاد تمسخر آمیز بدم. گاهی وقت ها چاره ای از پاسخ انتقاد تمسخر آمیز با انتقاد تمسخر آمیز نیست.... آره داداش. اونا که حقشونه. راه دیگه ای هم نیست. من با شما موافقم. 3 لینک به دیدگاه
Abolfazl_r 20780 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 آبان، ۱۳۹۰ همه رو گوش میدم. ولی اونهایی رو که میدونم بیراهه عمل نمیکنم. این چیزیه که من بهش رسیدم. 6 لینک به دیدگاه
shaden. 18583 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 آبان، ۱۳۹۰ انتقاد شنیدن کار سختیه خیلی جنبه میخواد شعار دادن راحته پای عمل که برسیم سخت میشه 7 لینک به دیدگاه
سیندخت 18786 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 آبان، ۱۳۹۰ شدیدا بستگی به کسی داره که داره انتقاد می کنه نه فقط خود حرف و خود انتقاد وقتی طرف کلا اخلاقش انتقاد کردنه و از هر 10 تا حرف عادیش حداقل 7 تاش انتقاد از اطرافه ناخودآگاه حرفش برام پذیرفته نیست حتی اگه درست باشه ! وقتی کسی باهات یه مشکلی داره و به حای حل همون مشکل داره میون بُر می زنه و موضوع دیگه ای و می کشه وسط بازم برام پذیرفته نیست حتی اگه درست باشه ! وقتی کسی داره انتقاد می کنه اما لحنش شبیه تشر زدنه بازهم اهمیت نمی دم حتی اگه درست باشه ! اما اگه بشناسم طرفو و بدونم نیتش درسته یا حتی نشناسم اما از نحوه انتقاد کردنش خوشم بیاد! به حرفش و انتقادش فکر می کنم 5 لینک به دیدگاه
Abolfazl_r 20780 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 آبان، ۱۳۹۰ شدیدا بستگی به کسی داره که داره انتقاد می کنه نه فقط خود حرف و خود انتقادوقتی طرف کلا اخلاقش انتقاد کردنه و از هر 10 تا حرف عادیش حداقل 7 تاش انتقاد از اطرافه ناخودآگاه حرفش برام پذیرفته نیست حتی اگه درست باشه ! وقتی کسی باهات یه مشکلی داره و به حای حل همون مشکل داره میون بُر می زنه و موضوع دیگه ای و می کشه وسط بازم برام پذیرفته نیست حتی اگه درست باشه ! وقتی کسی داره انتقاد می کنه اما لحنش شبیه تشر زدنه بازهم اهمیت نمی دم حتی اگه درست باشه ! اما اگه بشناسم طرفو و بدونم نیتش درسته یا حتی نشناسم اما از نحوه انتقاد کردنش خوشم بیاد! به حرفش و انتقادش فکر می کنم منم میخواستم همینو بگم. برخی میان هر چی از دهنشون در میاد به آدم میگن بعدم که عکس العمل نشون میدی میگن انتقادپذیر نیستی. دیگه نمیگه بابا من خودم اخلاق انتقاد رو رعایت کردم یا نه. 4 لینک به دیدگاه
Fakur 9754 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 1 آبان، ۱۳۹۰ منم میخواستم همینو بگم. برخی میان هر چی از دهنشون در میاد به آدم میگن بعدم که عکس العمل نشون میدی میگن انتقادپذیر نیستی. دیگه نمیگه بابا من خودم اخلاق انتقاد رو رعایت کردم یا نه. یه همچین کاربری تو یه سایتی به من گیر میداد و نمیذاشت با خیال راحت کارم رو انجام بدم. حتی سلام هم بهش میدادم ازم انتقاد میکرد. دیگه جوری شد که من از اونجا فرار کردم.حالا ببین اون چی بود که منو فراریم داد. 2 لینک به دیدگاه
هادی ناصح 18854 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 آبان، ۱۳۹۰ من اگر ازم انتقاد بشه ناراحت نمیشم اگر درست بگه عمل میکنم ولی اگر درست نگه عمل نمی کنم به همین راحتی دیگه نمیام خودمو اذیت کنم که چرا اینجوری گفت گاهی هم خودم ازشون میپرسم که اگر انتقادی دارید بگید چه تو کارم و چه شخصیتم 5 لینک به دیدگاه
Farnoosh Khademi 20023 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 آبان، ۱۳۹۰ آره گاهی اوقات انتقاد میکنم ولی یه انتقاد درست که طرف مقابلم ناراحت نشه به دوستام هم میگم وقتی خودم هستم ازم انتقاد کنن دوست ندارم پشت سرم چیزی بگن 4 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده