رفتن به مطلب

افراد پوست تخم مرغی

Fakur

ارسال های توصیه شده

فکر می کنم اسم مریض واژه خوبی واسشون نیست...ضعیف خیلی بهتره...:girl_blush2:

ضعیف؟

به نظرم واژه ی ترحم برانگیزیه....:ws37:

به کاربردن واژه در مورد افراد مختلف به نظرم مهمه....

مثل اینکه یکی جدی باشه بهش بگیم عقده ای خشک مغز عوضی! :ydm47612zsesgift969

فقط جدیه از بعضی شوخیا خوشش نمی یاد....

• Like 3
لینک به دیدگاه

پوست تخم مرغی و غرور اگه باهم باشه فاجعه میشه

ولی خب ادمای پوست تخم مرغی رو روزگار اونقدر میشکونه و به در و دیفار میزنه که کم کم پوست کرگدنی میشن

دیدم که میگم

کلا حساس بودن چیز خوبی نیس

هم خود ادم اذیت میشه هم اطرافیانش رو ازار میده

• Like 5
لینک به دیدگاه
من میگم یه راهی پیدا کنیم که بتونیم دوستی مونو با این ادما به دشمنی تبدیل نکنیم. اون راه به نظر شما چیه؟ یا اون راهها؟

یکی از راه هاش به نظرم گوش دادن به اون آدمهاست....ویکی دیگش هم اینکه کنارشون موند...نه اینکه بگی: اَه این که حساسه من هر چی بگم بد تر می شه...پاشم برم راختش بذارم...بی خیال هر چی شد شد...

من با همچین آدمی برخورد داشتم که دارم می گم...بی نهایت حساس...روی 10 بار آبغوره می گرفت....ناجور ها :w58:

فقط در کنارشون بود....بدونن دارید بهشون گوش می دید ....شاید درک نکنید حساسیتشون رو...اما همین که ولشون نکنید وحتی با سکوت کنارشون باشید خوبه

• Like 4
لینک به دیدگاه
یکی از راه هاش به نظرم گوش دادن به اون آدمهاست....ویکی دیگش هم اینکه کنارشون موند...نه اینکه بگی: اَه این که حساسه من هر چی بگم بد تر می شه...پاشم برم راختش بذارم...بی خیال هر چی شد شد...

من با همچین آدمی برخورد داشتم که دارم می گم...بی نهایت حساس...روی 10 بار آبغوره می گرفت....ناجور ها :w58:

فقط در کنارشون بود....بدونن دارید بهشون گوش می دید ....شاید درک نکنید حساسیتشون رو...اما همین که ولشون نکنید وحتی با سکوت کنارشون باشید خوبه

نظر شما مثل همیشه عالی و کامل بود دوست عزیز. مرسی

• Like 2
لینک به دیدگاه
  • اضافه کردن...