رفتن به مطلب

بچه ها چطوري 90 دقيقه ميشينيد پاي فوتبال؟

ارسال های توصیه شده

راستشو بخواي من اهل فوتبال نيستم! يعني بودم ولي خيلي وقته ديگه نيستم..

نميدونم هم چرا هيچ حوصله اي براي نگاه كردن ندارم..

كلا لذت نميبرم!!!

شما چطور لذت ميبريد؟

من استوديوم براي بازي تيم شهر خودمون ميرفتم خيلي دوست داشتم! البته جو شو..

ولي پاي تلويزيون اصلا چنين جويي هم وجود نداره..

يه راهكار بديد منم بشينم يه فوتبالي تماشا كنم يا برم يه اسمي از اين فوتباليستا ياد بگيرم يا مث شما لذت ببرم از نگاه به يه تي وي كه داره بازي يه عده رو نشون ميده..

البته بگم براي جام جهاني وقتي تيم ملي خودمون باشه حوصله دارم و ازش لذت ميبرم..:a030:

• Like 12
لینک به دیدگاه

اره..آخه ميبنم وقتي تو جمعي هستيم حداقل دو نفرشون بحث فوتبالي ميكنن و ما هم فقط نگاشون ميكنيم..:5c6ipag2mnshmsf5ju3

• Like 6
لینک به دیدگاه
راستشو بخواي من اهل فوتبال نيستم! يعني بودم ولي خيلي وقته ديگه نيستم..

نميدونم هم چرا هيچ حوصله اي براي نگاه كردن ندارم..

كلا لذت نميبرم!!!

شما چطور لذت ميبريد؟

من استوديوم براي بازي تيم شهر خودمون ميرفتم خيلي دوست داشتم! البته جو شو..

ولي پاي تلويزيون اصلا چنين جويي هم وجود نداره..

يه راهكار بديد منم بشينم يه فوتبالي تماشا كنم يا برم يه اسمي از اين فوتباليستا ياد بگيرم يا مث شما لذت ببرم از نگاه به يه تي وي كه داره بازي يه عده رو نشون ميده..

البته بگم براي جام جهاني وقتي تيم ملي خودمون باشه حوصله دارم و ازش لذت ميبرم..:a030:

مریضی مگه میخوای خودتو معتاد کنی؟

منم چندین ساله تو نخش نیستم.

آره منم بعده تر زدن های پیاپی ایران حسشو ندارم

اره..آخه ميبنم وقتي تو جمعي هستيم حداقل دو نفرشون بحث فوتبالي ميكنن و ما هم فقط نگاشون ميكنيم..:5c6ipag2mnshmsf5ju3

بحث رو زیرکانه عوض کن هر چی دلت می خواد احمدی اختلاس یارانه دانشگاه آزاد...

• Like 3
لینک به دیدگاه

منم کلا از فوتبال نگاه کردن بدم میاد

این علاقه بر میگرده به بچگی که ازون موقع تو ذهن بچه ها میکنن که باید طرفدار یه تیمی باشی

سیاستی هست که ماهارو با کارای بیهوده سرگرم میکنن

فکرشو بکن چندین میلیون نفر از مردم ایران بجای یه کار مفید وقتشونو فکرشونو انرژیشونو پای نگاه کردن یه توپ میذارن درحالیکه چه استفاده هایی که ازین انرژی میشه کرد

• Like 8
لینک به دیدگاه

هر کی یک علاقه ای داره!

پس ما نمی تونیم نسبت به علاقه دیگارن اظهار نظر کنیم!

من حالش باشه نیگا می کنم ولی تمام بازی ها رو نتایجش رو پیگری می کنم واسه.........!!!!

• Like 3
لینک به دیدگاه

حیف 90 دقیقه وقت که بذاری فوتبال ببینی!

فقط 15 دقیقه اخبار ورزشی ببین همه امور به دستت میاد:a030:

• Like 7
لینک به دیدگاه

خب ببینید دوسته من فوتبال ورزشیه که علاقه مندهای زیادی رو داره نه ایران بلکه جهان... سیاستی که آقا رضا گفتش می تونه مخصوصا واسه ایران باشه! ولی کشورهای اروپایی این ورزشو به صورت خیلی حرفه ای دنبال می کنند (فوتبال و ورزش جای خودشو داره کسب و کار و فعالیتهاش جای خودشو)

من خودم تازگی میلی به دیدن بازی های کسا کننده و بیهوده لیگ برتر رو ندارم!! فوتبال ایران و سیاست خیلی قاطی شده! حالا بگذریم.........

من خودم عاشق فوتبالهای اروپایی مخصوصا بارسلونا هستم هر وقت 90 دقیقه مینشینم پای تلوزیون با لذت تمام بازیهای فوق العاده زیبا بازیکنانه بارسلونا رو میبینم و لذت میبرم البته خیلی ار علاقه مندانه این تیمها با من مطمنا هم عقیده هستند.

• Like 4
لینک به دیدگاه

آقا ايمان حرفت متين..

حالا به نظرت چطور اين علاقه مندي رو ايجاد كنيم؟:JC_thinking:

از چه چيز تماشاي فوتبال پاي تلويزيون لذت ميبري؟

خودتم فوتبال بازيت خوبه؟!

• Like 2
لینک به دیدگاه

خوب وقتی دوست داشته باشی میشینی میبینی لذت میبری دیگه..زوری که نمیشه بشینی پاش:JC_thinking:

تازه اگه خیلی هم لذت ببری دوست داری بیشتر از 90 دقیقه هم باشه:yes:

مثلا من به شطرنج علاقه داشتم قبلا داشتم یاد میگرفتم میشیستم جام جهانی شطرنج رو نگاه میکردم هر بازی 2 ساعت طول میکشید :biggrin::ydm47612zsesgift969

• Like 5
لینک به دیدگاه

بازی بارسا رو نگاه کن علاقه مند میشی‌:girl_yes2: البته فقط به بازی بارسا علاقه مند میشی :girl_in_dreams:بقیرو شرمندم! بازی رو با گزارشگر ایرانی‌ نبین اصلا!!!! مخصوصاً خیابانی :84eb3ampc0vsywihe0i

• Like 2
لینک به دیدگاه
منم کلا از فوتبال نگاه کردن بدم میاد

این علاقه بر میگرده به بچگی که ازون موقع تو ذهن بچه ها میکنن که باید طرفدار یه تیمی باشی

سیاستی هست که ماهارو با کارای بیهوده سرگرم میکنن

فکرشو بکن چندین میلیون نفر از مردم ایران بجای یه کار مفید وقتشونو فکرشونو انرژیشونو پای نگاه کردن یه توپ میذارن درحالیکه چه استفاده هایی که ازین انرژی میشه کرد

فوتبال یه بازی بین المللی همه چیزو! دیگه به این چیزا! ربط ندید!!:ydm47612zsesgift969
  • Like 3
لینک به دیدگاه
آقا ايمان حرفت متين..

حالا به نظرت چطور اين علاقه مندي رو ايجاد كنيم؟:JC_thinking:

از چه چيز تماشاي فوتبال پاي تلويزيون لذت ميبري؟

خودتم فوتبال بازيت خوبه؟!

ببین دوسته عزیزم

من خودم فوتبالو دوست دارم بازی هم میکنم ولی نه بصورت خیلی حرفه ای....

خب اول باید فوتبام

لمو دوسته داشته باشی

من خودم علاقه فوتبالو از تیمه استقلال شروع کردم و سال 2005 بود که با بازی خیره کننده رونالدینهو آشنا شدم یه بازی خونگی بارسا با تیمه والنسیا بود,خیلی اتفاقی بود و داشتم از تکنیک تیم واقعا لذت میبردم.....

با خودم گفتم نه بابا این تیم انقدر داره با نظم و زیبایی تمام بازی میکنه که آدمو محو بازیشون میشه,بارسا تو اون بازی 5-0 برد....

یه شوقه طرفداری به من دست داد,کم کم هر هفته مینشستم بازی بارسا رو از تلوزیون نگاه میکردم

هر روز هر روز علاقه من به این تیم بیشتر می شد و زمانی به اوجه خود رسید که این تیمه در اون سال قهرمان اروپا شد,دیگه اوجه علاقه ام به این تیم به حداکثر رسید

و همین جور سالها گذشتو من حتی یه ذره علاقه ام از این تیم کمتر نشد

دوسته من بنظرم فوتباله ایرانو زیاد دل بهش نبند!

تیمهایی که زیر توپ می زننو نمی تونن چند تا پاس درست بدن

یهو دیدی تیمه مورد علاقه ات صدر جدول آمد یهو دیدی رفته اونور جدول مثله تیمه حاله حاضر پرطفدار پیروزی!

اگه طرفه یه تیمه پرطرفدار و خوبه اروپایی رو دنبال کنی علاقت نسبت به فوتبال کم نمیشه (بارسلونا-رئال مادرید-چلسی-منچستر-آرسنال-بایرن مونیخ-یوونتوس-اینتر میلان-آث میلان-رم) از جمله تیمهای قوی اروپایی هستن که می تونی به عنوان تیمه مورد علاقت انتخابشون کنی البته تیمهای دیگه اروپایی می تونن باشن........................................

ببخشید طولانی شد سرتو درد اوردم :5c6ipag2mnshmsf5ju3

• Like 3
لینک به دیدگاه

بازی ایران و یوگسلاوی بود در جام جهانی 98 فرانسه.

چه شور و هیجانی داشتم و چه ولعی.

نوجوانی بودم با ذهنی ساخته و پرداخته دست علمای اسلام در مدارس.

فکر کنم از اول بازی تا پایان بازی نزدیک چندین هزار صلوات برای موفقیت ایران فرستادم.

فکر میکردیم صلوات ما در این دنیا، نیروی قوتی میشود در پای فوتبالیست های ایرانی !!!

خیلی وقته هیچ فوتبالی را کامل ندیدم،اگر هم دیدم حس خاصی بهش نداشتم.

به قول علی پروین در مستطیل سبز پس توهین تماشاگران به او : خداحافظ فوتبال. :icon_pf (44):

• Like 6
لینک به دیدگاه
بازی ایران و یوگسلاوی بود در جام جهانی 98 فرانسه.

چه شور و هیجانی داشتم و چه ولعی.

نوجوانی بودم با ذهنی ساخته و پرداخته دست علمای اسلام در مدارس.

فکر کنم از اول بازی تا پایان بازی نزدیک چندین هزار صلوات برای موفقیت ایران فرستادم.

فکر میکردیم صلوات ما در این دنیا، نیروی قوتی میشود در پای فوتبالیست های ایرانی !!!

خیلی وقته هیچ فوتبالی را کامل ندیدم،اگر هم دیدم حس خاصی بهش نداشتم.

به قول علی پروین در مستطیل سبز پس توهین تماشاگران به او : خداحافظ فوتبال. :icon_pf (44):

چه وجه اشتراكي...

تو اون موقع سلام و صلوات فرستادي!

من وسط بازي پاشدم رفتم مسجد نماز جماعت! كه اخلاص صادقانه خودم به درگاه الهي نشون بدم..

راستي "بارسا" همون بارسلوناست؟:5c6ipag2mnshmsf5ju3

چن باري بازي هاي اروپايي مثل چلسي و ..رو ديدم..اون موقع خوزه مورينو مربيشون بود واقعا عالي بازي ميكردند خوشم اومد ولي نميدونم چرا گذاشتم كنار..:JC_thinking:

• Like 1
لینک به دیدگاه

از بس بازی ایرانی هارو دیدی از فوتبال زده شدی برو بشین فوتبال لیگ ها اروپایی رو نگاه کن لذت میبری

مثلا همین عصری بازی منچسترو نگاه کرده بودی............

نظر من اینه بشین بازی بارسارو نگاه کن آخره فوتباله

• Like 2
لینک به دیدگاه
  • اضافه کردن...