viviyan 12431 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 آبان، ۱۳۹۰ من هرگز نمیتونم خلاف عقایدم یا حداقل ضد عقایدم جایی حرفی بزنم. واسه همین رشته یی رو انتخاب کردم که نیازی به گزینش نداشته باشه. البته تو این مملکت واسه مراحل بالای تحصیلی هم نیاز به دورویی هست متاسفانه. اینم جالبه: یه فرم تایید صلاحیت دادن به دوستم که تازه ارشد قبول شده تا پرش کنه، میگه یه نفر پرسیده "چرا باید این فرم رو پر کنیم؟" جواب گرفته که "باید بدونیم به ولی فقیه اعتقاد دارید یا نه و بعد تصمیم بگیریم که بزاریم ارشد رو بگذرونید یا نه". توی این فرم از داوطلب خواستن مشخصات 4 نفر کاملا شناخته شده و در دسترس رو بنویسند تا از آنها درباره داوطلب موردنظر تحقیق کنند که آیا نماز جمعه شرکت میکنه، حجابشو رعابت میکنه، دیدگاه سیاسیش چطوره و ... و این تعیین میکنه اون داوطلب که آزمون کتبی رو با موفقیت گذرونده، درس بخوونه یا نه؟ این باعث شده که همه توصیه کنن حرفایی نزنیم که شناخته بشیم، چه تو دانشگاه و چه تو خوابگاه.کاری به تفتیش عقاید ندارم، فقط میخوام بدونم که ولی فقیه مهمتره یا سلامت مردم؟ (میگم سلامت مردم چون رشته های علوم پزشکی ارتباط مستقیم با سلامت مردم دارند). اینکه یه پرستار حاضر باشه جانش رو فدای رهبر کنه مهمتره یا اینکه بلد باشه از بیمارش مراقبت کنه؟ 4 لینک به دیدگاه
Javid Maleki 11668 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 آبان، ۱۳۹۰ تاریخ این گزینشی که گفتی کی؟ مال چه سالی بود؟ مال خودم سال1387 بود چطور؟ 2 لینک به دیدگاه
El Roman 31720 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 آبان، ۱۳۹۰ بستگی داره؛ تفکرات من کاملا مخالف چیزی هست که گزینش گر انتظار شنیدنش رو داره، ولی ممکنه من هم در شرایطی قرار بگیرم که مجبور به فیلم بازی کردن بشم، "احتیاج" میتونه آدم رو به خیلی کارها وادار کنه 3 لینک به دیدگاه
A.R-KH-A 4953 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 آبان، ۱۳۹۰ مال خودمسال1387 بود چطور؟ داش محمد ما رو گرفتي؟:دي خب پس بايد الان براي گزينش بري..بعد از انتخابات بشدت نحوه و نظارتشون عوض شده...:thumbsdownsmiley: 3 لینک به دیدگاه
NEGARi 9387 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 آبان، ۱۳۹۰ مال خودمسال1387 بودچطور؟آخه تعجب کردم که از گزینش گذشتی؟ همین که علی رضا گفت.. 3 لینک به دیدگاه
Javid Maleki 11668 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 آبان، ۱۳۹۰ داش محمد ما رو گرفتي؟:ديخب پس بايد الان براي گزينش بري..بعد از انتخابات بشدت نحوه و نظارتشون عوض شده...:thumbsdownsmiley: خب نسبت به اوضاع حتماً تغییر میکنه آخه تعجب کردم که از گزینش گذشتی؟ همین که علی رضا گفت.. تعجب ؟!! منم تعجب کردم از سوالت!! 2 لینک به دیدگاه
danielo 15239 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 آبان، ۱۳۹۰ من مشكلي براي گفتن موارد اعتقادي ندارم..چون واقعا به نظرم يه چن سوان منم جواب ميدم..(از بچگي بزرگ شديم با اين چيزا..) وليمشكل من بخش سياسي اش هست!!!وقتي ميگه "فتنه كي تموم شد؟" "فتنه دنبال چي بود؟"و سوالاتي از اين قبيل..:5c6ipag2mnshmsf5ju3حقيقتشو بگم..از وقتي رفتيم سربازي و ديدم همه رفقا با بسيج مسيجي خدمتو دو در كردن ديگه فهميدم اين حرفهاي صداقت و..تو اين مملكت هيچ ارزشي نداره..واقعا به اين رسيدم من نخورم! يكي ديگه ميخوره!!!..با اينكه از بهترين افراد براي بسيج بودم به دليل ذهنيتم كه از اساس باهاش مشكل داشت نرفتم!!!ولي ميبينم اشتباه كردم..نميدونم وقتي فكر ميكنم مجبورم..من كسي رو بره بسيج و ..مزاياش استفاده كنه و بعد بهش فحش بده داراي مشكل نميدونم..چون منابع مملكت كه مال همه ملت هست به دلايل الكي مي افته دست اون عده!!!..ولي از طرفي هم فرار در برابر مقاومت هم عذابم ميده...يادمه يه زماني به يكي ميگفتم ميدوني چطوري اسلام بين ايرانيا پذيرفته شد؟!سردمداران اسلام همون كاري رو با مردم كردند كه مسئولين فعلي حكومت دارند با مردم ميكنند!!!اون موقع جزيه بود! در صورت عدم پذيرش اين موقع عدم دريافت مزايا از قبيل استخدام و كسري خدمت و...بگذريم..حرفي ديگه نزنم بهتره..داغ دلم تازه ميشه...:5c6ipag2mnshmsf5ju3 هر رور دارم ب خودم فحش میدم که چرا دنبال گرفتن کارت بسیج نبودم 3 لینک به دیدگاه
Fakur 9754 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 آبان، ۱۳۹۰ تو سر فصل تاپیک نوشته گوزینش . اولش که خوندم فک کردم از اون حرفاست. بعد که وارد تاپیک شدم دیدم منظور آرش گزینشه. البته اصل کاری همان گوزینشه یا چیزی تو اون مایه ها . 3 لینک به دیدگاه
felorans666 12046 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 آبان، ۱۳۹۰ من کلاس بازیگری رفتم بازیگر خوبی هم هستم ... تو فیلم کردن آدم ها هم استادم ... خودم دوست دارم مطابق با واقعیت درونم، اعتقاداتم و باورهام زندگی کنم ... ولی شرایط اجازه نمی ده.... یعنی من رو ناخواسته وادار به نقش بازی کردن می کنه ... :girl_blush2: ... 7 لینک به دیدگاه
qholi 149 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 آبان، ۱۳۹۰ آقا قلی سلام میکنه! آقا قلی گزینش دوست نداره! 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده