afa 18504 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 مهر، ۱۳۹۰ مواد لازم : موز: 2عدد آرد: 250گرم بيکينگپودر: يک قاشق چايخوري عسل: نصف فنجان روغن: به مقدار لازم طرزتهیه بيکينگ پودر، آرد و آب را داخل ظرف ريخته ، هم ميزنيم تا خمير آماده شود. خمير را به مدت يک ساعت کنار مي گذاريم ، سپس موز را به تکههاي کوچک تقسيم کرده و آماده ميکنيم. پس از اينکه خمير آماده شد، تابه را روي اجاق قرار داده مقداري روغن داخل آن مي ريزيم و صبر ميکنيم تا روغن داغ شود. سپس تکههاي موز برش خورده را داخل خمير کاملا ميچرخانيم تا تمام موز آغشته به خمير شود. بعد آن را داخل روغن انداخته و پس از اينکه پف کرد برداشته داخل ظرف ميگذاريم. هنگام سرو غذا، کمي عسل را رقيق نموده و روي آن ميريزيم. فوت آشپزی: در هنگام آمادهسازي خمير بايد توجه داشت که خمير زياد شل يا زياد سفت نباشد و ميزان بيکينگپودر نيز رعايت شود تا هنگام تفت، خمير از هم پاشيده نشود. 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده