رفتن به مطلب

تافي موز


ارسال های توصیه شده

مواد لازم :

 

  • موز: 2عدد
  • آرد: 250گرم
  • بيکينگ​پودر: يک قاشق چايخوري
  • عسل: نصف فنجان
  • روغن: به مقدار لازم

 

 


طرزتهیه

 

بيکينگ ​پودر، آرد و آب را داخل ظرف ريخته ، هم مي​زنيم تا خمير آماده شود. خمير را به مدت يک ساعت کنار مي گذاريم ، سپس موز را به تکه​هاي کوچک تقسيم کرده و آماده مي​کنيم. پس از اينکه خمير آماده شد، تابه را روي اجاق قرار داده مقداري روغن داخل آن مي ريزيم و صبر مي‌کنيم تا روغن داغ شود. سپس تکه​هاي موز برش خورده را داخل خمير کاملا مي​چرخانيم تا تمام موز آغشته به خمير شود. بعد آن را داخل روغن انداخته و پس از اينکه پف کرد برداشته داخل ظرف مي‌گذاريم. هنگام سرو غذا، کمي عسل را رقيق نموده و روي آن مي​ريزيم.

 


فوت آشپزی:

 

در هنگام آماده​سازي خمير بايد توجه داشت که خمير زياد شل يا زياد سفت نباشد و ميزان بيکينگ​پودر نيز رعايت شود تا هنگام تفت، خمير از هم پاشيده نشود.

  • Like 2
لینک به دیدگاه
×
×
  • اضافه کردن...