NEGARi 9387 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 آبان، ۱۳۹۰ بگو کدام تیکه برایت نا آشنا بود...... این دختر هنوز به سن تکلیف نرسیده و 9 سالش نشده وگرنه......... :girl_blush2: اسی ۳نقطه:vahidrk: لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 آبان، ۱۳۹۰ اسی ۳نقطه:vahidrk: پ نه پ،سه نقطه را در ملا عام پر کنم. 1 لینک به دیدگاه
NEGARi 9387 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 آبان، ۱۳۹۰ پ نه پ،سه نقطه را در ملا عام پر کنم. من از تو دارم ادب میآموزم! ادب از که آموختی از اسی ۳نقطه 1 لینک به دیدگاه
El Roman 31720 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 آبان، ۱۳۹۰ استاتر نيستن كه جوابتون را بدن واسه همين با اجازه من واستون توضيح ميدمطنز مهران مديري را تقريبا همه ديدن طرز بيان اين تاپيك به نوعي مشابه اون طنز هست و به شخص خاصي اين حرفا زده نشدهاستاتر خواسته به اين شيوه به ما بگه كه بجاي بهانه هاي الكي و بيخودي تو انجمن كار علمي كنيم و كاري كنيم كه اينجا پربارتر از قبل باشه نه اينكه از هرچي ايراد بگيريم و به هم بدوبيراه بگيم آهان مرسي، انقدر ناسيوناليستي نوشته كه كلا تمركز من رفت رو يه چيز ديگه 2 لینک به دیدگاه
محمــد 4415 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 16 آبان، ۱۳۹۰ بيدار شو اي تايپيك خفته از خواب از دوست خوبم مينا هم تشكر مي كنم كه در نبود من اين تايپيك رو مديريت كردن 2 لینک به دیدگاه
M.P.E.B 4852 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 آبان، ۱۳۹۰ بيدار شو اي تايپيك خفته از خواباز دوست خوبم مينا هم تشكر مي كنم كه در نبود من اين تايپيك رو مديريت كردن اوني كه خفته تاپيك تو نيست .. 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده