NEGARi 9387 ارسال شده در 26 دی، 2011 بگو کدام تیکه برایت نا آشنا بود...... این دختر هنوز به سن تکلیف نرسیده و 9 سالش نشده وگرنه......... :girl_blush2: اسی ۳نقطه:vahidrk:
NEGARi 9387 ارسال شده در 26 دی، 2011 پ نه پ،سه نقطه را در ملا عام پر کنم. من از تو دارم ادب میآموزم! ادب از که آموختی از اسی ۳نقطه 1
El Roman 31720 ارسال شده در 26 دی، 2011 استاتر نيستن كه جوابتون را بدن واسه همين با اجازه من واستون توضيح ميدمطنز مهران مديري را تقريبا همه ديدن طرز بيان اين تاپيك به نوعي مشابه اون طنز هست و به شخص خاصي اين حرفا زده نشدهاستاتر خواسته به اين شيوه به ما بگه كه بجاي بهانه هاي الكي و بيخودي تو انجمن كار علمي كنيم و كاري كنيم كه اينجا پربارتر از قبل باشه نه اينكه از هرچي ايراد بگيريم و به هم بدوبيراه بگيم آهان مرسي، انقدر ناسيوناليستي نوشته كه كلا تمركز من رفت رو يه چيز ديگه 2
محمــد 4415 مالک ارسال شده در 7 بهمن، 2011 بيدار شو اي تايپيك خفته از خواب از دوست خوبم مينا هم تشكر مي كنم كه در نبود من اين تايپيك رو مديريت كردن 2
M.P.E.B 4852 ارسال شده در 8 بهمن، 2011 بيدار شو اي تايپيك خفته از خواباز دوست خوبم مينا هم تشكر مي كنم كه در نبود من اين تايپيك رو مديريت كردن اوني كه خفته تاپيك تو نيست .. 1
ارسال های توصیه شده