محمــد 4415 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 مهر، ۱۳۹۰ امروز یه پیغام خصوصی به دستم رسیده ، خواهش می کنم به این دقت کنید خانمی که پیغام خصوصی میدی .... خانمی که پیغام خصوصی میدی بهم میگی حقایق رو بر ملا کنم خواهر من ، هم وطن من ، برادر من ، عزیز من ، بی ناموس ، بی شعوری که پیغام میدی به من فحش میدی که هرچی لایق خودت و خوانوادته به من میگی ، به این پیغام گوش کن یه دختر 8 ساله فرستاده ... من که سنگ خودم رو به سینه نمیزنم ، من که دنبال قدرت و ثروت نیستم که ... من نه می خوام ادمین بشم ، نه میخوام مدیر ارشد بشم، من فوق فوقش مدیریت تالار آزاد را به من بدن من قانع هستم ... یه دختر 8 ساله این پیغام رو به من داده ... خو که پیغام واسم میذاری فحش میدی ... کجا بودم آهان بی شرف ، وطن فروش ، که پیغام میذاری و فحش می دی اینو یه دختر 8 ساله فرستاده، خواهر 8 ساله ی تو ، هموطن 8 ساله ی تو ، بی غیرت ، بخون دوستان من این پیغام رو بخونین یه دختر 8 ساله ایرونی این پیغام رو برای من فرستاده با قلبش، با قلمش ، با روح پاک ایرونیش ، با روح پاک آریاییش این پیغام رو بهم داده میخوام دقت کنی... نوشته جیگر طلا مگر قرار نبود دیشب بیای تو چت روم نه این نیست ... بله همینه دختر 8 ساله ، از ایران از وطنم ، از پاره ی تنم این رو نوشته ... درود بر شما آقای محمد عزیز... درود بر تو دخترم ، بوس بوس بوس... آقای محمد عزیز، می خوام از بچه های نواندیشان گله کنم... آخه چرا کاری می کنید که قلب این دختر 8 ساله رو می رنجورید؟ چون پیغامش پر از غم بود بطور خلاصه بیان می کنم -تو برادر من که میای تو تایپیک های مختلف پست میزنی و میگی رنگ و قالب جدید سایت چشمم رو میزنه و تهدید می کنی که دیگه اینجا نمیام ، مگه اومدی خونه خالت که واسمون ناز می کنی ؟ اگر بری تو تالارهای علمی مطمئن باش قالب جدید بهت حال میده - مدیری که میای به خاطر یه پست ، کل تایپیک رو حذف می کنی، آخه مگه تو دل نداری ،به خودت نمیگی با این کارت قلب این دختر 8 ساله رو میشکنی؟ دختر پاک آریایی من، عشق آریایی من -عزیزی که با اسپم ها خودت رو معروف کردی ، آخه چرا اینکارو می کنی که این دختر 8 ساله در مورد تو بهم شکایت کنه ، خب یه 10 تا مطلب علمی بزن بهت عنوان کاربر ویژه رو بدن واسه خودت حال کنی -دوستی که میگی سرعت سایت خیلی اومده پایین ، با تو هستم ، آره با خود تو هستم ، تو نه ، تو ، ببین منو ، اینجا یه سایت علمیه ، با همین سرعت کم 5 تا مطلب علمی بزنی ارزش خیلی بیشتر از اینه که 100 تا پست پشت سر هم با سرعت بالا بزنی این موهای تن منه سیخ ، مو به تن آدم سیخ میشه ، اشک تو چشم آدم... پیغام میدی فحش میدی، اینارو یه دختر 8 ساله نوشته با روح پاکش بهم گفته من اصلاً کسی نیستم دخترم در مقابل روح آریایی تو ، عشق وطن تو من کسی نیستم چرا فکر می کنید من اینجا سنگ خودم را به سینه میزنم ، چرا فکر می کنی اینا رو به خاطر خودم گفتم؟ من این جا کار کردم ، زحمت کشیدم ، فردا هم میخوام برم خدمت تو و امثال تو دختر 8 ساله با روح آریایی خودت با فکر آریایی خودت ، با جسم آریایی خودت باید در اهداف این سایت حرکت کنید باید کار علمی کنید، ناسلامتی همه ی شما دانشجو هستین، سایت های دیگه رو ببینید ، از بس پیشرفت داشتن که هر ماه مجله علمی میدن بیرون، آخه مگر شما چه چیزتون از اونا کمتره؟ خطاب به دختر 8ساله ، من همه چیزهایی رو که گفتی به بچه های نواندیشان گفتم، دیگه باقیش رو خودشون می دانند 22 لینک به دیدگاه
Ali.Fatemi4 22826 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 مهر، ۱۳۹۰ خیلی لحن تندی داشت!!! تاپیک احتمالا حذف میشه! 4 لینک به دیدگاه
M.P.E.B 4852 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 مهر، ۱۳۹۰ جيگر طلا خو چرا نرفتي تو چت روم؟ :lol: 10 لینک به دیدگاه
M.P.E.B 4852 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 مهر، ۱۳۹۰ خیلی لحن تندی داشت!!!تاپیک احتمالا حذف میشه! اگر مفهوم تاپيك رو متوجه بشن حذفش نميكنن 6 لینک به دیدگاه
محمــد 4415 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 30 مهر، ۱۳۹۰ خیلی لحن تندی داشت!!!تاپیک احتمالا حذف میشه! همونطور که مینا خانم گفتن، اگر مفهوم مطلب رو بفهمن حذفش نمی کنن 4 لینک به دیدگاه
محمــد 4415 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 30 مهر، ۱۳۹۰ جيگر طلا خو چرا نرفتي تو چت روم؟ :lol: باید می رفتم؟:JC_thinking: 2 لینک به دیدگاه
Ali.Fatemi4 22826 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 مهر، ۱۳۹۰ همونطور که مینا خانم گفتن، اگر مفهوم مطلب رو بفهمن حذفش نمی کنن ما هم امیدواریم!!! 3 لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 30 مهر، ۱۳۹۰ دختر 8 ساله رو چه به چت روم :icon_pf (34)::biggrin: لینک به دیدگاه
titi.kh 1793 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 مهر، ۱۳۹۰ دختر 8 ساله رو چه به چت روم :icon_pf (34): این که خوبه تازه 1 لینک به دیدگاه
محمــد 4415 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 30 مهر، ۱۳۹۰ دختر 8 ساله رو چه به چت روم :icon_pf (34): واقعاً چرا باید یه دختر 8 ساله تو چت روم و سایت نواندیشان باشه ، 1 لینک به دیدگاه
M.P.E.B 4852 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 مهر، ۱۳۹۰ واقعاً چرا باید یه دختر 8 ساله تو چت روم و سایت نواندیشان باشه ، :icon_pf (34): هيييييييي واي من......اينجا كسي اصل مطلب رو نگرفت؟:icon_pf (34): 1 لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 30 مهر، ۱۳۹۰ واقعاً چرا باید یه دختر 8 ساله تو چت روم و سایت نواندیشان باشه ، من موندم چقدر شماها استعداد دارینا؛ چه متنی نوشتی :persiana__hahaha: لینک به دیدگاه
Javid Maleki 11668 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 مهر، ۱۳۹۰ ای اون کسی که یه همچین تایپیکی رو زدی ،ای آش خور آره با خودتم ،آره تو ، توکه داری می اندیشی به این که با اینجور تاپیک ها میشه درد خدمت سربازی رو کم کرد.... نه نمیشه داداش باید بری آش خوری البته محمجان شوخی بود برو خدمت دوران خوبیه یادش بخیر 6 لینک به دیدگاه
محمــد 4415 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 30 مهر، ۱۳۹۰ دوستان این تایپیک رو برای اسپم ایجاد نکردم، پس بهتر است در تایید این مطلب اقدام به پست زدن کنید و اگر در محتوای مطلب اعتراضی دارین میتونین بهم پیغام بدین تا مشکل رو حل کنیم 1 لینک به دیدگاه
محمــد 4415 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 30 مهر، ۱۳۹۰ ای اون کسی که یه همچین تایپیکی رو زدی ،ای آش خور آره با خودتم ،آره تو ، توکه داری می اندیشی به این که با اینجور تاپیک ها میشه درد خدمت سربازی رو کم کرد....نه نمیشه داداش باید بری آش خوری البته محمجان شوخی بود برو خدمت دوران خوبیه یادش بخیر قربانت ، آشیه که باید بخوریم و دهنمون هم باید بسوزه 2 لینک به دیدگاه
M.P.E.B 4852 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 آبان، ۱۳۹۰ سلام دوستان اين تاپيك بعد از 3روز ويرايش شد و برگشت داده شد همون طور كه محمد عزيز گفت اين تاپيك نه براي اسپم ايجاد شده و نه واسه مقاصد استاتر و از اصل مطلب پیداست كه همش واسه اينه كاري كنيم كه بار علمی سايت بالا بره و استاتر هم ديگه نيستن كه رسيدگي كنن پس لطفا خودتون به پربار شدن تاپيك كمك كنيد 2 لینک به دیدگاه
*Sanaz* 10640 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 آبان، ۱۳۹۰ چه دختر 8 ساله آپ تو دیتی !!! اینهمه فحش و اینهمه حرف هایی که ما تو دانشگاه هم به زور زدیم رو گفته. منو یاد همون دختر کوچولویی انداخت که به قول محمود،تو خونه خودشون انرژی هسته ای غنی سازی میکرد.:icon_pf (34): 4 لینک به دیدگاه
M.P.E.B 4852 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 آبان، ۱۳۹۰ چه دختر 8 ساله آپ تو دیتی !!!اینهمه فحش و اینهمه حرف هایی که ما تو دانشگاه هم به زور زدیم رو گفته. منو یاد همون دختر کوچولویی انداخت که به قول محمود،تو خونه خودشون انرژی هسته ای غنی سازی میکرد.:icon_pf (34): اما انگار لابلاي حرفاي اين دختر كوچولو يه چيزي بود كه بايد مارو به فكر بندازه...... اين طور نيست؟:JC_thinking: 1 لینک به دیدگاه
Javid Maleki 11668 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 آبان، ۱۳۹۰ قربانت ، آشیه که باید بخوریم و دهنمون هم باید بسوزه بخور بذار بسوزه.....که برای آیندت خیلی خوبه......ومرد به بار خواهی اومد:biggrin: 1 لینک به دیدگاه
qholi 149 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 آبان، ۱۳۹۰ آقا قلی حرف بی تربیتی دوس نداره!!!! 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده