sam arch 55879 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 آبان، ۱۳۹۰ غیر شیث رضایی کی می تونه باشه؟؟؟؟ راستی پژمان نوری واسه چی؟ تو دوست داشتنی ترین مازیار زارع عجیب بود...... تو منفور ترین پژمان.... لینک به دیدگاه
::: شیـــما ::: 6955 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 آبان، ۱۳۹۰ چرا تو گزینه ها فرهاد مجیدی نداره ؟ 1 لینک به دیدگاه
Neutron 60966 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 2 آبان، ۱۳۹۰ چرا تو گزینه ها فرهاد مجیدی نداره ؟ چون فرهاد مجیدی فقط منفور یه نفره. :biggrin: 1 لینک به دیدگاه
MechJJ 11368 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 آبان، ۱۳۹۰ چرا تو گزینه ها فرهاد مجیدی نداره ؟ منم جای شما بودم ازش بدم میومد:lol: حق دارید خداییش:yes: 1 لینک به دیدگاه
Fo.Roo.GH 24356 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 آبان، ۱۳۹۰ کاش نظرسنجی چندگانه بود :lol: 1 لینک به دیدگاه
Iman-Emperatour 4937 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 آبان، ۱۳۹۰ نظر محمدی:biggrin: رونالدو پرتغالی:icon_razz: مورینیو:icon_razz: بازیکنانه رئال مادرید:icon_razz::icon_razz::icon_razz::icon_razz::icon_razz::icon_razz::icon_razz::icon_razz::icon_razz::icon_razz: لینک به دیدگاه
Iman-Emperatour 4937 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 آبان، ۱۳۹۰ چرا تو گزینه ها فرهاد مجیدی نداره ؟ :vahidrk::thumbsdownsmiley: 1 لینک به دیدگاه
::: شیـــما ::: 6955 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 آبان، ۱۳۹۰ چون فرهاد مجیدی فقط منفور یه نفره. :biggrin: نخیرم منفور خیلیاست آقای دوپینگی :icon_razz: منم جای شما بودم ازش بدم میومد:lol:حق دارید خداییش:yes: من ب عنوان ی پرسپولیسی ازش بدم نمیاد کلا آدم منفوریه :vahidrk::thumbsdownsmiley: :ydm47612zsesgift969 لینک به دیدگاه
hamid_shahrsaz 28920 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 آبان، ۱۳۹۰ بد نبود 4 تا استقلالی هم میزاشتید تووووش :vahidrk: لینک به دیدگاه
Fo.Roo.GH 24356 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 آبان، ۱۳۹۰ بد نبود 4 تا استقلالی هم میزاشتید تووووش:vahidrk: خداییش پرسپولیسی ها خیلی منفورترند!! البته غیر از علی کریمی :biggrin: لینک به دیدگاه
*Sanaz* 10640 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 آبان، ۱۳۹۰ دخترها فوتبال آقایون نگاه میکنند؟ من خودم از کانال های آلمان بعضی وقت ها فوتبال خانم ها را نگاه میکنم،اگر تیم بانوان پرسپولیس بازیکن داره معرفی کنین،بگم از کی بدم میاد.:viannen_38: 1 لینک به دیدگاه
Fo.Roo.GH 24356 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 آبان، ۱۳۹۰ مگه ورزش زن و مرد داره ؟ چرا نگاه نکنیم؟؟ لینک به دیدگاه
*Sanaz* 10640 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 آبان، ۱۳۹۰ مگه ورزش زن و مرد داره ؟ چرا نگاه نکنیم؟؟ اگه هیچ زنی تو ایران ورزش مردهارو نگاه نمیکرد،شاید یه روزی مجبور میشدن فوتبال بانوان را از تلویزیون نشون بدن. اما با این وضعی که زنان ما پیش گرفتن،گویی از همه چیز راضین. 2 لینک به دیدگاه
Fo.Roo.GH 24356 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 آبان، ۱۳۹۰ اگه هیچ زنی تو ایران ورزش مردهارو نگاه نمیکرد،شاید یه روزی مجبور میشدن فوتبال بانوان را از تلویزیون نشون بدن.اما با این وضعی که زنان ما پیش گرفتن،گویی از همه چیز راضین. ای بابا دلت خوشه خواهر من اون موقع فقط باید کلام الله مجید و مفاتیح الجنان و سخنرانی مردک مفنگی انصاریان رو نگاه میکردیم... 1 لینک به دیدگاه
Neutron 60966 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 4 آذر، ۱۳۹۰ کی فکرشو میکرد شیث بعد از انتخابش تو این تاپیک ... 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده