Fo.Roo.GH 24356 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 مهر، ۱۳۹۰ نوترون هم حرص درآره. تایید میشه :biggrin: 2 لینک به دیدگاه
Neutron 60966 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 30 مهر، ۱۳۹۰ نوترون هم حرص درآره. ماهرخ هم مثل اینکه دوست داره یه بار دیگه از نوترون اخطار بگیره. 1 لینک به دیدگاه
Fo.Roo.GH 24356 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 مهر، ۱۳۹۰ ماهرخ هم مثل اینکه دوست داره یه بار دیگه از نوترون اخطار بگیره. باز هم سواستفاده از قدرت..باز هم ندید بدید بازی :icon_razz: 3 لینک به دیدگاه
Neutron 60966 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 30 مهر، ۱۳۹۰ باز هم سواستفاده از قدرت..باز هم ندید بدید بازی :icon_razz: فروغ هم مثل اینکه از اخطار بدش نمیاد شما هم مثل بازیکنای لیگ برتر اخطارهای بیخودی میگیرینا. یه ذره حرفه ای عمل کنید. 2 لینک به دیدگاه
A.R-KH-A 4953 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 مهر، ۱۳۹۰ "محمد الدعايا".. :texc5lhcbtrocnmvtp8 ___________ يادش بخير يه زماني تو دوران كودكي عشقم منصوريان بود! و از كي بدم ميومد؟! رضا شاهرودي.. چقد زود گذشت..:5c6ipag2mnshmsf5ju3 رضا شاهرودي.خوش تيپ ترين بازيكن آن سالها كه به دليل عقايد مذهبي دوران طفوليت از اين تريپ آدما خوشم نميومد.. برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام عليرضا منصوريان اون روزا..كه مثلا قاري قران بود و من ازش خوشم ميومد... چه ديدي داشتيم آن دوران..:texc5lhcbtrocnmvtp8 5 لینک به دیدگاه
راه سبز امید 1331 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 مهر، ۱۳۹۰ منفورترین نداریم شاید یه سریشون یه کوچولو زود عصبانی میشن 1 لینک به دیدگاه
partow 25305 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 مهر، ۱۳۹۰ شیث رضایی آرش برهانی :viannen_38: 4 لینک به دیدگاه
.Pa.Ri.Sa. 4116 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 مهر، ۱۳۹۰ زیااادن از نیکبخت از بچگیم بدم میومد با نوازی و قربانی با عنایتی اه اه!!!!!! 2 لینک به دیدگاه
راه سبز امید 1331 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 مهر، ۱۳۹۰ زیااادناز نیکبخت از بچگیم بدم میومد با نوازی و قربانی با عنایتی اه اه!!!!!! بگو از استقلالو استقلالی جماعت بدم میاد 2 لینک به دیدگاه
.Pa.Ri.Sa. 4116 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 مهر، ۱۳۹۰ بگو از استقلالو استقلالی جماعت بدم میاد :texc5lhcbtrocnmvtp8بصورت تلویحی گفتم دیگه استقلالی جماعت که نه!ولی از استقلال منهای فرهاد مجیدی و آندو بدم میاد:thumbsdownsmiley: لینک به دیدگاه
felorans666 12046 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 مهر، ۱۳۹۰ ماهرخ هم مثل اینکه دوست داره یه بار دیگه از نوترون اخطار بگیره. ای بابا از کجا فهمیدی ...!!! ... می دونی چند وقته اخطار نگرفتم 1 لینک به دیدگاه
Neutron 60966 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 1 آبان، ۱۳۹۰ این افراد در نظر سنجی قرار می گیرند: شیث رضایی مازیار زارع علی نظرمحمدی غلامرضا رضایی پیروز قربانی آرش برهانی هادی نوروزی رضا عنایتی علیرضا نیکبخت واحدی پژمان نوری حسین کاظمی کیانوش رحمتی 2 لینک به دیدگاه
MechJJ 11368 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 آبان، ۱۳۹۰ این افراد در نظر سنجی قرار می گیرند: شیث رضایی مازیار زارع علی نظرمحمدی غلامرضا رضایی پیروز قربانی آرش برهانی هادی نوروزی رضا عنایتی علیرضا نیکبخت واحدی پژمان نوری حسین کاظمی کیانوش رحمتی اینا خو همشون استقلالی پرسپولیسین :icon_pf (34): من میتونم به گزینه پیشنهادی خودم آقای کیا رحمتی رای ندم؟ آخه از نظر من هیچ کس توانایی رقابت با شیث رو نداره 1 لینک به دیدگاه
A.R-KH-A 4953 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 آبان، ۱۳۹۰ محمد الدعايا چرا تو ليست نيست؟!:texc5lhcbtrocnmvtp8 1 لینک به دیدگاه
Neutron 60966 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 1 آبان، ۱۳۹۰ محمد الدعايا چرا تو ليست نيست؟!:texc5lhcbtrocnmvtp8 علیرضا کتک دوست داری؟ 1 لینک به دیدگاه
A.R-KH-A 4953 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 آبان، ۱۳۹۰ علیرضا کتک دوست داری؟ ژاره..:62izy85: .. مزاحمتمون نشم به كار منفوريابي بازيكن ايراني بپردازيد..:texc5lhcbtrocnmvtp8 ولي بازم بگم راي من همون "محمد الدعايا" ست حتي اگه انتخاب منفور ترين بازيكن اروپايي باشه..:53tnkbetm2eof1u84pj لینک به دیدگاه
shadmehrbaz 24772 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 آبان، ۱۳۹۰ آرش برهانی! :thumbsdownsmiley: با اون مدل حرف زدن دخترونه ش...بشه ها خوب باژی کدن ! لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده