*Mars* 5292 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 مهر، ۱۳۹۰ مردی با اسلحه وارد یك بانك شد و تقاضای پول كرد وقتی پولهارا دریافت كرد رو به یكی از مشتریان بانك كردو پرسید : آیا شما دیدید كه من از این بانك دزدی كنم؟ مرد پاسخ داد : بله قربان من دیدم سپس دزد اسلحه را به سمت شقیقه مرد گرفت و اورا در جاكشت او مجددا رو به زوجی كرد كه نزدیك او ایستاده بودند و ازآنها پرسید آیا شما دیدید كه من از این بانك دزدی كنم؟ مرد پاسخ داد : نه قربان. من ندیدم اما همسرمدید نكته اخلاقی: وقتی شانس در خونه شما را میزند .... از آن استفاده كنيد 6 لینک به دیدگاه
felorans666 12046 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 مهر، ۱۳۹۰ ایول ... عجب باحال بود ... من اگه بودم از دزده می خواستم اسلحه رو بده تا شر این موجود مزاحم را خودم بکنم :thumbsdownsmiley: ............ 4 لینک به دیدگاه
wicked 948 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 آبان، ۱۳۹۰ مردی با اسلحه وارد یك بانك شد و تقاضای پول كرد وقتی پولهارا دریافت كرد رو به یكی از مشتریان بانك كردو پرسید : آیا شما دیدید كه من از این بانك دزدی كنم؟ مرد پاسخ داد : بله قربان من دیدم سپس دزد اسلحه را به سمت شقیقه مرد گرفت و اورا در جاكشت او مجددا رو به زوجی كرد كه نزدیك او ایستاده بودند و ازآنها پرسید آیا شما دیدید كه من از این بانك دزدی كنم؟ مرد پاسخ داد : نه قربان. من ندیدم اما همسرمدید نكته اخلاقی: وقتی شانس در خونه شما را میزند .... از آن استفاده كنيد جالب بود مرسی:texc5lhcbtrocnmvtp8 1 لینک به دیدگاه
hamidbala 2844 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 آبان، ۱۳۹۰ جالب بود! ولی کجاش نکته اخلاقی بود! 2 لینک به دیدگاه
*Mars* 5292 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 1 آبان، ۱۳۹۰ جالب بود! ولی کجاش نکته اخلاقی بود! نگرفتی؟؟؟؟؟؟ اووووففففف 2 لینک به دیدگاه
hamidbala 2844 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 آبان، ۱۳۹۰ نگرفتی؟؟؟؟؟؟ اووووففففف مگه زنه که بگیریم یا توپه که پاس میدی بگیرم:texc5lhcbtrocnmvtp8 موضوع رو باز کن ما هم درک کنیم! 1 لینک به دیدگاه
*Mars* 5292 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 1 آبان، ۱۳۹۰ مگه زنه که بگیریم یا توپه که پاس میدی بگیرم:texc5lhcbtrocnmvtp8 موضوع رو باز کن ما هم درک کنیم! این دیگه مشکل تویه که نمی گیری !!!! موضوع باز هست !!!! ازین بازتر نمیشه 1 لینک به دیدگاه
hamidbala 2844 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 آبان، ۱۳۹۰ این دیگه مشکل تویه که نمی گیری !!!! موضوع باز هست !!!! ازین بازتر نمیشه ای بابا گناه ما چیه که سوال می کنیم! :icon_pf (34): 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده