MechJJ 11368 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 آبان، ۱۳۹۰ منم بدم میاد ازش فوتبالیست با اخلاق فقط کاکا! فوتبالیست بااخلاق فقط کاکا یا فوتبالیست جیگر فقط کاکا؟ 3 لینک به دیدگاه
Fo.Roo.GH 24356 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 آبان، ۱۳۹۰ رنالدو وقتی در کشتارگاه ... کار می کرد جان من این عکس واقعیه؟؟ 3 لینک به دیدگاه
alimec 23102 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 آبان، ۱۳۹۰ جان من این عکس واقعیه؟؟ تعجب نکن خانم خیلی از پولدار ها ... اولش... تو فامیل ما الان یه میلیاردر هستش دوران نوجوانی برای سیرکردن شکمش دزدی می کرد خودش تعریف می کنه... 4 لینک به دیدگاه
Iman-Emperatour 4937 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 آبان، ۱۳۹۰ من که کلا اهل فوتبال نیستم. ولی از این بشر واقعا بدم میاد. یکی بگه چرا؟؟؟؟ چرا؟!:yes: رنالدو وقتی در کشتارگاه ... کار می کرد ایول عجب عکسی گذاشتی یه زمانی چقد از این کریس خوشم میامداولی حالا دیگه اونقدم منفور نیستا!!!!!!!!!!هست؟؟؟؟ چرا هرچی از این بشر بگی بازم کمه بازیکن ته تکنیکو مهربونی فقط مسی :girl_angel: 4 لینک به دیدگاه
haniye.a 5626 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 آبان، ۱۳۹۰ ای بابا اینجا که همه از این بیچاره بدشون میاد !!! من دوسش دارم 3 لینک به دیدگاه
Iman-Emperatour 4937 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 آبان، ۱۳۹۰ ای بابا اینجا که همه از این بیچاره بدشون میاد !!!من دوسش دارم :icon_razz: 1 لینک به دیدگاه
zahra.v 218 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 آبان، ۱۳۹۰ میشه بگید چرا ازش بدتون میاد؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:JC_thinking: من هم فوتبالش هم از خودش خوشم میاد 3 لینک به دیدگاه
Iman-Emperatour 4937 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 آبان، ۱۳۹۰ میشه بگید چرا ازش بدتون میاد؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:JC_thinking:من هم فوتبالش هم از خودش خوشم میاد این روزها همه از رونالدو بدشون میاد شما دیگه چرا :icon_razz: 1 لینک به دیدگاه
alimec 23102 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 آبان، ۱۳۹۰ میشه بگید چرا ازش بدتون میاد؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:JC_thinking:من هم فوتبالش هم از خودش خوشم میاد فک کنم بخاطر این باشه که زیادی گریه میکنه لینک به دیدگاه
haniye.a 5626 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 آبان، ۱۳۹۰ این روزها همه از رونالدو بدشون میاد شما دیگه چرا:icon_razz: خب چرا بدشون؟ میاد بازیکن به این خوبی خوشتیپی:texc5lhcbtrocnmvtp8 2 لینک به دیدگاه
هادی ناصح 18854 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 آبان، ۱۳۹۰ از بس نچسبه این بشر:viannen_38: 1 لینک به دیدگاه
haniye.a 5626 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 آبان، ۱۳۹۰ از بس نچسبه این بشر:viannen_38: حسودی نکنین بهش:vahidrk: 1 لینک به دیدگاه
هادی ناصح 18854 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 آبان، ۱۳۹۰ حسودی نکنین بهش:vahidrk: آخه به چیش حسودیم بشه؟:viannen_38: دوسش داری؟:JC_thinking: 2 لینک به دیدگاه
haniye.a 5626 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 آبان، ۱۳۹۰ آخه به چیش حسودیم بشه؟:viannen_38: دوسش داری؟:JC_thinking: به همه چیش :viannen_38: :vahidrk: 2 لینک به دیدگاه
Fo.Roo.GH 24356 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 آبان، ۱۳۹۰ خب چرا بدشون؟ میاد بازیکن به این خوبی خوشتیپی:texc5lhcbtrocnmvtp8 خوش تیپ؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟ :w58::icon_pf (34): 3 لینک به دیدگاه
هادی ناصح 18854 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 آبان، ۱۳۹۰ به همه چیش :viannen_38::vahidrk: این تویی :confused: + این منم :guntootsmiley2: = :confused: 3 لینک به دیدگاه
haniye.a 5626 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 آبان، ۱۳۹۰ خوش تیپ؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟ :w58::icon_pf (34): اره دیگه 1 لینک به دیدگاه
haniye.a 5626 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 آبان، ۱۳۹۰ این تویی :confused:+ این منم :guntootsmiley2: = :confused::guntootsmiley2: :3384s: 2 لینک به دیدگاه
هادی ناصح 18854 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 آبان، ۱۳۹۰ :3384s: حانیه چند گرفتی ازش طرفداری می کنی؟؟؟؟؟؟؟ 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده