Neutron 60966 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 مهر، ۱۳۹۰ مازیار زارع آره خداییشولی خلعتبری ماهه:texc5lhcbtrocnmvtp8 عاشق یه پا دوپا زدناشم.مخصوصا تو بازی با عربا مازیار زارع ادعاس فقط... خدائیش تو تاریخ استقلال بازیکنی وجود نداره که یه ذره منفور باشه. 3 لینک به دیدگاه
Fo.Roo.GH 24356 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 مهر، ۱۳۹۰ مازیار زارع آره خداییشولی خلعتبری ماهه:texc5lhcbtrocnmvtp8 عاشق یه پا دوپا زدناشم.مخصوصا تو بازی با عربا بازیش خوبه...دوزار اخلاق نداره جباری هم تلخ و بداخلاقه :icon_razz: 2 لینک به دیدگاه
Fo.Roo.GH 24356 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 مهر، ۱۳۹۰ مازیار زارع ادعاس فقط... خدائیش تو تاریخ استقلال بازیکنی وجود نداره که یه ذره منفور باشه. عنایتی کجا بازی میکرد پس؟؟ 1 لینک به دیدگاه
MechJJ 11368 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 مهر، ۱۳۹۰ بازیش خوبه...دوزار اخلاق نداره جباری هم تلخ و بداخلاقه :icon_razz: جباری تلخه چون با همه فرق داره. خداییش سطح شعورش تو این فوتبالیستا خیلی از بقیشون بیشتره. دیدش با بقیشون فرق داره. با اینا نمیتونه درست کار کنه. 90 اومده بود دیدی؟ همه حرفاش عین حقیقته. 4 لینک به دیدگاه
MechJJ 11368 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 مهر، ۱۳۹۰ عنایتی کجا بازی میکرد پس؟؟ ما تکذیب میکنیم.:texc5lhcbtrocnmvtp8 ابومسلم خراسان 2 لینک به دیدگاه
Neutron 60966 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 مهر، ۱۳۹۰ عنایتی کجا بازی میکرد پس؟؟ بابا عنایتی منفور نبود. به ذره شوت میزد. 2 لینک به دیدگاه
Fo.Roo.GH 24356 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 مهر، ۱۳۹۰ بابا عنایتی منفور نبود.به ذره شوت میزد. اه اه ..من که حالم بد میشه ازش :icon_razz: 1 لینک به دیدگاه
میرحسین 911 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 مهر، ۱۳۹۰ نازه؟؟ مسخره بازی هاش وسط زمین وقتی تیم عقبه واسه جلب توجه نازه؟؟ یادمه اولش تو منچستر یه فنچ جوش جوشی بود که نصف پولاشو میداد موهاشو مش کنن بلد نبود انگلیسی حرف بزنه وقتی به ایران گًل زد زبونشو تا زیر چونش آورد بیرون... ایششش بدم میاد ازش :viannen_38: با این همه که گفتین و درستم هست، ولی مظلومیت خاصی تو نگاشه منم نمیگم محبوبه، عرض کردم جایی که پپه و مارسلو هست، نوبت به اینا نمیرسه راجع به رایان گیگز هم عرض کنم که ایشون مشکل اخلاقی دارندف یه چیزی تو مایه های جان تری 1 لینک به دیدگاه
alimec 23102 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 مهر، ۱۳۹۰ رنالدو وقتی در کشتارگاه ... کار می کرد 8 لینک به دیدگاه
.Pa.Ri.Sa. 4116 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 مهر، ۱۳۹۰ یه زمانی چقد از این کریس خوشم میامدا ولی حالا دیگه اونقدم منفور نیستا!!!!!!!!!!هست؟؟؟؟ تیم فقط نفت اراک نفتو که پس فرستادیم واسه صاحبش منظورت شهرداری اراکه؟:JC_thinking: 2 لینک به دیدگاه
Javid Maleki 11668 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 مهر، ۱۳۹۰ در عوض باید اسم لیونل مسی بعنوان خوش اخلاق ترین بازیکن دنیا تلقی بشه:yes: 6 لینک به دیدگاه
NEGARi 9387 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 مهر، ۱۳۹۰ با این همه که گفتین و درستم هست، ولی مظلومیت خاصی تو نگاشهمنم نمیگم محبوبه، عرض کردم جایی که پپه و مارسلو هست، نوبت به اینا نمیرسه راجع به رایان گیگز هم عرض کنم که ایشون مشکل اخلاقی دارندف یه چیزی تو مایه های جان تری پسری دیگه؟؟:JC_thinking: مشکل اخلاقی از نوع جان تری رو اکثرشون دارن!! رایان گیگز کی از این کارا کرده من خبر دار نشدم!!! 1 لینک به دیدگاه
Abolfazl_r 20780 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 مهر، ۱۳۹۰ من که کلا اهل فوتبال نیستم. ولی از این بشر واقعا بدم میاد. یکی بگه چرا؟؟؟؟ 5 لینک به دیدگاه
NEGARi 9387 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 مهر، ۱۳۹۰ دیگه کم کم دلم داره واسش میسوزه!!! همه بدشون میاد!!! حتی بی دلیل!!! 1 لینک به دیدگاه
Javid Maleki 11668 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 مهر، ۱۳۹۰ من که کلا اهل فوتبال نیستم. ولی از این بشر واقعا بدم میاد. یکی بگه چرا؟؟؟؟ چون مغروره و آدم های مغرور از چهرشون و بعضی از حرکت هاشون مشخص میشه....... در ضمن منفور دیگه 3 لینک به دیدگاه
alimec 23102 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 آبان، ۱۳۹۰ خب من یکی از ویژگی های خوبشو می گم: برا افزایش سرعت خودش از قهرمان دوی(فک کنم صد متر) کمک گرفت حالا بازیکن های ما... یکی دیگه هم بگم: باید تلاش کرده باشه که از کشتارگاه به اینجا رسید... 1 لینک به دیدگاه
lorena 10304 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 آبان، ۱۳۹۰ منم بدم میاد ازش فوتبالیست با اخلاق فقط کاکا! 4 لینک به دیدگاه
spow 44197 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 1 آبان، ۱۳۹۰ وقتی یکی مثل پِپه یا مارسلو هست چرا اینو بایدانتخاب بشه؟!!! درسته مغروره ولی خیلی نازه! کلا رئال مادرید تیم درپیتی هست ثابت شده هرستاره ای میاد اونجا به ابتذال کشیده میشه وفوتبالش به ته میرسه نومنه های اخبر:اوون - مک مانامان - رونالدوی برزیلی - کاکا وخیلیای دیگه اونم از رائول که اونجوری انداختنش بیرون! این پسره هم فک میکنه از دماغ فیل افتاده درمقایسه با بازیکن توپ هیچی هم نداره اگر داشت فرگوسن نگهش میداشت رونالدو که قبول منم حالم از ریخت نحسش به هم میخوره:thumbsdownsmiley: بیییبه اصلا! ولی رایان گیگز!!! عمران چه دلیلی داره کسی از گیگز بدش بیاد چیکار کرده این آقای اخلاق؟؟!ویدیچ هم باورم نمیشه!! :ydm47612zsesgift969 رایان گیگز به دلیل مشکلات اخلاقی اخیری که داشت اینجوریه مثل ماها نیستن که هرکاری دوست داشتن بکنن وکک کسی هم نگزه 6 لینک به دیدگاه
spow 44197 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 1 آبان، ۱۳۹۰ خب من یکی از ویژگی های خوبشو می گم:برا افزایش سرعت خودش از قهرمان دوی(فک کنم صد متر) کمک گرفت حالا بازیکن های ما... یکی دیگه هم بگم: باید تلاش کرده باشه که از کشتارگاه به اینجا رسید... اره انصافا فیزیک بدنیش خیلی خوبه وسرعتش واقعا محشره دلیل نمیشه ازش بدم میاد اینارو نبینم ولی ذاتا ادم گنده دماغ ومغروری هست ونمیتونه بازیکن بهتر از خودش رو ببینه بیشتر محصول تبلیغاتی هست برا همینم منفور میشه چون تو بازیهای بزرگ کمترین کارایی رو داره به بازیهای بزرگ ملی یا باشگاهی توجه کنید متوجه منظورم میشید افسانه ای ترین بازیکن تاثیرگذار تو تمام بازی هایی که دیدم روبرتو باجو بود والبته قبلش افسانه فوتبال مارادونا(خیلیاتون نباید بازی های نود یادتون بیاد ! دی:) کافی بود اینا حرکت کنند تا تیم راه بیفته 5 لینک به دیدگاه
alimec 23102 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 آبان، ۱۳۹۰ اره انصافا فیزیک بدنیش خیلی خوبه وسرعتش واقعا محشرهدلیل نمیشه ازش بدم میاد اینارو نبینم ولی ذاتا ادم گنده دماغ ومغروری هست ونمیتونه بازیکن بهتر از خودش رو ببینه بیشتر محصول تبلیغاتی هست برا همینم منفور میشه چون تو بازیهای بزرگ کمترین کارایی رو داره به بازیهای بزرگ ملی یا باشگاهی توجه کنید متوجه منظورم میشید افسانه ای ترین بازیکن تاثیرگذار تو تمام بازی هایی که دیدم روبرتو باجو بود والبته قبلش افسانه فوتبال مارادونا(خیلیاتون نباید بازی های نود یادتون بیاد ! دی:) کافی بود اینا حرکت کنند تا تیم راه بیفته من جام جهانی 94 امریکا رو درک کردم بازی برزیل و امریکا رو خاطرم هست برزیل با یه گل برنده شده بود. به نظر من بازیکن فقط علی دایی 3 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده