NEGARi 9387 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 مهر، ۱۳۹۰ منم میرم طرف شیطان خوش میگذره:biggrin::lol: لینک به دیدگاه
Javid Maleki 11668 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 مهر، ۱۳۹۰ خب قیافه بالای ها بیشتر به لشگر شیطان میخوره:biggrin: من خدمت کردم ولی دوس دارم تو لشگر پایین چندین و چند سال بازم خدمت کنم:lol: لینک به دیدگاه
شقایق31 40377 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 مهر، ۱۳۹۰ در لشکر شیطان بودن چه حالی میده ای شیطان منم ببر در لشکرت! لینک به دیدگاه
arian ariaey 1755 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 مهر، ۱۳۹۰ عجب لشکری! لااقل یه لباس واحد می پوشیدن! اوه ,تصورشو بکنید بوی عرق اینا با عطر مشهدی که به لباسشون می زنن اگه قاطی بشه چی بشه؟ لینک به دیدگاه
felorans666 12046 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 مهر، ۱۳۹۰ ببخشید توی عکس پایینی اون فیلمبرداره داره از کجا فیلم می گیره ؟ :JC_thinking: لینک به دیدگاه
محمــد 4415 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 29 مهر، ۱۳۹۰ ببخشید توی عکس پایینی اون فیلمبرداره داره از کجا فیلم می گیره ؟ :JC_thinking: از یه جای خوب، ولی نظر شما هم محترم است:texc5lhcbtrocnmvtp8 لینک به دیدگاه
felorans666 12046 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 مهر، ۱۳۹۰ از یه جای خوب، ولی نظر شما هم محترم است:texc5lhcbtrocnmvtp8 پ ن پ فک کردی نظرم محترم نیس :viannen_38:... ایشالا لشکر شیطان رات ندن :icon_razz: لینک به دیدگاه
vahid88 9651 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 مهر، ۱۳۹۰ ای بابا دو ماهه دارم هر روز رژه میرم اومدم اینجا هم بحث رژه پابرجاست اگه ما هم چنین هم دوره ای هایی داشتیم 31 شهریور که چیزی نبود هر روزش رژه می رفتیم:biggrin::lol: لینک به دیدگاه
A.R-KH-A 4953 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 آبان، ۱۳۹۰ اي جانم لشكر شيطان!!! كاش من جاي فيلمبرداره بودم..:biggrin: لینک به دیدگاه
Ali.Fatemi4 22826 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 آبان، ۱۳۹۰ ای آقا... چی بگم... چی جوری بگم!!! اصلا هیچی نمیگم!!! لینک به دیدگاه
Abolfazl_r 20780 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 آبان، ۱۳۹۰ نظم و ترتیب منو کشته. :icon_pf (34): لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده