Ali.Fatemi4 22826 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 8 خرداد، ۱۳۹۲ طرف یک مخ شیمی هست که به خاطر مشکلات مالی و غیره به معلمی شیمی تو دبیرستان بسنده میکنه و یک بچه معلول هم داره.یک دفعه میفهمه سرطان داره و دیگه قاط میزنه و اتفاقی با یک شاگرد معتاد قدیمیش برخورد میکنه و میوفته تو کار تولید شیشه و مرغوب ترین جنس شیشه تو دنیا را تولید میکنه به طوریکه کل خلافکارهای دنیا برایش تب میکنند دکستر هم که یک قاتل روانی هست که شدیدا علاقه به کشتار داره ولی خودش را کنترل میکنه و تو اداره پلیس مسئول کالبدشکافی هست و فقط ادم های بد را میکشه. یک شخصیت دیگه شدیدا دوستش دارم و یادم رفت بگن تونی سوپرانو معروفه ای بابا! یا شما زیاد فیلم میبینی! یا من اصلا فیلم نمیبینم!:icon_pf (34): این تونی کیه؟ لینک به دیدگاه
Moment 15228 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 خرداد، ۱۳۹۲ من اگه خلافکار میشدم صفحه پیوندها رو هک میکردم 4 لینک به دیدگاه
Ali.Fatemi4 22826 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 8 خرداد، ۱۳۹۲ من اگه خلافکار میشدم صفحه پیوندها رو هک میکردم آی گفتی!!!:icon_pf (34): عقده ای گشته است در سینه همگان!!! 4 لینک به دیدگاه
Moment 15228 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 خرداد، ۱۳۹۲ آی گفتی!!!:icon_pf (34):عقده ای گشته است در سینه همگان!!! تازه فیسبوک رو آنتی هک میکردم 5 لینک به دیدگاه
Hanaaneh 28168 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 خرداد، ۱۳۹۲ یه چیزی بگم؟ والا اینا رو که خوندم،(خلافهای انتخابی رو) انقدر ترسیدم که واقعا ترجیح دادم هیچی انتخاب نکنم:girl_angel:ترجیح دادم هیچ کدومو انتخاب نکنم 3 لینک به دیدگاه
danielo 15239 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 خرداد، ۱۳۹۲ ای بابا! یا شما زیاد فیلم میبینی! یا من اصلا فیلم نمیبینم!:icon_pf (34):این تونی کیه؟ تونی سوپرانو که خیلی معروفه .یک چیز در حد همون پدرخوانده البته سریال هست .و 6 فصل داره.بهترین سریال از نظر روانشانی هست به نظر منسریال های مثل برکینگ بد و تونی سوپرانو جز سریال های تاپ امریکا هستند 4 لینک به دیدگاه
laoura 286 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 خرداد، ۱۳۹۲ اصلا قتل رو دوس ندارم،ولی عشقم سرقت از بانکه وااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااای...:ws50: 5 لینک به دیدگاه
Ali.Fatemi4 22826 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 8 خرداد، ۱۳۹۲ اصلا قتل رو دوس ندارم،ولی عشقم سرقت از بانکه وااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااای...:ws50: خب شگرد هات چی هستن؟ 2 لینک به دیدگاه
*pedram* 21266 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 خرداد، ۱۳۹۲ قاچاقچی.... این مورد صدمه کمتری به مردم میزنه.... 2 لینک به دیدگاه
Moment 15228 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 خرداد، ۱۳۹۲ قاچاقچی....این مورد صدمه کمتری به مردم میزنه.... مطمئنی؟این که صدمش از دزدی بیشتره 2 لینک به دیدگاه
*pedram* 21266 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 خرداد، ۱۳۹۲ مطمئنی؟این که صدمش از دزدی بیشتره آخه بستگی داره چه دزدی باشه. من نسبت به دزدی از مردم گفتم. در ضمن قاچاقچیا وضع مالیشون بهتره. 2 لینک به دیدگاه
Moment 15228 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 خرداد، ۱۳۹۲ آخه بستگی داره چه دزدی باشه.من نسبت به دزدی از مردم گفتم. در ضمن قاچاقچیا وضع مالیشون بهتره. دزدی از یه نفره ولی قاچاق به نظر من دزدی از همه مردمه چون اقتصاد مملکت رو از اینی که هست بدتر میکنه 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده