Ali.Fatemi4 22826 مالک ارسال شده در 28 مرداد، 2013 طرف یک مخ شیمی هست که به خاطر مشکلات مالی و غیره به معلمی شیمی تو دبیرستان بسنده میکنه و یک بچه معلول هم داره.یک دفعه میفهمه سرطان داره و دیگه قاط میزنه و اتفاقی با یک شاگرد معتاد قدیمیش برخورد میکنه و میوفته تو کار تولید شیشه و مرغوب ترین جنس شیشه تو دنیا را تولید میکنه به طوریکه کل خلافکارهای دنیا برایش تب میکنند دکستر هم که یک قاتل روانی هست که شدیدا علاقه به کشتار داره ولی خودش را کنترل میکنه و تو اداره پلیس مسئول کالبدشکافی هست و فقط ادم های بد را میکشه. یک شخصیت دیگه شدیدا دوستش دارم و یادم رفت بگن تونی سوپرانو معروفه ای بابا! یا شما زیاد فیلم میبینی! یا من اصلا فیلم نمیبینم!:icon_pf (34): این تونی کیه؟
Ali.Fatemi4 22826 مالک ارسال شده در 28 مرداد، 2013 من اگه خلافکار میشدم صفحه پیوندها رو هک میکردم آی گفتی!!!:icon_pf (34): عقده ای گشته است در سینه همگان!!! 4
Moment 15228 ارسال شده در 28 مرداد، 2013 آی گفتی!!!:icon_pf (34):عقده ای گشته است در سینه همگان!!! تازه فیسبوک رو آنتی هک میکردم 5
Hanaaneh 28168 ارسال شده در 29 مرداد، 2013 یه چیزی بگم؟ والا اینا رو که خوندم،(خلافهای انتخابی رو) انقدر ترسیدم که واقعا ترجیح دادم هیچی انتخاب نکنم:girl_angel:ترجیح دادم هیچ کدومو انتخاب نکنم 3
danielo 15239 ارسال شده در 29 مرداد، 2013 ای بابا! یا شما زیاد فیلم میبینی! یا من اصلا فیلم نمیبینم!:icon_pf (34):این تونی کیه؟ تونی سوپرانو که خیلی معروفه .یک چیز در حد همون پدرخوانده البته سریال هست .و 6 فصل داره.بهترین سریال از نظر روانشانی هست به نظر منسریال های مثل برکینگ بد و تونی سوپرانو جز سریال های تاپ امریکا هستند 4
laoura 286 ارسال شده در 29 مرداد، 2013 اصلا قتل رو دوس ندارم،ولی عشقم سرقت از بانکه وااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااای...:ws50: 5
Ali.Fatemi4 22826 مالک ارسال شده در 29 مرداد، 2013 اصلا قتل رو دوس ندارم،ولی عشقم سرقت از بانکه وااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااای...:ws50: خب شگرد هات چی هستن؟ 2
Moment 15228 ارسال شده در 29 مرداد، 2013 قاچاقچی....این مورد صدمه کمتری به مردم میزنه.... مطمئنی؟این که صدمش از دزدی بیشتره 2
*pedram* 21266 ارسال شده در 29 مرداد، 2013 مطمئنی؟این که صدمش از دزدی بیشتره آخه بستگی داره چه دزدی باشه. من نسبت به دزدی از مردم گفتم. در ضمن قاچاقچیا وضع مالیشون بهتره. 2
Moment 15228 ارسال شده در 29 مرداد، 2013 آخه بستگی داره چه دزدی باشه.من نسبت به دزدی از مردم گفتم. در ضمن قاچاقچیا وضع مالیشون بهتره. دزدی از یه نفره ولی قاچاق به نظر من دزدی از همه مردمه چون اقتصاد مملکت رو از اینی که هست بدتر میکنه 2
ارسال های توصیه شده