Javid Maleki 11668 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 8 آبان، ۱۳۹۰ پس زودتر بذارید چون یواش یواش به آخر ترم نزدیک میشیم و بچه ها هم اغلب دانشجواند و با مشکل مواجه میشیمبعدشم اینکه یه جور نظرسنجی بکنی که مشخص بشه که هرکی چه روزی میاد تا قرار مدارها اکیپی انجام بشه. باز هم ممنونم خودم که نمیتونم بیام فقط با روابط عمومی آسایشگاه کهریزک میتونم قرار رو اوکی کنم باشه بهتون خبر میدم 2 لینک به دیدگاه
Mahsa.Gha 6571 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 آبان، ۱۳۹۰ خودم که نمیتونم بیامفقط با روابط عمومی آسایشگاه کهریزک میتونم قرار رو اوکی کنم باشه بهتون خبر میدم خودتون نمیاید؟ پس این قرار رو واسه کی دارید میذارید؟ حالا کاری ندارم اما اگه مشخص کنن دوستان که هرکی چه روزی میاد بهتره چون در اون صورت میشه شماره ها رو رد و بدل کرد و راحتتر رفت. لینک به دیدگاه
Javid Maleki 11668 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 8 آبان، ۱۳۹۰ خودتون نمیاید؟پس این قرار رو واسه کی دارید میذارید؟ حالا کاری ندارم اما اگه مشخص کنن دوستان که هرکی چه روزی میاد بهتره چون در اون صورت میشه شماره ها رو رد و بدل کرد و راحتتر رفت. متاسفانه نخیر باشه امشب مشخص میشه......یعنی امشب پستش زده میشه شما هم میتونید تو انتخاب روزش شرکت کنید 2 لینک به دیدگاه
Mahsa.Gha 6571 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 آبان، ۱۳۹۰ متاسفانه نخیرباشه امشب مشخص میشه......یعنی امشب پستش زده میشه شما هم میتونید تو انتخاب روزش شرکت کنید واسه چی؟ البته حواسم نبود . شما کانادا هستید. ولی کار خوبی کردید لینک به دیدگاه
Javid Maleki 11668 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 8 آبان، ۱۳۹۰ واسه چی؟البته حواسم نبود . شما کانادا هستید. ولی کار خوبی کردید شایعست باور نکنید:53tnkbetm2eof1u84pj مشکلات کاری:yes: 2 لینک به دیدگاه
Javid Maleki 11668 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 9 آبان، ۱۳۹۰ پس سرشماریتون چی شد؟؟؟ میشه ایشالله 1 لینک به دیدگاه
Javid Maleki 11668 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 9 آبان، ۱۳۹۰ چه خبر کسی داوطلب نشده امروز فردا ردیفش میکنم تایپیک رو هوا می نمایم 1 لینک به دیدگاه
Himmler 22171 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 آبان، ۱۳۹۰ من که در ان حوالی نیستم بیام ولی از همه کسانی که میرن تشکر میکنم موفق باشید 2 لینک به دیدگاه
Javid Maleki 11668 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 10 آبان، ۱۳۹۰ من که در ان حوالی نیستم بیام ولی از همه کسانی که میرن تشکر میکنم موفق باشید مگه کجا تشریف دارین؟ اگه بالا شهر تهرانم باشین همش یک ساعت وقت بذارین میتونین بیاین منم از شما تشکر مینمایم 2 لینک به دیدگاه
Himmler 22171 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 آبان، ۱۳۹۰ مگه کجا تشریف دارین؟اگه بالا شهر تهرانم باشین همش یک ساعت وقت بذارین میتونین بیاین منم از شما تشکر مینمایم نه بابا خیلی دور تر از ایرانم و گرنه خوشحال میشدم که بیام 1 لینک به دیدگاه
Javid Maleki 11668 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 14 آبان، ۱۳۹۰ نه بابا خیلی دور تر از ایرانم و گرنه خوشحال میشدم که بیام آهان کجا هستین؟؟! 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده