Javid Maleki 11668 مالک ارسال شده در 30 دی، 2011 پس زودتر بذارید چون یواش یواش به آخر ترم نزدیک میشیم و بچه ها هم اغلب دانشجواند و با مشکل مواجه میشیمبعدشم اینکه یه جور نظرسنجی بکنی که مشخص بشه که هرکی چه روزی میاد تا قرار مدارها اکیپی انجام بشه. باز هم ممنونم خودم که نمیتونم بیام فقط با روابط عمومی آسایشگاه کهریزک میتونم قرار رو اوکی کنم باشه بهتون خبر میدم 2
Mahsa.Gha 6571 ارسال شده در 30 دی، 2011 خودم که نمیتونم بیامفقط با روابط عمومی آسایشگاه کهریزک میتونم قرار رو اوکی کنم باشه بهتون خبر میدم خودتون نمیاید؟ پس این قرار رو واسه کی دارید میذارید؟ حالا کاری ندارم اما اگه مشخص کنن دوستان که هرکی چه روزی میاد بهتره چون در اون صورت میشه شماره ها رو رد و بدل کرد و راحتتر رفت.
Javid Maleki 11668 مالک ارسال شده در 30 دی، 2011 خودتون نمیاید؟پس این قرار رو واسه کی دارید میذارید؟ حالا کاری ندارم اما اگه مشخص کنن دوستان که هرکی چه روزی میاد بهتره چون در اون صورت میشه شماره ها رو رد و بدل کرد و راحتتر رفت. متاسفانه نخیر باشه امشب مشخص میشه......یعنی امشب پستش زده میشه شما هم میتونید تو انتخاب روزش شرکت کنید 2
Mahsa.Gha 6571 ارسال شده در 30 دی، 2011 متاسفانه نخیرباشه امشب مشخص میشه......یعنی امشب پستش زده میشه شما هم میتونید تو انتخاب روزش شرکت کنید واسه چی؟ البته حواسم نبود . شما کانادا هستید. ولی کار خوبی کردید
Javid Maleki 11668 مالک ارسال شده در 30 دی، 2011 واسه چی؟البته حواسم نبود . شما کانادا هستید. ولی کار خوبی کردید شایعست باور نکنید:53tnkbetm2eof1u84pj مشکلات کاری:yes: 2
Javid Maleki 11668 مالک ارسال شده در 31 دی، 2011 چه خبر کسی داوطلب نشده امروز فردا ردیفش میکنم تایپیک رو هوا می نمایم 1
Himmler 22171 ارسال شده در 31 دی، 2011 من که در ان حوالی نیستم بیام ولی از همه کسانی که میرن تشکر میکنم موفق باشید 2
Javid Maleki 11668 مالک ارسال شده در 1 بهمن، 2011 من که در ان حوالی نیستم بیام ولی از همه کسانی که میرن تشکر میکنم موفق باشید مگه کجا تشریف دارین؟ اگه بالا شهر تهرانم باشین همش یک ساعت وقت بذارین میتونین بیاین منم از شما تشکر مینمایم 2
Himmler 22171 ارسال شده در 1 بهمن، 2011 مگه کجا تشریف دارین؟اگه بالا شهر تهرانم باشین همش یک ساعت وقت بذارین میتونین بیاین منم از شما تشکر مینمایم نه بابا خیلی دور تر از ایرانم و گرنه خوشحال میشدم که بیام 1
Javid Maleki 11668 مالک ارسال شده در 5 بهمن، 2011 نه بابا خیلی دور تر از ایرانم و گرنه خوشحال میشدم که بیام آهان کجا هستین؟؟! 2
ارسال های توصیه شده