Javid Maleki 11668 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 مهر، ۱۳۹۰ با دورود دگر به دوستان میگم انقدر تو تایپیک قبلیم حرف از پدر بزرگ مادر بزرگ ها زدیم که من وا داشت در رابطه با پدر بزرگ و مادر بزرگ های که تو خانه سالمندان هستن حرفی بزنم.........امیدوارم پدر برزگ و مادر بزرگ همتون زنده باشن اگرم ماله کسی فوت کرده خدا بیامرزدشون....میخوام بگم وقتی بعد مدتی برای دیدن مادر بزرگ و پدر بزرگ ها میریم میبینید چقدر خوشحال میشن؟! میخوام یه ایده بدم هر کی موافقه اعلام آمادگی کنه تو خانه سالمندان نمیدونم رفتین یا نه؟ ولی همیشه چشمهای پیر مرد و پیر زنها به دره که ببین این بچه های نامرد به دیدنشون میان یا نه؟ ولی اگر کسی هم بغیر از بچه های خودشون بره حاله اونا رو بپرسه خیلی خیلی خوشحال میشن ببینید بچه های که جوانمردن و مرام دارن باید اینجا ثابت کنن......یه روز از وقتمون رو بذاریم بریم به یکی از خانه سالمندان تو تهران که پایتختم هست.....دل همه ی افراد سالمند رو شاد کنیم هر کی موافقه اعلام آمادگی کنه تا هماهنگی با یکی از خانه سالمندان انجام بشه این همه میتینگ میذارین بچه های فلان جا بیان تو یه روز میرن جمع میشد تا همدیگرو ببینید........بیاد هماهنگ کنیم یه روز هم افرادی که نیاز به محبت دارن رو بریم ببینم از مدیرهای بخش آزاد میخوام یه کار کنن این تایپک تا یه چند روز بالا باشه تا همه مطلع بشن و خواستن بیان 37 لینک به دیدگاه
ooraman 22216 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 مهر، ۱۳۹۰ من موافقم اگر روزش روز مناسبی باشه حتما میام کاش تیتر تاپیک و یه چیز دیگه میذاشتین ادم وقتی میخونه فک میکنه یه میتینگ معمولیه ... 6 لینک به دیدگاه
Javid Maleki 11668 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 28 مهر، ۱۳۹۰ این افرادی که تمایل دارن اعلام کنن:yes: 5 لینک به دیدگاه
Javid Maleki 11668 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 28 مهر، ۱۳۹۰ من موافقم اگر روزش روز مناسبی باشه حتما میام خب اگه بچه ها بیان نظر سنجی میکنیم کدوم روز بریم که بیشترین بچه ها بیان 5 لینک به دیدگاه
Javid Maleki 11668 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 28 مهر، ۱۳۹۰ بابا به من امتیاز ندین بگین موافق هستین یا نه......:icon_pf (34): 3 لینک به دیدگاه
Avenger 19333 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 مهر، ۱۳۹۰ این تاپیک باید منتقل بشه اسم دلخواهت رو بگو موقع انتقال تغییر بدم 1 لینک به دیدگاه
Ali.Fatemi4 22826 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 مهر، ۱۳۹۰ من همه جوره پایه ام!!! جور شد خبرم کنین! 1 لینک به دیدگاه
DavOOd_TiTaN 10472 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 مهر، ۱۳۹۰ ایده خوبیه ولی حیف تهران نیستیم :viannen_38: 3 لینک به دیدگاه
Javid Maleki 11668 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 28 مهر، ۱۳۹۰ ایده خوبیه ولی حیف تهران نیستیم :viannen_38: خب شما هم برید تو پاتوق بچه های همدان یه همچین پیشنهادی رو بده یا.....هماهنگ کن یه روز بیا تهران 3 لینک به دیدگاه
DavOOd_TiTaN 10472 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 مهر، ۱۳۹۰ خب شما هم برید تو پاتوق بچه های همدان یه همچین پیشنهادی رو بده یا.....هماهنگ کن یه روز بیا تهران خب هماهنگ کنیم بیایم همدان خوبه این جوری همه بچه ها رو میبینیم :yes: 2 لینک به دیدگاه
Neutron 60966 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 مهر، ۱۳۹۰ آقا این کهریزکه خیلی غلط اندازه! 6 لینک به دیدگاه
Ali.Fatemi4 22826 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 مهر، ۱۳۹۰ آقا این کهریزکه خیلی غلط اندازه! :icon_pf (34): موافقم بدجور!!!! کهریزک.........! 1 لینک به دیدگاه
ooraman 22216 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 مهر، ۱۳۹۰ آقا این کهریزکه خیلی غلط اندازه! :biggrin: مخصوصا گذاشتن شماها کنجکاو شین بیاین تو ببینین چه خبره :biggrin::lol: 2 لینک به دیدگاه
Neutron 60966 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 مهر، ۱۳۹۰ :biggrin: مخصوصا گذاشتن شماها کنجکاو شین بیاین تو ببینین چه خبره :biggrin::lol: من معمولا اینجور جاها سعی میکنم کنجکاونشم اینجام دیدم بچه ها دارن میان سالم برمیگردن اومدم ! 3 لینک به دیدگاه
Javid Maleki 11668 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 28 مهر، ۱۳۹۰ خب هماهنگ کنیم بیایم همدان خوبه این جوری همه بچه ها رو میبینیم :yes: خب شما پاشو یه روز بیا تهران مهندس:yes: آقا این کهریزکه خیلی غلط اندازه! داداش برای این کهریزک رو انتخاب کردیم که تو کهریزک خانه سالمندان هست بعدشم بچه ها تحریک میشن میان تو میبینن یه همچین میتینگی استقبال میکنن حالا شما میای یا نه؟ 4 لینک به دیدگاه
Neutron 60966 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 مهر، ۱۳۹۰ شما تایمشو به من بگی، خبرشو میدم بهت. با این اوضاع فقط 5 شنبه ها میتونم. 3 لینک به دیدگاه
Javid Maleki 11668 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 28 مهر، ۱۳۹۰ خب هماهنگ کنیم بیایم همدان خوبه این جوری همه بچه ها رو میبینیم :yes: آقا این کهریزکه خیلی غلط اندازه! شما تایمشو به من بگی، خبرشو میدم بهت.با این اوضاع فقط 5 شنبه ها میتونم. داداش احتمال زیاد همه 5 شنبه ها بتونن بیان ولی خوب تعداد زیاد شد اکثریت هر روزی رو که انتخاب کردن اوکیش میکنیم 3 لینک به دیدگاه
Matin H-d 18145 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 مهر، ۱۳۹۰ سلام سلام فکره جالب و خیلی خوبیه!:5c6ipag2mnshmsf5ju3 خب یه نظر سنجی میزاشتین که اونایی که میخوان بیان بگن چه روزی امادگی دارن بعد فقط کهریزک خانه سالمندان داره؟ :JC_thinking: 3 لینک به دیدگاه
ooraman 22216 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 مهر، ۱۳۹۰ داداش احتمال زیاد همه 5 شنبه ها بتونن بیان ولی خوب تعداد زیاد شد اکثریت هر روزی رو که انتخاب کردن اوکیش میکنیم پس حتما برای تاپیکی که برای تعیین روزش میزنی یه نظر سنجی بذار فک کنم اونجوری خیلی خوب باشه یهو میبینی توی دو روز یا سه روز بچه ها با هم هماهنگ میشن و میرن هرکی هر روزی که میتونه با کسای دیگه ای که به همون روز رای دادن با هم میرن (بعدم آخر هفته بچه هایی که روز آخر میرن و شوت میکنن تو کوچه:biggrin:پیرزن پیرمردا با عصاهاشون دنبالشون میکنن) 4 لینک به دیدگاه
Javid Maleki 11668 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 28 مهر، ۱۳۹۰ سلام سلام فکره جالب و خیلی خوبیه!:5c6ipag2mnshmsf5ju3 خب یه نظر سنجی میزاشتین که اونایی که میخوان بیان بگن چه روزی امادگی دارن بعد فقط کهریزک خانه سالمندان داره؟ :JC_thinking: دورود نه بابا جاهای دیگه هم داره حالا بچه ها هر جا اومی شدن میریم بذار بینیم چند نفر میان نظر سنجی برای روزشم میذاریم پس حتما برای تاپیکی که برای تعیین روزش میزنی یه نظر سنجی بذار فک کنم اونجوری خیلی خوب باشه یهو میبینی توی دو روز یا سه روز بچه ها با هم هماهنگ میشن و میرن هرکی هر روزی که میتونه با کسای دیگه ای که به همون روز رای دادن با هم میرن (بعدم آخر هفته بچه هایی که روز آخر میرن و شوت میکنن تو کوچه:biggrin:پیرزن پیرمردا با عصاهاشون دنبالشون میکنن) باشه چشم آره :texc5lhcbtrocnmvtp8 5 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده