سارا-افشار 36437 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 مهر، ۱۳۹۰ وزارت علوم ایران با رای روسای دانشگاهها و مسوولان این وزارتخانه تصویب کرده که ارسال مقاله های دانشگاهی به پایگاه علمی 'الزویر' ممنوع شود. پایگاه علمی الزویر (Elsevier) در آمستردام هلند، یکی از بزرگترین ناشرهای مقالات پزشکی و علمی در جهان است. براساس این تصمیم با استادان و دانشجویانی که به این پایگاه علمی مقاله ارسال کنند برخورد خواهد شد و هیات ممیزی دانشگاهها امتیاز پدیدآورندگان مقاله را منفی و صفر قلمداد خواهد کرد. به گزارش خبرگزاری ایرنا، فرهاد رهبر، رییس دانشگاه تهران که این مصوبه به پیشنهاد او بوده است گفت که "ارایه مقالات علمی به بیگانگان به منزله ساخت قصر علمی بیگانگان توسط خشت های دانشمندان ایرانی است". 29 لینک به دیدگاه
سارا-افشار 36437 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 27 مهر، ۱۳۹۰ :icon_pf (34)::jawdrop: واقعا داریم به کجا میریم ؟ 7 لینک به دیدگاه
Javid Maleki 11668 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 مهر، ۱۳۹۰ خب به این آقای رهبر بگید شما بیاید برای این مقاله ها یه دخمه درست کنید.....تا این عزیزان هم نفرستن اونور که باهاش کاخ درست بشه(البته من به قول چرندیات ایشون این حرف رو زدم) وقتی شما اندازه یه آدم معتاد هم برای مقاله های شخص دانشمندان و دانشجویان و اساتید ارزش قائل نیستید.....نباید بشینید یه قانون چرند تص.یب کنید و جلو پیشرفت این عزیزان رو در رده های جهانی هم بگیرید تا کی؟! 13 لینک به دیدگاه
سارا-افشار 36437 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 27 مهر، ۱۳۹۰ خب به این آقای رهبر بگید سما بیاید برای این مقاله ها یه دخمه درست کنید.....تا این هم نفرستن اونور باهاش کاخ درست بشه(البته من به قول چرندیات ایشون این حرف رو زدم)وقتی شما اندازه یه آدم معتاد هم برای مقاله های شخص دانشمندان و دانشجویان و اساتید ارزش قائل نیستید.....نباید بشینید یه قانون چرند تص.یب کنید و جلو پیشرفت این عزیزان رو در رده های جهانی هم بگیرید تا کی؟! من موندم اون به اصطلاح روسا کیا بودن یعنی واقعا تو اون جمع یکی پا نشد بگه اینکار یعنی چی ؟ یعنی این همه ادم یکی حرف نزد اعتراضی نکرد؟ ای وای واقعا اینا از چی می سوزن از چی :ydm47612zsesgift969 8 لینک به دیدگاه
Javid Maleki 11668 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 مهر، ۱۳۹۰ من موندم اون به اصطلاح روسا کیا بودن یعنی واقعا تو اون جمع یکی پا نشد بگه اینکار یعنی چی ؟ یعنی این همه ادم یکی حرف نزد اعتراضی نکرد؟ ای وای واقعا اینا از چی می سوزن از چی :ydm47612zsesgift969 ای جانم مگه تو فکر میکنی کسی های که تو اون جمع هستن مگه میدونن مقاله چیه؟ الزیور چی هست؟ اون فک میکنن الزیور هم یه کشور به اطلاح خودش دشمنه !!! آخه اونای که میرن تو اون دخمه و میشینن تصمیم میگرن فک میکنی دکتر و مهندسن؟ نه بابا یه سری آدمهای دستمال بدستن که رفتن شدن واسه خودشون مدیر و معاون... خب وقتی اون افراد فهمش رو ندارن اصلاً نمیدونن مقاله خوندنیه یا خوردنی ! چطور میخوای حرفی بزنن؟ از نفهمی و نادونی میسوزن 8 لینک به دیدگاه
سارا-افشار 36437 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 27 مهر، ۱۳۹۰ ای جانممگه تو فکر میکنی کسی های که تو اون جمع هستن مگه میدونن مقاله چیه؟ الزیور چی هست؟ اون فک میکنن الزیور هم یه کشور به اطلاح خودش دشمنه !!! آخه اونای که میرن تو اون دخمه و میشینن تصمیم میگرن فک میکنی دکتر و مهندسن؟ نه بابا یه سری آدمهای دستمال بدستن که رفتن شدن واسه خودشون مدیر و معاون... خب وقتی اون افراد فهمش رو ندارن اصلاً نمیدونن مقاله خوندنیه یا خوردنی ! چطور میخوای حرفی بزنن؟ از نفهمی و نادونی میسوزن لیست مقالات رئیس دانشگاه تهران جناب دکتر فرهاد رهبر برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 7 لینک به دیدگاه
هولدن کالفیلد 19946 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 مهر، ۱۳۹۰ تو مملكتي كه يه ادم نظامي بشه مدير ورزشي و اكثر مسولاش مدارك دانشگاهي از نوع مرحوم گردان داشته باشن فك كردي اين اتفاق تازه اي، گوش دل ملت اونقد پر شده كه بي تفاوت بشن فعلا كه هركي به هركيه هيچ كس هم خودش رو پاسخ گو نميدونه 5 لینک به دیدگاه
Ali.Fatemi4 22826 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 مهر، ۱۳۹۰ جداي از بحث سياسي: فردا درست ميشه!!!!:JC_thinking:!!!!!!!!!!!!!!! 1 لینک به دیدگاه
EVF 5465 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 مهر، ۱۳۹۰ وزارت علوم ایران با رای روسای دانشگاهها و مسوولان این وزارتخانه تصویب کرده که ارسال مقاله های دانشگاهی به پایگاه علمی 'الزویر' ممنوع شود.پایگاه علمی الزویر (Elsevier) در آمستردام هلند، یکی از بزرگترین ناشرهای مقالات پزشکی و علمی در جهان است. براساس این تصمیم با استادان و دانشجویانی که به این پایگاه علمی مقاله ارسال کنند برخورد خواهد شد و هیات ممیزی دانشگاهها امتیاز پدیدآورندگان مقاله را منفی و صفر قلمداد خواهد کرد. به گزارش خبرگزاری ایرنا، فرهاد رهبر، رییس دانشگاه تهران که این مصوبه به پیشنهاد او بوده است گفت که "ارایه مقالات علمی به بیگانگان به منزله ساخت قصر علمی بیگانگان توسط خشت های دانشمندان ایرانی است". من اطلاعی از صحت این خبر ندارم اما مطمئن باشید که به حال ما هیچ فرقی نداره!!! از طرفی دانشگاه های خارج از کشور از پذیرفتن ایرانی ها معذور میشن و حکم ابطال به دانشجوهای فارغ التحصیل میزنن اکثر مقالات ایرانی که ارائه میشن هیچ سازمانی از اوونها برای ساخت حمایت نمی کنه! و عملا در ایران عقب افتاده قدرت ساخت ندارند. و خب اساتید خوب ما از ایران ره سپار میشن و ایران مانند خری که تو گل مونده چند تن بار هم بهش اضافه میشه. در دوران جوانیم تصمیم گرفتم 1 قطره از دانشم رو برای اینها خرج نکنم و خدارو شکر این کار و نکردم و دانشم رو در اختیار کسانی قرار دادم که برایم احترام قائلند و از پیشرفت آنها که می توانند خوشحال می شوم. 7 لینک به دیدگاه
سارا-افشار 36437 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 27 مهر، ۱۳۹۰ من اطلاعی از صحت این خبر ندارم اما مطمئن باشید که به حال ما هیچ فرقی نداره!!!از طرفی دانشگاه های خارج از کشور از پذیرفتن ایرانی ها معذور میشن و حکم ابطال به دانشجوهای فارغ التحصیل میزنن اکثر مقالات ایرانی که ارائه میشن هیچ سازمانی از اوونها برای ساخت حمایت نمی کنه! و عملا در ایران عقب افتاده قدرت ساخت ندارند. و خب اساتید خوب ما از ایران ره سپار میشن و ایران مانند خری که تو گل مونده چند تن بار هم بهش اضافه میشه. در دوران جوانیم تصمیم گرفتم 1 قطره از دانشم رو برای اینها خرج نکنم و خدارو شکر این کار و نکردم و دانشم رو در اختیار کسانی قرار دادم که برایم احترام قائلند و از پیشرفت آنها که می توانند خوشحال می شوم. شما جونتونو برداشتین رفتین تکلیف ماهایی که بین خودمون و اینا هیچ سنخیتی نمی بینیم چیه؟ 1 لینک به دیدگاه
نگين...NeGiN 1499 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 مهر، ۱۳۹۰ به كجا چنين شتابان ؟؟؟؟ :JC_thinking: 2 لینک به دیدگاه
EVF 5465 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 مهر، ۱۳۹۰ شما جونتونو برداشتین رفتین تکلیف ماهایی که بین خودمون و اینا هیچ سنخیتی نمی بینیم چیه؟ خب شمام بیاین اینا منطق نمیدونن چیه! 2 لینک به دیدگاه
سارا-افشار 36437 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 28 مهر، ۱۳۹۰ خب شمام بیایناینا منطق نمیدونن چیه! چطوری ؟ چطوری ؟ دیشب فیلم تهران من برای فروش رو دیدم جلو سفارت ادمایی که برا چه چیزهای بدیهی ترک وطن می کنن با چه ابزارهایی حاضرن قمار کنن برا ادمای محافظه کار و محتاط کاری مثل من تنها راه تحصیله تنها با این بهونه میتونم بیام ولی خونواده ام چی ؟ 3 لینک به دیدگاه
rezanassimi 9036 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 مهر، ۱۳۹۰ به گزارش خبرگزاری ایرنا، فرهاد رهبر، رییس دانشگاه تهران که این مصوبه به پیشنهاد او بوده است گفت که "ارایه مقالات علمی به بیگانگان به منزله ساخت قصر علمی بیگانگان توسط خشت های دانشمندان ایرانی است". خب وقتی یه پی ندارن که خشتای ایرانیو روش بذارن یا باید مال بیگانه ها باشه یا دور ریخته بشه... چه بهتر اونایی که بیشتر لیاقت دارن ازش استفاده کنن... 4 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 مهر، ۱۳۹۰ فکر نکنم این خبر صحت داشته باشه ها ....... :JC_thinking: الان که یکی از بندهای پایان نامه،نوشتن مقاله بر اساس پایان نامه است، بسیاری از مجلات معتبر هم در sciencedirect مقالاتشون چاپ میشه. تو خود دانشگاه هم آدرس سایتش هست. 4 لینک به دیدگاه
EVF 5465 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 مهر، ۱۳۹۰ فکر نکنم این خبر صحت داشته باشه ها ....... :JC_thinking: الان که یکی از بندهای پایان نامه،نوشتن مقاله بر اساس پایان نامه است، بسیاری از مجلات معتبر هم در sciencedirect مقالاتشون چاپ میشه. تو خود دانشگاه هم آدرس سایتش هست. منم شک دارم البته گفتم باید منبع خبر معلوم بشه. 3 لینک به دیدگاه
سارا-افشار 36437 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 29 مهر، ۱۳۹۰ فکر نکنم این خبر صحت داشته باشه ها ....... :JC_thinking: الان که یکی از بندهای پایان نامه،نوشتن مقاله بر اساس پایان نامه است، بسیاری از مجلات معتبر هم در sciencedirect مقالاتشون چاپ میشه. تو خود دانشگاه هم آدرس سایتش هست. منم شک دارم البته گفتم باید منبع خبر معلوم بشه. این خبر رو خبرگزاری مهر منتشر کرده شبکه تی وی بی بی سی هم که خودتون میدونید تحت چه شرایطی خبر منتشر می کنه (یعنی باید از یه منبع معتبر باشه ) تو سایت خودش این خبر رو زده درضمن برید سایت بالاترین بزنید تحریم الزویر حتما براتون میاره خبر تو بالاترین به صورت داغ شده هم هست استاد خودمون هم که مال دانشگاه صنعتی شریفه اینو تو کلاس مطرح کرد بازم عین خبر رو پیدا می کنم براتون لینکاشو میزارم 2 لینک به دیدگاه
سارا-افشار 36437 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 29 مهر، ۱۳۹۰ [TABLE=width: 100%] [TR] [TD=colspan: 2]روسای دانشگاهها یک ناشر خارجی را تحریم کردند[/TD] [/TR] [TR] [TD=colspan: 2]روسای دانشگاهها به دنبال تحریم یکی از دانشگاههای کشور توسط الزویر، امروز با اکثریت آرا این ناشر خارجی را تحریم کردند.[/TD] [/TR] [TR] [TD=colspan: 2]به گزارش خبرنگار مهر، روسای دانشگاههای کشور امروز در نشستی که با وزیر علوم داشتند، ناشر الزویر را با اکثریت آرا و با پیشنهاد رئیس دانشگاه تهران تحریم کردند.این ناشر یکی از دانشگاههای کشور را به دلیل فعالیت در حوزه پژوهشهای دفاعی تحریم کرده بود.فرهاد رهبر در زمینه تحریم این ناشر گفت: دانشمندان ایران با ارسال مقالات خود به پایگاههای عملی بیگانه خشت قصر زیبای آنان را تشکیل میدهند اما این پایگاه علمی اعضای هیئت علمی ما را تحریم کرده است.فرهاد رهبر در این نشست همچنین خواستار آسانتر کردن روند ارایه مجوز برای مقالات علمی و پژوهشی و همچنین آسانتر کردن داوری چاپ مقالات علمی را شد.وی همچنین پیشنهاد کوتاه کردن زمان داوری مقالات علمی را در داخل کشور مطرح کرد. برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام [/TD] [/TR] [/TABLE] 2 لینک به دیدگاه
Javid Maleki 11668 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 مهر، ۱۳۹۰ نمیخواد عین خبر رو بذارین چون از این ... ها هیچی بعید نیست خودت رو به زحمت ننداز:yes: 3 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 مهر، ۱۳۹۰ پس با این اوصاف مقالات را برای کدام ژورنال باید فرستاد؟ خود الزویر هم که ایرانو تحریم کنه، دیگه هیچی مقاله به درد نخور نداریم از روش مطالعه کنیم. :icon_pf (34): 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده