Abolfazl_r 20780 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 مهر، ۱۳۹۰ اون چیزی که من بهش میگم حالت عادی یعنی با تعبیر برخی افراد تفاوت هایی داره. انسان در اثر مصرف مواد مخدر، مشروبات الکلی، مواد توهم زا و ... از حالت عادی خارج میشه. غیر عادی شدن هم نسبت مستقیمی با میزان و کیفیت مواد مصرفی داره. برخی معتقدن که از حالت عادی خارج نمیشن. هر چند ممکنه به نظر درست بیاد ولی غیرممکنه. هر کسی در اثر مصرف اینگونه مواد به یک میزان نسبی از حالت عادی خارج میشه. اگر کسی میگه من خارج نمیشم باید بگم که دروغ میگه. چون اگر خارج نمیشد دلیلی برای مصرف کردنش وجود نداشت. البته توجه کنید به این نکته که خارج شدن از حالت عادی به معنای این نیست که طرف مست کنه بره تو خیابون عربده کشی کنه. بلکه همون احساس گرم شدن و سرخوش شدنی که بهش دست میده هرچقدر هم که کم باشه بازم خروج از حالت عادی به حساب میاد. هرچند تفاوت بین مواد مصرفی و عواقب آن زمین تا زیرزمین است. ولی ما کلیه مواد مصرفی را در دسته بندی غیر عادی کننده قرار میدهیم. حال در این میان یک سری اصلا حالت غیر عادی رو تجربه نکردن تا حالا. یه عده دیگه خیلی کم پیش عادی باشن. یعنی همه رو تو فضا تشریف دارن به قول معروف. یک عده میگن هر وقت به مشکل میخورن دلشون میخواد غیرعادی باشن. یه مقدار اشربه و ... بزنن. یه عده میگن نه هر وقت مراسمی و جشنی بر پا باشه برای مضاعف کردن خوشی میزنیم. توجه داشته باشید که ما نیومدیم اینجا ارزشگذاری کنیم. رفتار هر شخص تنها به خودش و خودش و خودش مربوطه. نه به احدالناسی دیگر. بحث بر سر عادی بودن و غیر عادی بودنه و یک مسئله شخصی است ولی میخوام از اجماع نظرات دوستان و دانستن آنچه در افکار شما میگذرد به نتایجی شخصی برسم. لذا استارت تاپیک را در دستور کار خود قرار دادیم. اما سوالات تاپیک: شما تا به حال از حالت عادی در اثر مصرف مواد (اعم از هرگونه مواد) خارج شدید؟ برای پاسخ به این سوال لازم است طبق دسته بندی هایی که کردم منظور از عادی و غیرعادی و سایر اصطلاحات را بدانید. پس لطفا همه متن فوق را با دقت بخوانید. در هر دو صورت آیا پشیمانید؟ چه در اثر مصرف مواد و داشتن تجاربی در زمینه غیرعادی بودن و چه بالعکس؟ به نظر شما لازمه یک حد و مرزی برای خروج از حالت عادی قرار بدیم؟ این حد و مرز از نظر شما کجاست؟ تا به حال شده به تور آدم غیر عادی بخورید؟ عکس العمل و نحوه برخوردتون چیه؟ سعی میکنید بهش سخت بگیرید؟ یا همراهیش میکنید؟ سرزنشش میکنید یا مورد محبت قرارش میدید؟ آیا انسانهایی که از حالت عادی خارج میشوند از نظر شما خوک های بی مصرفی هستند؟ (شرمنده همه دوستان بابت پرسش این سوال. به کسی برنخوره. من خودم خیلی از اوقات غیر عادی بودم. ولی بالاخره این هم نظر برخی در مورد من نوعی هست دیگه) تعداد سوالات بسیار زیاد است. ترجیح میدم شخص به شخص ازتون بپرسم. 7 لینک به دیدگاه
Ha.Mi.D 8376 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 مهر، ۱۳۹۰ خب برای اینکه اینجا متهم به دروغ گویی نشم باید بگم اره خارج شدم.شما تو پست اول میگی هر کی میگه خارج نشده دروغ میگه.خب چرا دیگه سوال میکنی پس؟ :JC_thinking: نه پشیمان نیستم از مصرفش بله لازم هست یه حد و مرزی رو رعایت کنیم.من خودم دوس ندارم از حالت عادی خودم خارج بشم.تا حالا پیش نیومده تو اون حالت حرف هایی رو بزنم که تو حالت عادی نمیزنم یا کاری رو کنم.فقط یک چیز برام پیش میاد بعضی وقتا.اینکه بعضی وقتا ممکنه بلند تر حرف بزنم.اونم البته نه اینکه داد بزنم ها.بلند تر از حالت عادی انسان با خارج شدن از حالت عادی تبدیل به خوک نمیشه.با چیزای دیگه هست که تبدیل به چیزایی میشه که خوک پیش اونا مثل قناری هست 4 لینک به دیدگاه
Abolfazl_r 20780 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 27 مهر، ۱۳۹۰ خب برای اینکه اینجا متهم به دروغ گویی نشم باید بگم اره خارج شدم.شما تو پست اول میگی هر کی میگه خارج نشده دروغ میگه.خب چرا دیگه سوال میکنی پس؟:JC_thinking: نه پشیمان نیستم از مصرفش بله لازم هست یه حد و مرزی رو رعایت کنیم.من خودم دوس ندارم از حالت عادی خودم خارج بشم.تا حالا پیش نیومده تو اون حالت حرف هایی رو بزنم که تو حالت عادی نمیزنم یا کاری رو کنم.فقط یک چیز برام پیش میاد بعضی وقتا.اینکه بعضی وقتا ممکنه بلند تر حرف بزنم.اونم البته نه اینکه داد بزنم ها.بلند تر از حالت عادی انسان با خارج شدن از حالت عادی تبدیل به خوک نمیشه.با چیزای دیگه هست که تبدیل به چیزایی میشه که خوک پیش اونا مثل قناری هست منظورم به کسانی بود که مصرف میکنند و میگن ما خارج نمیشیم. در واقع خواستم بگم ممکنه مصرف مقدار مشخصی از این قبیل مواد در اشخاص مختلف تاثیرات مختلفی از نظر میزان غیر عادی شدن بزاره ولی نمیشه گفت کسی هست که مشروب بخوره و از حالت عادی اصلا خارج نشه. گفتم که با دقت بخونید. 4 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده