poor!a 15130 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 مهر، ۱۳۹۰ آیا به خواندن کتابهای الکترونیکی ( ebooks ) علاقمندید اما هنوز برای ورق زدن کتاب واقعی با انگشتانتان دلتنگ میشوید؟ حال میتوانید به کمک ابزاری دستی به نام PDF-To-Flash Page Flip که توسط Codebox تهیه شده، این احساس را تجربه کنید. این ابزار به شما امکان تبدیل هر گونه فایل PDF ( کتابهای الکترونیکی، اسناد، فایلهای ارائه ) را به صورت یک کتاب فلش قابل ورق زدن میدهد. فایل پیدیاف خود را به سادگی آپلود کرده ( حداکثر اندازهٔ فایل ، ۱۰ مگابایت )، طرح بندی صفحهٔ خود ( طول و عرض صفحه و … ) ، و تنظیمات واسط ( حاشیه ، دکم ، رنگ پس زمینه و … ) را تنظیم نموده و دکمهٔ ” شروع تبدیل ” را میزنید. برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام وقتی تبدیل به پایان رسید، فایل فشرده رو دانلود کرده ، آنرا از حالت فشرده خارج نموده ، و برای مشاهدهٔ سند خود به صورت یک کتاب قابل ورق زدن، فایل theindex.html را باز نمائید. در حال حاضر عمل آپلود فایل فقط بر روی مرورگرهای Firefox و Safari کار میکند. ویژگیها: فایل های PDF ( کتابهای الکترونیکی، اسناد، فایلهای ارائه ) را به یک کتاب فلش قابل ورق زدن تبدیل می نماید. میتواند مانند یک کتاب واقعی، تمامی صفحات را ورق بزند. میتواند بر هر صفحه ای زوم نماید. رایگان است و به ثبت کردن نیاز ندارد. میتونید از این آدرس فایلهای پیدیاف خودتون رو تبدیل به فلش کنید برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 13 لینک به دیدگاه
poor!a 15130 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 30 مهر، ۱۳۹۰ خیلی باحال بود... هم با حاله هم خیلی راحت ... 3 لینک به دیدگاه
pianist 31129 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 مهر، ۱۳۹۰ پدر سوخته فارسی رو ساپورت نمیکنه... :icon_razz: 2 لینک به دیدگاه
poor!a 15130 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 30 مهر، ۱۳۹۰ پدر سوخته فارسی رو ساپورت نمیکنه... :icon_razz: اره متاسفانه این مشکل رو داره :icon_razz: 2 لینک به دیدگاه
pianist 31129 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 مهر، ۱۳۹۰ اره متاسفانه این مشکل رو داره:icon_razz: کاش فقط همین مشکل بود! من اصلا نمیتونم باهاش تبدیل کنم چه فارسی چه انگلیسی... :icon_pf (34): لینک به دیدگاه
poor!a 15130 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 30 مهر، ۱۳۹۰ کاش فقط همین مشکل بود! من اصلا نمیتونم باهاش تبدیل کنم چه فارسی چه انگلیسی... :icon_pf (34): پس مشکل اساسیه خب بگو مشکل از کجاست حلش کنیم 1 لینک به دیدگاه
pianist 31129 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 مهر، ۱۳۹۰ پس مشکل اساسیه خب بگو مشکل از کجاست حلش کنیم PDF File: error.filtrosFormulario.requerido این ارور رو مرحمت میفرمایند... :icon_razz: :JC_thinking: لینک به دیدگاه
poor!a 15130 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 30 مهر، ۱۳۹۰ PDF File: error.filtrosFormulario.requerido این ارور رو مرحمت میفرمایند... :icon_razz: :JC_thinking: خب اول بگو مرور گرت چیه ؟ لینک به دیدگاه
pianist 31129 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 مهر، ۱۳۹۰ خب اول بگو مرور گرت چیه ؟ فایرفکس با آی ای رفتم کلا هنگ کرد :ydm47612zsesgift969 لینک به دیدگاه
poor!a 15130 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 30 مهر، ۱۳۹۰ فایرفکسبا آی ای رفتم کلا هنگ کرد :ydm47612zsesgift969 در حال حاضر عمل آپلود فایل فقط بر روی مرورگرهای Firefox و Safari کار میکند. فایل پیدیاف خود را به سادگی آپلود کرده ( حداکثر اندازهٔ فایل ، ۱۰ مگابایت ) یعنی هر دوتا سرایط و رعایت کردی ؟:JC_thinking: اگه کردی که بذار من یه کم بگردم ببینم ارورش از کجاست من خودم امتحان نکردم تبدیلشو 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده