سیندخت 18786 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 29 مهر، ۱۳۹۰ نتیجه ای که از این تاپیک عایدم شد این که اکثر دوستان مثل خودم بر مبنای اصل لحظه ای پیش رفتن و این که الان بیشتر حس چه کاریست پیش می رن و این که امثال برایان تریسی نسخه هاشون فقط به درد همشهریای خودشون می خوره!!!!! عذاب وجدانم برطرف شد که تنها نیستم 2 لینک به دیدگاه
alimec 23102 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 مهر، ۱۳۹۰ نتیجه ای که از این تاپیک عایدم شد این که اکثر دوستان مثل خودم بر مبنای اصل لحظه ای پیش رفتن و این که الان بیشتر حس چه کاریست پیش می رن و این که امثال برایان تریسی نسخه هاشون فقط به درد همشهریای خودشون می خوره!!!!! عذاب وجدانم برطرف شد که تنها نیستم اصل؟:viannen_38: 1 لینک به دیدگاه
سیندخت 18786 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 29 مهر، ۱۳۹۰ اصل؟:viannen_38: بله اصل.....!!! می گی نه دور و برت رو نگاه کن 1 لینک به دیدگاه
alimec 23102 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 مهر، ۱۳۹۰ بله اصل.....!!!می گی نه دور و برت رو نگاه کن دور و بر من همه اصلاح طلبن 1 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 مهر، ۱۳۹۰ راستی یک سوال مهم. در نهایت چه تفاوتی هست بین کسانیکه زمانشان را مدیریت میکنند و کسانیکه زمانشان را مدیریت نمیکنند؟ 2 لینک به دیدگاه
سیندخت 18786 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 29 مهر، ۱۳۹۰ راستی یک سوال مهم. در نهایت چه تفاوتی هست بین کسانیکه زمانشان را مدیریت میکنند و کسانیکه زمانشان را مدیریت نمیکنند؟ سوای رسیدن به اهداف و این حرف ها، شاید یکی از ارزشمندترینش شاید این باشه که بعد از گذر زمان وقتی به گذشته نگاه می کنن یه احساس ارزشمند بودن و مفید بودن دارن نه پوچی بیهودگی.......:JC_thinking:البته اینم به دوز مدیریت کردن یا نکردنه بستگی داره!!! 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده