رفتن به مطلب

تالار خياباني شده!!! چرا ؟

ارسال های توصیه شده

تو صفحه اول تالار تاپیکایی هست که مربوط به سه روز پیشه و این یعنی رکود

یعنی عدم ایجاد انگیزه برای کابران ویژه تالار

مدیریت متاسفانه تو ایران فقط شده وسیله اعمال زور با این حال که مدیر باید خیلی بیشتر از پایینی ها تلاش و ممارست در عمل مفید داشته باشه

این بود بهانه ای چند برای کسانی که گزارش میفرستند:texc5lhcbtrocnmvtp8

سهیلی بابا جون،، مدیریت خودت یادت رفته ؟؟

یعنی مدیر به ضد حالیش ندیدم:biggrin: چپ و راست تذکر میداد بعد میومد تو پروفایل یک ساعت دلیل می اورد و راهنمایی میکرد تا به راه راست هدایت بشیم

کلا خیلی مدیریت میرد حتی یکم زیادی

• Like 1
لینک به دیدگاه
  • پاسخ 92
  • ایجاد شد
  • آخرین پاسخ

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

محمد جاوید راست میگه

یه واحد تحقیق و توسعه راه بندازین

برای اینکه حس کار هم بالاتر بره میشه از درآمد تبلیغات انجمن یه درصدی رو به اون واحد اختصاص بدین. اینجوری گروه تحقیق و توسعه میدونن که پیشرفت انجمن پیشرفت خودشونه...

• Like 6
لینک به دیدگاه

به نظر من یک کم سعه صدر مدیرهای انجمن پایین اومده.

یعنی یکجورایی نمیشه بهشون اعتراض خاصی کرد وقتی هم اعتراض میکنی،یا محلت نمیذارن یا میگن همینی که هست.

بهتره قدر همدیگر رو بدونیم. :a030:

• Like 8
لینک به دیدگاه
به نظر من یک کم سعه صدر مدیرهای انجمن پایین اومده.

یعنی یکجورایی نمیشه بهشون اعتراض خاصی کرد وقتی هم اعتراض میکنی،یا محلت نمیذارن یا میگن همینی که هست.

بهتره قدر همدیگر رو بدونیم. :a030:

مطمئنی ساناز خانوم ؟!!!

من تاحالا ازین چیزا ندیدم. خدارو شکر که مدیرای این انجمن جزو بهترین مدیران

شاید سوء تفاهمی بوده :icon_pf (44):

• Like 5
لینک به دیدگاه
محمد جاوید راست میگه

یه واحد تحقیق و توسعه راه بندازین

برای اینکه حس کار هم بالاتر بره میشه از درآمد تبلیغات انجمن یه درصدی رو به اون واحد اختصاص بدین. اینجوری گروه تحقیق و توسعه میدونن که پیشرفت انجمن پیشرفت خودشونه...

دقیقاً

حرف دل بنده بود که تو دو خط خلاصش کردی:yes:

• Like 4
لینک به دیدگاه
البته یکی دیگر از مشکلاتش ممکنه این ورژن جدید انجمن باشه.

هم سرعتش کُند است و هم ظاهر جذابی ندارد.

با وجودیکه مدام بر ویژگی های جالب این ورژن تاکید میشد،من هنوز مزیت خاصی از این ورژن ندیدم که بگم بله می ارزید ورژن عوض بشه.

من دیروز خواستم پست بدم.اینقدر طول کشید که منصرف شدم.

همین پست برایم 4 دقیقه طول کشید:ws38:

• Like 2
لینک به دیدگاه
مطمئنی ساناز خانوم ؟!!!

من تاحالا ازین چیزا ندیدم. خدارو شکر که مدیرای این انجمن جزو بهترین مدیران

شاید سوء تفاهمی بوده :icon_pf (44):

خوب شاید بحث خاصی نداشتین که همچین موردی را ببینین.

من کلی و در مورد همه تالارها عرض کردم نه فقط گفتگوی آزاد.

• Like 3
لینک به دیدگاه

ای بابا چرا حالا به هم دیگه گیر بدیم؟

بیاین با هم فکر کنیم که هم وضع موجود رو عوض کنیم هم کنار همدیگه بمونیم

دشمن خونی همدیگه که نیستیم!

دوست به ظاهر و دشمن باطنی هم وجود نداره اینا همش ساخته های ذهن و تفکرات ما + سوءتفاهم هاست

این حرفا رو فراموش کنین به من کمک کنید تا با هم یه چاره ای براش پیدا کنیم!

اما من راه حل هم دارم!!

1. اینکه مدیر عزیز تالار برای مدتی مدیریت تاپیک ها رو در صورت در خواست استاتر به خودش وا گذار کنه! یعنی چی؟ یعنی مثلا اگه من یه تاپیک زدم و ۳ صفحه بحث جدی کردیم بعد وسطاش به علت غیبت من یا حالا حتی با حضور خودم اسپم هایی شکل گرفت و در صورتیکه اون اسپم ها حالت دو نفره نباشه منظورم اینه که دعوا،خیلی سطح پایین، اگر نبود مثلا بحث دیگه ای خارج از موضوع بود مدیر محترم از اسپم بودن اون قسمت ها در صورتیکه خود استاتر هم راضی باشه بگذره چرا می گم این کار رو بکنیم؟ چند تا دلیل داره:

• اولا که تاپیک به قصد اسپم نبوده و اون بحث ها در حین بحث پیش اومدن که یه جورایی در واقع همه می دونن این جور اسپم ها حالت انگیزه داره آدم خوشش می یاد از این اسپم ها بکنه! ضمن اینکه این اسپم ها قلمبه نمی شن در تاپیک های دیگه تخلیه شن!! یا اینکه مدیر اونقدر سخت بگیره که دیگه طرف انگیزه ای واسه پست زدن هم نداشته باشه!
  • دومین دلیلش هم اینه که استارتر تاپیک یاد می گیره که خودش هر جور دوست داره تاپیکش رو هدایت کنه!
  • سومین دلیل هم این میشه که اشخاص می فهن هر کسی چه جور تاپیک هایی می زنه و اگر نخوان وارد تاپیک و بحث اون شخص نمی شن مثلا همه می فهن بابا این پری دریایی هیچی بارش نیست همش حرفاش و تاپیک هاش اسپمه و به درد نخور! ولی این یارو جیمی یا شقایق یا اسی بحث ها شون بحثه! نمی شه باهاشون شوخی و اسپم کرد! چون هم خودشون تاپیک هاشون رو مدیریت می کنن هم اسپم نمی کنن هم اگه اسپمی بشه پاک می شه!
  • چهارم اینکه استاتر تاپیک هم بابت حذف یا قفل شدن تاپیکش اعتراضی نمی کنه!(البته می گم تاپیکی که در ابتدا اسپم گونه نبوده واسه خودش ارزشی داشته!!!!

اما راه حل دومم: می خواستم یه تاپیک جدا براش بزنم و از هر کی تمایل داره دعوت کنم که اسمش رو اعلام کنه تا

یه تیم تشکیل بدیم!!

یه تیم خوب بحث و گفتگو!

مگه همه کسانی که تو این تاپیک نظر دادیم ادعامون نمی شه که روشنفکریم؟!

مگه اعضای پر کار این تالار نیستیم! خب فقط نمی شه که تو نظر باشه ! ت عمل هم پیاده ش کنیم! یه تیم تشکیل بدیم

حالا با هر عنوانی به نام تیم ویژه بحث و گفتگو یعنی مثلا چند نفر از اعضای فعال که تو بحث ها هم خوب شرکت می کنن با هم بشن مسئول شرکت ایجاد و تولید بحث های جالب در تالار ها!(یه جورایی همون کاربر ویژه تالار آزاد ولی اینبار عنوان رسمی نداره و همه مدیران تالار های دیگه یا کاربران خوب می تونن باشن)!

این اعضا با هم قرار می ذارن که اگه تاپیک خوبی زده شد بحث رو پیش ببرن یا خودشون جو رو جوری جلو ببرن که به فرض اگه استاتر هم نبود تاپیکش خاک نخوره یا پر از اسپم نشه! و این قبیا فعالیت ها که باعث زنده شدن دوباره تالار بشه

نمی دونم چقدر امکان اجرای این حرفا باشه ولی اینو می دونم که از جو سخت گیری یا انتقاد محض خیلی بهتره ضمن اینکه تالار بازم زنده می شه! کافیه یه بار بخوایم و امتحان کنیم ولی همه با هم نه من یا یکی دو نفر به تنهایی!

• Like 13
لینک به دیدگاه

با این تاپیک ها و این چیز ها هیچی درست نمیشه.اگر قرار به درست شدن باشه.خود به خود درست میشه  و با اینکار ها هیچ اتفاقی نمیوفته.

تجربه این را میگه

• Like 3
لینک به دیدگاه
ای بابا دو روز نبودیما... ببین چه وضعی درست شده

راستی اون موضوع روح چی شد وجود داشت یا نه ؟:texc5lhcbtrocnmvtp8

جانم کاری داشتی :ws38:

• Like 1
لینک به دیدگاه

همه حرفای خوب و بجایی زدن البته نشد همه رو بخونم ولی اصل کاری یا بهتر بگم ریشه این مشکلات یادمون رفت

ریشه ای که خیلی هامون خیلی جاها اونو مستقیم بیان کردیم

"من برای تفریح میام انجمن "

اینو وجدانی چن بار بیان کردیم ؟

واقعا چن درصدمون میخواییم گروهی بریم جلو؟

تا این ریشه و این دید حل نشه بقیه حرفا لقمه دور خود گردوندنه

• Like 13
لینک به دیدگاه

کاش این همه حساسیتی که در مورد تالار آزاد هست در رابطه با تالارای تخصصی هم بود... :no:

ولی به هرحال بنظرم برای بهبود وضعیت تالار نظرسنجی بهترین تاپیک دوباره انجام بشه و کاربرایی که فعالیت خوبی دارن بهشون کاربری ویژه بدین تا بیان و تاپیک بزنن و بحث کنن و بحث کنین تا ببینیم به کجا میرسیم... :ws37:

مرسی

• Like 9
لینک به دیدگاه
کاش این همه حساسیتی که در مورد تالار آزاد هست در رابطه با تالارای تخصصی هم بود... :no:

ولی به هرحال بنظرم برای بهبود وضعیت تالار نظرسنجی بهترین تاپیک دوباره انجام بشه و کاربرایی که فعالیت خوبی دارن بهشون کاربری ویژه بدین تا بیان و تاپیک بزنن و بحث کنن و بحث کنین تا ببینیم به کجا میرسیم... :ws37:

مرسی

شما خودتون چقدر در تالار شته خودتون فعالیت کردین که این حرفو میزنید:biggrin:

• Like 5
لینک به دیدگاه

بنده كه بدليل مشكلات شخصي چن وقته حال پست دادن رو ندارم..

يعني به زور يه تايپيك رو باز ميكنم و اگه بتونم چن صفحه اشو بخونم..

البته من چن عامل رو توي اين دخيل ميدونم:

1-تمام شدن بحث هاي مجاز..

شما كافيه فقط به بحثهاي پرمحتواي گفتگوي آزاد از زمان آغازش تا الان نگاه كنيد..خدايي ببينيد كجاها چنين بحثهاي مجازي! اينقدر ادامه داشته..

طبيعي هست كه بحثهاي مجاز و بي ضرر براي سايت يه حدي دارن! و وقتي از حدش گذشتن ديگه ميشن تكرار..

مثلا من يه تايپيك در مورد مديريت زمان زده بودم بعد از چن پست يكي گفت چنين بحثي قبلا شده! و..

2-نداشتن حوصله براي بحث..

قبل از اينكه دچار اين مشكل شخصي بشم هم واقعا ديگه حوصله خوندن پست رو نداشتم..كه با جمع اين مشكل ديگه بدتر شد..

بعضي مواقع فكر ميكنم چرا ميبحثيم!..

3-نبود مخالفان فكري در اين سايت...

اون موقع كه تايپيك بحثهاي دنباله دار و آدم هاي بي منطق رو زدم به خاطر اين بود كه به شخصه شاهد بودم حضور افرادي كه مخالف فكرت باشند براي اينكه حرف و افكارت به چالش كشيده نيازمند هستند..شايد اين تضاد ديالوگي باعث ميشه هميشه يه گراديان فكري توي انجمن باشه تا هميشه تايپيك ها جذاب باشند..

البته من حضور آدمهاي بي منطق و هوچي گر رو اصلا منظورم نيست..

4-زير آبي رفتن مخالفان فكري..

چيزي كه برام در اين سايت جالبه با وجود عدم مباحثه آدم مخالف فكري! ميبينم كه خوشبختانه حضوري نامحسوسي دارند كه خيلي از تواپيك سريع از بين ميرن..

تايپيك "آيه اي از قران" رو كه زدم اصلا به ذهنم خطور نميكرد كه اين تايپيك حذف بشه ولي ديدم كه يه نفر يه ايراد مسخره گرفت و سريع حذف شد!

برام جالب بود تا اونجايي كه تو فرومهاي فرهيختگان و مهندسان فعاليت داشتم هيچ وقت اين كار رو نميكردن اگر هم قرار بود چيزي حذف كنن ميرفتن پستهاي مورد دار رو حذف ميكرد و ميگفتن بحث رو ادامه بديد...!!

به نظرم اين گروه سايه كه بحث نميكنن ولي هي گزارش رد ميكنن خودشون رو علني كنند! خيلي بهتر است..

5-پستهاي طولاني..

من خودم از كسايي هستم كه پستاي طولاني زياد ميزنم..ميدونم خيليا هم حوصله خوندنش رو ندارن..

دوست ندارم خيلي زياد بحرفم ولي وقتي دستم وقتي رفت رو كيبورد ديگه مينويسم..

اگه جوري بود كه ميشد تو سه خط حرفت رو ميزدي خيلي خوب بود..ولي حيف كه نيست..

6-جذابيت رنگها..

تركيب رنگ اين سايت به نظرم كسل كننده است..من هميشه از فرهيختگان به خاطر تركيب رنگاش كه باعث ميشد چشمو نزنه و خوندن بحث رو واسم راحت تر ميكرد خوشم ميومد..

7-مهندسان..

درسته اكثر وقتا اينجام ولي هميشه يه حسي منو مجبور ميكنه به مهندسان سر بزنم..

نميدونم شايد بحثهاي اونجا بيشتر مورد علاقه منه..

تفاوتي كه اونجا و اينجا هست اينه شما شاهد تايپيكهايي هستيد كه اگه اينجا بزنيد سياسي/مذهبي محسوب ميشن و سريع حذف!..

8-نبود بحث سياسي /مذهبي..

ديگه در اين مورد حرفي نميزنم..

خودتون بهتر ميدونيد..

اميدوارم حوصله خوندن اين پست رو داشته باشيد..

• Like 16
لینک به دیدگاه
شما خودتون چقدر در تالار شته خودتون فعالیت کردین که این حرفو میزنید:biggrin:

دارم سعیمو میکنم... :53tnkbetm2eof1u84pj

• Like 2
لینک به دیدگاه

بهشون کاربری ویژه بدین تا بیان و تاپیک بزنن و بحث کنن و بحث کنین تا ببینیم به کجا میرسیم... :ws37:

مرسی

اين طرز فكر كاملا مردود و رد شده است فقط يك ادم نا اميد و بي تفاوت ميتونه اهميت گفتگو را ناديده بگيره

ما به طور غريزي مدام با خودمون در حال گفتگو و بحث و جدل هستيم و تنها موفقيت ما در گروه نتيجه گيري منطقي و خوب از اين گفتگواي درونيست پس نبايد اون رو بي اهميت دونست

درضمن بري زندگي در يك جامعه تنها تخصص كافي نيست چيزاي با اهميت ديگه اي هم هست كه در اولويتند

• Like 7
لینک به دیدگاه
شما یک راه حل برای ما ارائه بده رفیق قدیمی و صمیمی.

من و شقایق هر دو متاهلیم و هزار بدبختی. مگه در طول شبانه روز چقدر وقت داریم که بخوایم صرف ویرایش پستهای دوستان بکنیم؟

مگر نه اینکه اینجا یک محیط دوستانه است؟

یه کم معرفت به خرج بدن بچه ها و ما رو درک کنن مشکلی به وجود نمیاد. و اگر اشتباه میگم بنده در همین لحظه حاضرم استعفای خودم رو کتبا تقدیم حضور کنم. بد میگم؟

ببین برادر من، بنده تو این انجمن از خیلی چیزها گذشتم،در یکسری از تاپیک ها برای اینکه یک عده شاد بشن،حتی خودم را تا سطح یک دلقک هم آوردم پایین،اما ماهیت واقعی من بیشتر خشک و جدی است تا طنز و شوخی.

اما همیشه تلاشم این بوده که در این فضای مجازی،لحظاتی شاد را برای دوستان درست کنم،در بسیاری از تاپیک های بنده میتونین شور و نشاط را حس کنین.

در بعضی از تاپیک ها نزدیک به 100 نفر از مطلب اول بنده تشکر کردن،اونوقت اون تاپیک بنده از ابتدا به عنوان اسپم شناخته میشه و این یعنی توهین به شعور همه کسانیکه تو اون تاپیک شرکت کردن و نفهمیدن که اسپمه.

فرق بین طنز و اسپم را اگر متوجه بشیم بد نیست.......

بنده هم نخواستم شما برای من ویرایش انجام بدین،خواستم این امکانو برای خودم فراهم کنین تا تاپیک باز هم برای شادی خیلی ها باز بمونه،اما متاسفانه یک جواب های عجیب و غریبی در قبال این درخواست دوستانه شنیدم.

وقتی فضای دوستانه از انجمن رخت ببنده و قوانین خشک و بی مصرف بدون در نظر گرفتن احساسات افراد جایگزین اون بشه،انتظار پیشرفت نداشته باشین،چه در تالار آزاد،چه سایر تالارها........

• Like 14
لینک به دیدگاه
اين طرز فكر كاملا مردود و رد شده است فقط يك ادم نا اميد و بي تفاوت ميتونه اهميت گفتگو را ناديده بگيره

ما به طور غريزي مدام با خودمون در حال گفتگو و بحث و جدل هستيم و تنها موفقيت ما در گروه نتيجه گيري منطقي و خوب از اين گفتگواي درونيست پس نبايد اون رو بي اهميت دونست

درضمن بري زندگي در يك جامعه تنها تخصص كافي نيست چيزاي با اهميت ديگه اي هم هست كه در اولويتند

نظر من اینه که تا ندونی با کی داری گفتگو میکنی مطمئنا این گفتگوی نتیجه ای نداره

البت چیزی که من بیشتر شاهدش هستم کل کل های بیهوده هست

اگه مطلب اموزشی در قالب یه گفتگو سالم عنوان بشه بشخصه استقبال میکنم.

موفق باشی.

• Like 4
لینک به دیدگاه

• اضافه کردن...