Javid Maleki 11668 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 مهر، ۱۳۹۰ نه متاسفانه!مشکلات جامعه گاهی اینقدر روی مردم فشار میاره که ملت رو از خیلی مسائل زده می کنه. طرف فکر گرونی باشه یا اختلاس؟! فکر دانشگاه یا نامردی های جامعه؟! دیگه اینقدر خسته میشه که وقتی میاد سایت میخواد از این چیزا دور باشه. حالا این نظر من بود!:JC_thinking: ببیند میگم مردم مقصر اصلی هستن میگین نه... سزای گران فروختن نخریدن است......وقتی تو مملکت ما چیزی گرون میشه همه هجوم میبرن طرف اون کالا مثلاً فک میکنم قحطی یا زلزله قرار بیاد و باید از اون کالا که گرون شده انبار کنن.... نمیدونم سال پیش در جریان گرانی شیر در هلند قرار گرفتین یا نه؟؟! وقتی گرون شد مردم نخریدن نخریدن شیر روی دست تولید کنندگان باد کرد و کشاورزها مجبور شدن زمین های کشائرزی خودشون رو با شیرهای مونده آبیاری کنن........بعد دولتشون دید که اینطوری شده قیمت شیر رو برگردوند سر قیمت اولیه..... بس ببین مردمشون اتحاد داشتن که باعث شد مسئولینشون عقب بشینن.... ولی بلکعس تو کشور ما نه اتحاد هست نه همدلی و همین موضوع باعث عقب ماندن ما ایرانی ها شده 4 لینک به دیدگاه
هادی ناصح 18854 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 مهر، ۱۳۹۰ آره دیگه وقتی این همه آدم میرن واسه مکه ثبت نام می کنن........ با محمد جاوید موافقم از ماست که بر ماست ولی گاهی رفتارایی از مردم میبینم که میگم این جماعت هر چی سرشون بیاد حقشونه.... 12 لینک به دیدگاه
سیندخت 18786 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 مهر، ۱۳۹۰ من فکر می کنم علاوه بر حرفای گفته شده یه دلیلش تکراری شدن همه چیزه. ما الان مدتی هست که این جا هستیم و تقریبا هر حرفی رو تو هر حوزه ای زدیم. انگار که دیگه حرف کم آوردیم. چیز جدید واسه گفتن نداریم. مگه این که یه اتفاق خاصی بیفته که بیایم راجع بهش حرف بزنیم..... یادمه تابستون پارسال تاپیکای کپی پیستی و ایمیلی هم هممونو به وجد میاورد!! تقریبا هممون هم حرفامون کپی پیستی بود. مدارکشم در صفحه های دور موجوده!! اما واقعا بهد این همه حرف و توضیح و بحث دیگه ما این جا راجع به چی با هم حرف نزدیم؟؟؟ 16 لینک به دیدگاه
Javid Maleki 11668 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 مهر، ۱۳۹۰ آره دیگه وقتی این همه آدم میرن واسه مکه ثبت نام می کنن........ با محمد جاوید موافقم از ماست که بر ماست ولی گاهی رفتارایی از مردم میبینم که میگم این جماعت هر چی سرشون بیاد حقشونه.... خب مکه رو نگو که دیگه شورش رو درآوردن........من شخص میشناسم که 17 بار رفته مکه و هنوزم نزول میده باز رفته واسه مکه اسم نوشته اونم با خانوادش....آخه یکی نیست بگه تو که 17 بار رفتی و آدم نشدی باز میری چیکار؟ خب معلومه میره بیاد تا اسکونت پولش رو ببر بالا 5 لینک به دیدگاه
Fo.Roo.GH 24356 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 مهر، ۱۳۹۰ من فکر می کنم علاوه بر حرفای گفته شده یه دلیلش تکراری شدن همه چیزه. ما الان مدتی هست که این جا هستیم و تقریبا هر حرفی رو تو هر حوزه ای زدیم. انگار که دیگه حرف کم آوردیم. چیز جدید واسه گفتن نداریم. مگه این که یه اتفاق خاصی بیفته که بیایم راجع بهش حرف بزنیم..... یادمه تابستون پارسال تاپیکای کپی پیستی و ایمیلی هم هممونو به وجد میاورد!! تقریبا هممون هم حرفامون کپی پیستی بود. مدارکشم در صفحه های دور موجوده!! اما واقعا بهد این همه حرف و توضیح و بحث دیگه ما این جا راجع به چی با هم حرف نزدیم؟؟؟ ظرفیت شنیدن مخالفت یا نقد هم پایینه...همه دل نازک شدن ، من خودم خیلی جاها حتی با اینکه میدونم حرفم بی ادبی نیست سکوت میکنم...استانه تحمل همه اومده پایین و این خیلی هم تقصیر ما نیست.... 12 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 مهر، ۱۳۹۰ من فکر می کنم علاوه بر حرفای گفته شده یه دلیلش تکراری شدن همه چیزه. ما الان مدتی هست که این جا هستیم و تقریبا هر حرفی رو تو هر حوزه ای زدیم. انگار که دیگه حرف کم آوردیم. چیز جدید واسه گفتن نداریم. مگه این که یه اتفاق خاصی بیفته که بیایم راجع بهش حرف بزنیم..... یادمه تابستون پارسال تاپیکای کپی پیستی و ایمیلی هم هممونو به وجد میاورد!! تقریبا هممون هم حرفامون کپی پیستی بود. مدارکشم در صفحه های دور موجوده!! اما واقعا بهد این همه حرف و توضیح و بحث دیگه ما این جا راجع به چی با هم حرف نزدیم؟؟؟ حرف ها تکراری نشدن، حرف هایی که مجاز باشن خیلی کم هستند.... من خودم این توانایی را دارم که وحشتناک ترین چیزهایی را به چالش بکشم و مطمئنم پر بازدید ترین تاپیک ها میشه پر از هیجان. اما خوب میبینم میان فحشم میدن و دوست دارن کسی به بت هاشون تو نگه،ما هم بیخیال میشیم میگیم خوش باشین....... :icon_pf (44): 12 لینک به دیدگاه
rezanassimi 9036 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 مهر، ۱۳۹۰ سلام چند وقتيه در مورد تالار ازاد حس خوبي ندارم فكر ميكنم اون فردوسي پور درونش كم رنگ شده از حالات فعال ،پرشور ونشاط و آپديت در اومده و در عوض خياباني خونش بالا رفته، كسل كننده محتاط، تكراري و محافظه كار شده ...بابا يكي بلند شه از اين وضع سوت و كور درب و داغون درش بيار ..دِِِِِِِيگه .!!!!!!! دِِِ.. آرش جان فقط تالار آزاد نیست قبلا هم گفتم این دردیه که کل انجمنو گرفته... تاپیک زدم تو تالار برق از تجربه های عملی خودم... به خدا این چیزا رو خیلی سخت میشه گیر آورد. خودم که هرجا میرفتم هیچ کس جوابمو نمیداد.... آوردم در اختیار بچه های برقی گذاشتم نمیخوام بگم تشکر کنن یا کامنت بذارن حداقل یه نگاه بشه بندازن که دلم خوش باشه حرف میزنم به درد یکی میخوره... 5 روزه فقط 31 بازدید داشته که اونم حداقل 20 تاش خودم بودم باقیشم مدیرای انجنم بودن دریغ از یه کاربر... اون همه تجربه عملی و سختی هایی که کشیدم و ضرر و زیان مالی که دادم در مورد دستگاه برش تاپیکای آخرش تو تالار مکانیک همه تجربه هامو در اختیار بچه های مکانیک گذاشتم هیچکی نرفت نگاش کنه... اون تاپیک محاسبه عملی تو تالار عمران همه کنار کشیدن خودم تنهایی مونده بودم تو تاپیک... اینا یعنی بچه ها تو رشته های خودشونم دیگه تکاپویی ندارن چه برسه به بحثای متفرقه تالار آزاد که از هر 100 تاش یکیش برات جلب توجه میکنه... البته اینم هست که قدیما تالار آزاد خوب بود چون راحت تر میشد حرف زد ولی الان دیگه تکون بخوری محمد و سربازاش ..... :vahidrk: انجمن کلا داره به فنا میره... باید یه فکری کرد راستی خودت چطوری مهندس دلم برات تنگ شده بود 19 لینک به دیدگاه
Abolfazl_r 20780 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 مهر، ۱۳۹۰ شنیده ای که میگویند، دیگر گله ای نیست، گر هم گله ای هست دگر حوصله ای نیست...... متاسفانه سیاست های حاکم بر این تالار اشتباهه. گاهی اوقات بحث خوبی در میگیره، چند نفر از دوستان که شگردشون منحرف کردن بحثه، میان شروع به ترور شخصیتی میکنن. همین امر سبب انحراف بحث میشه و به جای اینکه اسپم ها پاک بشه،کل تاپیک میره تو زباله دان. در چنین فضایی رغبتی برای ابراز نظر نمیماند. شما یک راه حل برای ما ارائه بده رفیق قدیمی و صمیمی. من و شقایق هر دو متاهلیم و هزار بدبختی. مگه در طول شبانه روز چقدر وقت داریم که بخوایم صرف ویرایش پستهای دوستان بکنیم؟ مگر نه اینکه اینجا یک محیط دوستانه است؟ یه کم معرفت به خرج بدن بچه ها و ما رو درک کنن مشکلی به وجود نمیاد. و اگر اشتباه میگم بنده در همین لحظه حاضرم استعفای خودم رو کتبا تقدیم حضور کنم. بد میگم؟ 10 لینک به دیدگاه
شقایق31 40377 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 مهر، ۱۳۹۰ سلام خدمت دوستان و دوستان به ظاهر دوست و در خفا دشمن چند وقتیه شدیدا من و وحید درگیر کار و مشغله های زندگی واقعیمون هستیم اکثر دوستان هم خبر دارند از مشکلات کاریم و ساعت کاری زیادما بخاطر وهمین چند وقتیه کمرنگ شدیم ولی چند نکتس که بهتر بگم تا رو دلم سنگینیش نمونه اول ب بسم الله که تالار و بدست گرفتم کار زاری بیش نبود تاپیک مناسبتها در آزاد تاپیک اخبار _زنگ تفریح_عکس و حتی تخصصی همه در این تالار دیده میشد با قوانینی که گذاشتیم و انتقالات وسیع و تعداد بالا در هر روز کم کم جا افتاد هر تاپیک باید در تالار خودش استارت بشه با کپی پیست ها هم که گروهی ازش ناراحت میشدن مقابله شد کم کم جنگ و دعوای بین کاربران کم شد طنش بین کاربران تا حدود زیادی از بین رفت ولی خب ظاهرا ما ایرانی ها به هرج و مرج علاقه زیادی داریم دوست داریم هر جایی که دوست داریم هر بحثی رو پیش بکشیم یا بجنگیم تا حرفمون به کرسی بشینه دیروز برای راحتی شما دوستانی که از هر چیزی گله میکنید از ارامش از دعوا و هر چیز دیگه استعفام و تقدیم ادمین و محمد کردم شاید سیاست مدیر بعدی بهتر و کاراتر باشه اگر نا خواسته باعث تکدر خاطر دوستان شدم عذر میخوام نمیدونم برنامه مدیریتی اینده وحید و ابولفضل چه خواهد بود امیدوارم همگی موفق باشیم بدرود 14 لینک به دیدگاه
Javid Maleki 11668 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 مهر، ۱۳۹۰ سلام خدمت دوستان و دوستان به ظاهر دوست و در خفا دشمن چند وقتیه شدیدا من و وحید درگیر کار و مشغله های زندگی واقعیمون هستیم اکثر دوستان هم خبر دارند از مشکلات کاریم و ساعت کاری زیادما بخاطر وهمین چند وقتیه کمرنگ شدیم ولی چند نکتس که بهتر بگم تا رو دلم سنگینیش نمونه اول ب بسم الله که تالار و بدست گرفتم کار زاری بیش نبود تاپیک مناسبتها در آزاد تاپیک اخبار _زنگ تفریح_عکس و حتی تخصصی همه در این تالار دیده میشد با قوانینی که گذاشتیم و انتقالات وسیع و تعداد بالا در هر روز کم کم جا افتاد هر تاپیک باید در تالار خودش استارت بشه با کپی پیست ها هم که گروهی ازش ناراحت میشدن مقابله شد کم کم جنگ و دعوای بین کاربران کم شد طنش بین کاربران تا حدود زیادی از بین رفت ولی خب ظاهرا ما ایرانی ها به هرج و مرج علاقه زیادی داریم دوست داریم هر جایی که دوست داریم هر بحثی رو پیش بکشیم یا بجنگیم تا حرفمون به کرسی بشینه دیروز برای راحتی شما دوستانی که از هر چیزی گله میکنید از ارامش از دعوا و هر چیز دیگه استعفام و تقدیم ادمین و محمد کردم شاید سیاست مدیر بعدی بهتر و کاراتر باشه اگر نا خواسته باعث تکدر خاطر دوستان شدم عذر میخوام نمیدونم برنامه مدیریتی اینده وحید و ابولفضل چه خواهد بود امیدوارم همگی موفق باشیمبدرود آبجی شقایق من اوضاعت رو درک میکنم اگه هم اینجا نقدی میکنن از وضعیت تالارها و بعضی اوقات از مدیریتشون شما نباید ناراحت بشی و بری استعفا بدی......مطمئن باش کسی که از روی دلسوزی داره نقد میکنه دوس داره انجمن نو اندیشان سرپا بمونه و نشه الان باشگاه مهندسان! این که میگم ما ایرانی ها جنبه مدیریت نداریما......برو استعفات رو پس بگیر بابا نقد کردن که نکیشه که دلیل استعفاء.......بعدشم کسی از شخص جنابعالی نقدی نکرده که.......از وضعیت حاکم بر کل اینترنت گله شده 10 لینک به دیدگاه
Avenger 19333 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 مهر، ۱۳۹۰ آبجی شقایق من اوضاعت رو درک میکنماگه هم اینجا نقدی میکنن از وضعیت تالارها و بعضی اوقات از مدیریتشون شما نباید ناراحت بشی و بری استعفا بدی......مطمئن باش کسی که از روی دلسوزی داره نقد میکنه دوس داره انجمن نو اندیشان سرپا بمونه و نشه الان باشگاه مهندسان! این که میگم ما ایرانی ها جنبه مدیریت نداریما......برو استعفات رو پس بگیر بابا نقد کردن که نکیشه که دلیل استعفاء.......بعدشم کسی از شخص جنابعالی نقدی نکرده که.......از وضعیت حاکم بر کل اینترنت گله شده مخمد جان بحث انتقاد نیست به قول شقی بچه ها دوست دارن هرچی دوست دارن تو هر جا استارت کنن و هرچی دوست دارن تیکه بندازن تو تاپیکشون بگن بخندن اگر تو تاپیکشون کسی اومد جواب تمسخرشو با تمسخر داد براش گزارش رد کنن تا مدیر پست کاربر رو پاک کنه تا وجه خودش خوب بمونه و بگن این چه مدیری بود بچه انقدر تمسخر کردن چیزی نبود و لی مال من پاک شد من خودم به شخصه تا گزارش تخلف نیاد پستی رو پاک نمیکنم ولی امان از کسایی که روزانه حداقل یه گزارش ارسال میکنن و دوست دارن به تمام خواسته های چرت پرتشون هم در جا جواب داده بشه 8 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120452 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 مهر، ۱۳۹۰ صحبت ها و یه جوری درد دل ها گفته شد. ولی ای کاش در کنارشون راه حال و راهکار اجرایی هم ارائه میشد. با توجه به شرایط جامعه ای که توش هستیم راهکار مناسبی به ذهنتون میرسه رو بگین. در مورد مدیریت این تالار هم من هنوزم میگم تالار گفتگوی ازاد تو دوره مدیریت این دوستان بهترین اوضاعش رو داشته. البته منکر زحمات خوب مدیران قبلی تالار هم نیستم. این مشکل سکوت همونطور که بعضی از دوستان هم اشاره کردن تو همه انجمن فراگیر شده. تالار ازاد هم فارق از اونا نیست. ولی خب چه راهکارهایی به نظر دوستان میرسه؟ 14 لینک به دیدگاه
هولدن کالفیلد 19946 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 26 مهر، ۱۳۹۰ اقا بزارید یه چیزیو اعتراف کنم، ...من واااااقععععـــــــن متاسفام ، چقدررررررر حال بهم زنه بعضی اظهار نظر هایِ خام و نپخته!!! بهتره یکم بجای انتقاد به خودمون برگردیم اول اینکه من هدفم از زدن تاپیک نقد مدیریتی نبود !! در ثانی می خوام بدونم مگه وحید و شقایق ابولفضل ..کی اند؟؟؟ خوب یکی از ما ها هستن با همه مشکلاتی که این روزا هست .. تالار به کنار و جامعه بیرون هم همینطور یکم برگردیم به خودمون ما که انتقاد گرهای ماهری هستیم بیایم صادقانه بگیم فردوسی پور درونی ما چقد بیدارِِ؟ چقد شهامت اونو داریم که رک و راست افکار و اندیشه هامون را به چالش بکشیم و عادلانه قضاوت کنیم چقد به جوات خیابانی وجودمون اجازه میدیم که افکاری محتاط و محافظه کار پر اشتباه داشته باشه اصلا حیابانی کیه ؟ گاهی وقتا محسن رضایی درونمون که نماد تمام قد ترسو بودنه بیدار نمیشه و ما خبر نداریم ...خرف زیاده اما حوصلش نیست فق هیچ همدیگرو مقصر نکنیم سوت و کور بودن اینجا دلیل افکار سرد و خاکستر زده خودمونه، یه نگاه بندازیم ببینیم چقد جهش فکری داشتیم تو این مدت،،،، بله ممکنه مدرک گرفتیه باشیم کار پیدا کرده باشیم .....اما هنوز همون ادمای گذشته ایم با تفکرات منحرف شده عقب مانده و پر از کینه و عقده های شخصی ... نیازی نیست مدیریت تالار عوض بشه ،، بنظرمن این مدیریت از دلسوز ترین و بانظم ترینها بودن.هر چند کارشون بدون انتقاد نیست ..ولی چیزایی هست که توی وجود تک تک مون باید عوض شه وپیدا بشه ....وسلام 12 لینک به دیدگاه
Javid Maleki 11668 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 مهر، ۱۳۹۰ مخمد جان بحث انتقاد نیست به قول شقی بچه ها دوست دارن هرچی دوست دارن تو هر جا استارت کنن و هرچی دوست دارن تیکه بندازن تو تاپیکشون بگن بخندن اگر تو تاپیکشون کسی اومد جواب تمسخرشو با تمسخر داد براش گزارش رد کنن تا مدیر پست کاربر رو پاک کنه تا وجه خودش خوب بمونه و بگن این چه مدیری بود بچه انقدر تمسخر کردن چیزی نبود و لی مال من پاک شد من خودم به شخصه تا گزارش تخلف نیاد پستی رو پاک نمیکنم ولی امان از کسایی که روزانه حداقل یه گزارش ارسال میکنن و دوست دارن به تمام خواسته های چرت پرتشون هم در جا جواب داده بشه نه من فک کردم شقی از انتقادها میگه خب واقعاً سخته با یک سری از آدم ها که نه میبینشون نه اونا تو رو میبینن ارتباط برقرار کرد......اونم تو دنیا مجازی نیازشون برآورده بشه.....البته اینجا مثل اینکه اینطور که میگی بحث نیاز افراد نیست بلکه زیاده خواهی یک سری از افراده..... که بلاخره باید کمی بچه ها توقعاتشون رو بیارن پایین کمی هم مدیریت تدابیری بی اندیشه.......تا مشکلات انجمن حل بشه من واقعاً دارم میگم همه مدیران دارن انصافاً زحمت میکشن......اگه نکشن اینجا هم میشه مثل مهندسان........ومن به نوبه خودم از همشون تشکر میکنم اسمم نمیبرم چون امکان داره بعضی ها از قلم بنده بیفتند و پاشون بشکنه... 3 لینک به دیدگاه
Javid Maleki 11668 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 مهر، ۱۳۹۰ صحبت ها و یه جوری درد دل ها گفته شد.ولی ای کاش در کنارشون راه حال و راهکار اجرایی هم ارائه میشد. با توجه به شرایط جامعه ای که توش هستیم راهکار مناسبی به ذهنتون میرسه رو بگین. در مورد مدیریت این تالار هم من هنوزم میگم تالار گفتگوی ازاد تو دوره مدیریت این دوستان بهترین اوضاعش رو داشته. البته منکر زحمات خوب مدیران قبلی تالار هم نیستم. این مشکل سکوت همونطور که بعضی از دوستان هم اشاره کردن تو همه انجمن فراگیر شده. تالار ازاد هم فارق از اونا نیست. ولی خب چه راهکارهایی به نظر دوستان میرسه؟ محمد جان سلام عرض میکنم خدمتت بعد اینکه حتماً شنیدی وقتی یکی میخواد شرکتی بنام خودش ثبت کنه اون اداره ثبت کننده اول از طرف مقابل یه اساس نامه میخواد.... اساس نامه چیه؟ اساس نامه اینه که اون کسی که احداث کنندست میشینه گروه تعریف میکنه.....بعد میشینه گروه رو دسته بندی میکنه....مثلاً میگن اینا گروه حسابداری شرکتن .......اینا فنی کارامونن....این بازاریابامون....و همینطور الا غیر... بعد میشینه براشون هزینه برآورد میکنه و یک رئیس برای هر کدوم قرار میده تا اون بخش رو مدیریت کنه و به نوعی اون رئیش تعیین شده میشه رهبر اون گروه.....و شرح وظایف رو از طریق مدیرعامل میگره و به افراد زیر دستش تزریق میکنه تا اونا بتون باعث پیشرفت اون سازمان مربوطه بشن و برای کسای هم که باعث پیشرفت سازمان میشن یه جایزه ای یا یه درجه ای قائل میشن تا استارتی بشه برای سایرین تا تلاششون رو به اون حد برسن و از مزایای اون بخش و لول بهرمند بشن.... شرمنده سرتون رو درد آوردم اینا رو گفتم.... ولی سخن اصلی من اینجاست که این انجمن مثل یک شرکت میمونه .......بخش هاشم از هم جدا شده کاملاً درست .......هر بخشی هم مدیر مربوطش رو داره اونم درست......ولی آیا انجمن اومده به اصطلاح شخصی رو انتخاب کنه به عنوان بازار یاب ،بهش بگه شرح وظایف تو اینه که بری ببینی تو هر بخش از انجمن چه چیزی حرف مشترک بچه های اون بخش از چه چیزی بیشتر استقبال میشه؟.......ایشون بره این کار رو بکنه بعد بیاد خواسته ها رو دسته بندی کنه و هر هفته تو تالار مربوط اعلام کنه که آهای بروبچ قسمت مثلاً تالار گفتگوهای آزاد از فلان تایپیک استقبال کردن.....این هم خواسته های بچه هاست لیست کنه بزن سر در تایپیکش و بچه های اون قسمت رو ترغیب کنه تا برن در رابطه با اون مطلب بنویسن سرچی کنن.....بعد بیارن بذارن تو اون تالار تا همه استفاده مفید از نظراتشون ببرن.........بعد هر ماهی هم به کسی که بطور جد باعث شکوفای اون بخش از انجمن میشه هدیه ای چیزی اهداء بشه تا دیگران هم تشویق بشن و کار ایشون رو ادامه بدن این نظر من بود ببخشید که یه کم زیاد شد 9 لینک به دیدگاه
partow 25305 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 مهر، ۱۳۹۰ با کاربر خاطی برخورد شد ... :biggrin: 2 لینک به دیدگاه
هولدن کالفیلد 19946 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 26 مهر، ۱۳۹۰ دیگه نشنوما ...اصلاً به قیافش میاد؟ :vahidrk: . :biggrin: بعهله بعهله ...چرا که نه ؟! لینک به دیدگاه
partow 25305 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 مهر، ۱۳۹۰ بعهله بعهله ...چرا که نه ؟! باشه ... پس بیا مسابقه فتوشاپ ... لینک به دیدگاه
هولدن کالفیلد 19946 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 26 مهر، ۱۳۹۰ باشه ... پس بیا مسابقه فتوشاپ ... "عزیزم زندگی و واقعیت ادما رو نمیشه فتوشاپ کرد" 1 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120452 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 مهر، ۱۳۹۰ محمد جان سلام عرض میکنم خدمتتبعد اینکه حتماً شنیدی وقتی یکی میخواد شرکتی بنام خودش ثبت کنه اون اداره ثبت کننده اول از طرف مقابل یه اساس نامه میخواد.... اساس نامه چیه؟ اساس نامه اینه که اون کسی که احداث کنندست میشینه گروه تعریف میکنه.....بعد میشینه گروه رو دسته بندی میکنه....مثلاً میگن اینا گروه حسابداری شرکتن .......اینا فنی کارامونن....این بازاریابامون....و همینطور الا غیر... بعد میشینه براشون هزینه برآورد میکنه و یک رئیس برای هر کدوم قرار میده تا اون بخش رو مدیریت کنه و به نوعی اون رئیش تعیین شده میشه رهبر اون گروه.....و شرح وظایف رو از طریق مدیرعامل میگره و به افراد زیر دستش تزریق میکنه تا اونا بتون باعث پیشرفت اون سازمان مربوطه بشن و برای کسای هم که باعث پیشرفت سازمان میشن یه جایزه ای یا یه درجه ای قائل میشن تا استارتی بشه برای سایرین تا تلاششون رو به اون حد برسن و از مزایای اون بخش و لول بهرمند بشن.... شرمنده سرتون رو درد آوردم اینا رو گفتم.... ولی سخن اصلی من اینجاست که این انجمن مثل یک شرکت میمونه .......بخش هاشم از هم جدا شده کاملاً درست .......هر بخشی هم مدیر مربوطش رو داره اونم درست......ولی آیا انجمن اومده به اصطلاح شخصی رو انتخاب کنه به عنوان بازار یاب ،بهش بگه شرح وظایف تو اینه که بری ببینی تو هر بخش از انجمن چه چیزی حرف مشترک بچه های اون بخش از چه چیزی بیشتر استقبال میشه؟.......ایشون بره این کار رو بکنه بعد بیاد خواسته ها رو دسته بندی کنه و هر هفته تو تالار مربوط اعلام کنه که آهای بروبچ قسمت مثلاً تالار گفتگوهای آزاد از فلان تایپیک استقبال کردن.....این هم خواسته های بچه هاست لیست کنه بزن سر در تایپیکش و بچه های اون قسمت رو ترغیب کنه تا برن در رابطه با اون مطلب بنویسن سرچی کنن.....بعد بیارن بذارن تو اون تالار تا همه استفاده مفید از نظراتشون ببرن.........بعد هر ماهی هم به کسی که بطور جد باعث شکوفای اون بخش از انجمن میشه هدیه ای چیزی اهداء بشه تا دیگران هم تشویق بشن و کار ایشون رو ادامه بدن این نظر من بود ببخشید که یه کم زیاد شد پیشنهاد خوبی بود. روش فکر میشه. البته بعضی وقتا تا حدودی و به شکل های دیگه انجام شده. 4 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده