El Roman 31720 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 مهر، ۱۳۹۰ ترک فارس لر عرب کرد بسیجی منافق میهن پرست تجزیه طلب غنی فقیر تحصیل کرده بی سواد تهرانی شهرستانی دهاتی شهری پایین شهری بالا شهری زشت زیبا پرسپولیسی استقلالی سوسول لوتی دختر پسر مومن کافر شیعه سنی عمران معماری شهرسازی مکانیک برق ... بی کلاس با کلاس کچل مودار کوتوله دراز زرنگ تنبل چاق لاغر دماغ گنده! روشن فکر متحجر سیاه سفید ... 2 نفر رو تو این کشور پیدا بکنید که به خاطر هیچکدوم از موارد بالا همدیگرو مسخره یا به هم توهین نکنن بعد انتظار اتحاد داشته باشین! همین! 11 لینک به دیدگاه
spow 44197 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 مهر، ۱۳۹۰ ترک فارس لر عرب کردبسیجی منافق میهن پرست تجزیه طلب غنی فقیر تحصیل کرده بی سواد تهرانی شهرستانی دهاتی شهری پایین شهری بالا شهری زشت زیبا پرسپولیسی استقلالی سوسول لوتی دختر پسر مومن کافر شیعه سنی عمران معماری شهرسازی مکانیک برق ... بی کلاس با کلاس کچل مودار کوتوله دراز زرنگ تنبل چاق لاغر دماغ گنده! روشن فکر متحجر سیاه سفید ... 2 نفر رو تو این کشور پیدا بکنید که به خاطر هیچکدوم از موارد بالا همدیگرو مسخره یا به هم توهین نکنن بعد انتظار اتحاد داشته باشین! همین! چندروز پیش داشتم دوباره سخنرانی عباسی دردانشگاه تهران رو تماشا میکردم که چندروز قبل انتخابات انجام داده بود با عنوان جمهوری دهم وبیست سال خامنه ایسم! حالا چجوری تمومش کردم خدا میدونه ولی اینکه بشینی تحلیل حقیقی رو از حرفاش بکشی بیرون خیلی جالب بود برام که چه حرفها وچه ایده هایی دارن شاید معقولانه ترین راه حل احترام به پلورالیسم وقبول کردن عمومی فدرالیسم باشه ولی متاسفانه هنوز ظرفیت های لازم رو من حتی تو خودمونم نمیبینم به هرحال همیشه ما عادت کردیم یکی دیگه رو نردبون خودمون بکنبم 5 لینک به دیدگاه
shaden. 18583 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 مهر، ۱۳۹۰ مشکل از زیادی قبول داشتن خودمون ایده هامون هستش یه جورایی گند دماغ بودن.فقط کافی موقع مسخره کردن یکی فقط چن ثانیه خودمونو جاش بزاریم خیلی مشکلات حل میشه شرطشم له کردن غرور بیجامونه 6 لینک به دیدگاه
El Roman 31720 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 25 مهر، ۱۳۹۰ استاد مرزبندی هستیم ماها ؛ خداوندگار رنجوندن دیگران ؛ الهه غرور و تعصب ؛ سمبل خودبرتر بینی انقدر این مرزبندی رو تکرار کردیم و کردیم که الان تنها مرزی که برامون باقی مونده جلد بدنمونه! از هرچیزی خارج از اون بدمون میاد! منتفرم از آدمایی که همش ایراد میگیرن ولی واقعا ماها جای ایراد گرفتن داریم، تاپیک دیکتاتور بالقوه الحق که راست میگه، ماها اگه خدا بودیم 6-7 میلیارد انسان دقیقا مثل خودمون آفریده بودیم ، چون تحمل کوچکترین تفاوت ها رو نداریم ؛ بلد نیستیم به ذات بشر احترام بزاریم ؛ حتما باید یک وجه تشابهی پیدا بکنیم و هی اون رو تو ذهنمون تکرار بکنیم که آره فلانی هم مثل من فلان جوره و به این بهانه دوستش داشته باشیم! من همه ملت های دنیا رو ندیدم ولی باور دارم جزو بدترین ملت های دنیا هستیم ، خدا به دادمون برسه 6 لینک به دیدگاه
El Roman 31720 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 25 مهر، ۱۳۹۰ استاد مرزبندی هستیم ماها ؛ خداوندگار رنجوندن دیگران ؛ الهه غرور و تعصب ؛ سمبل خودبرتر بینی انقدر این مرزبندی رو تکرار کردیم و کردیم که الان تنها مرزی که برامون باقی مونده جلد بدنمونه! از هرچیزی خارج از اون بدمون میاد! منتفرم از آدمایی که همش ایراد میگیرن ولی واقعا ماها جای ایراد گرفتن داریم، تاپیک دیکتاتور بالقوه الحق که راست میگه، ماها اگه خدا بودیم 6-7 میلیارد انسان دقیقا مثل خودمون آفریده بودیم ، چون تحمل کوچکترین تفاوت ها رو نداریم ؛ بلد نیستیم به ذات بشر احترام بزاریم ؛ حتما باید یک وجه تشابهی پیدا بکنیم و هی اون رو تو ذهنمون تکرار بکنیم که آره فلانی هم مثل من فلان جوره و به این بهانه دوستش داشته باشیم! من همه ملت های دنیا رو ندیدم ولی باور دارم جزو بدترین ملت های دنیا هستیم ، خدا به دادمون برسه اگه توجه داشته باشید خودم هم تو این پست ابراز تنفر کردم! و این چیزیه که تقریبا جزو غریزه ماها شده! 3 لینک به دیدگاه
*Sanaz* 10640 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 مهر، ۱۳۹۰ به نظرم ما هویت اصیل خودمون را گم کردیم. و چون الگوهای مانوسی نداریم،هرچیزی غیر از تفکر خودمون برامون مسخره میاد.:icon_razz: 5 لینک به دیدگاه
spow 44197 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 مهر، ۱۳۹۰ به نظرم ما هویت اصیل خودمون را گم کردیم.و چون الگوهای مانوسی نداریم،هرچیزی غیر از تفکر خودمون برامون مسخره میاد.:icon_razz: خب ایران یه کشور هزار جزیره هستش انواع واقسام قومیت ها نژادها وعقاید که هرکدومشون هم خودشون رو به نوعی محق وصاحب تاریخ وزمین این مملکت میدونن ومتاسفانه نمیتونن یاد بگیرن همزیستی مسالمت امیز یعنی چی! علاوه بر اینکه نوعی ناسیونالیسم افراطی بالقوه درهمشون وجود داره نوعی نااگاهی خزنده هم دررگ وپوستمون جریان داره که باعث وبانی همین مسئله تمسخر میشه به هرحال بازم تنها راهش اگاهی واگاهی بخشی احترام به پلورالیسم وفراهم کردن زمینه های فدرالیسم مرکزگرا دراین کشور هست تا خیلی از مشکلاتمون حل بشه! 5 لینک به دیدگاه
Abolfazl_r 20780 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 مهر، ۱۳۹۰ یه زمانی بود میگفتن آقا از مشکلات ننالید. راه حل ارائه بدید. چون مجاری ورود اطلاعات بسته بود کسی نمیدونست راه حل عملی چیه. الان که میدونیم به قول سجاد راه حل عملی فدرالیسمه تا بیایم حرفشو بزنیم میکشن با هزارجور انگ رنگارنگ. اتفاقا از نظر من بد نیست که خلط فرهنگی و قومی داریم. خیلی هم خوبه. مشکل همونجاییه که مطلق بودن جواب نمیده. اگه دست از همین مطلق بودن بردارن و آزادمون بزارن اون احترام هم به وجود میاد. همه این تمسخرها و دشمنی ها از اونجایی ناشی میشه که سیستم مطلق باعث به وجود آمدن بی عدالتی میشه. وقتی در حق گروهی بی عدالتی میشه و حقشون تضییع میشه این گروه شروع میکنه به دشمنی با سایر گروهها. تقصیرم نداره. چون دستش به جایی بند نیست. یه جوری میخواد خودشو خالی کنه. 2 لینک به دیدگاه
Javid Maleki 11668 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 مهر، ۱۳۹۰ ما ایرانی ها همین بخاطر پله کردن دیگران برای پیشرفت خودمون.....هیچ وقت نه پیشرفت میکنیم نه متحد میشم...... فقط همین 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده