رفتن به مطلب

صرفا برای انبساط خاطر!

spow

ارسال های توصیه شده

آیا می‌دانستید که انسانها به جز کودکِ درون یک عدد خر درون هم دارند ! که گاهی زمام امور را به دست می‌گیرد !

• Like 12
لینک به دیدگاه

معلم: 10 تاسيب داريم من 9 تاشو ميخورم ، چند تا سيب ميمونه؟ بچه: همون يكي روهم بردار بخور بدبخت سيب نخورده !

• Like 13
لینک به دیدگاه

هرکس که نداند و نداند که نداند/ در جهل مرکب ابدالدهر بماند هرکس که نداند و نخواهد که بداند/ حیف است چنین جانوری زنده بماند !

• Like 11
لینک به دیدگاه

والدین گرامی اینقدر نگین "وقتی ما سن شما بودیم این جورخوب بودیم، اون جورخوب بودیم

" مادر بزرگ ها دهن لق تر از چیزین که فکر می کنین !

• Like 14
لینک به دیدگاه

بــــچه پـــررو کیست ؟ موجودی بسیار محترم که حجم حرفهایش از دوبرابر مساحت دهانش نیز بیشتر است!

• Like 12
لینک به دیدگاه

خب در ظاهر همه چیز برای سرگرمی شد ولی گاهی لازمه همه حرفارو از شوخی های حتی معمولی استنباط کنیم

اعصاب!

انقلاب

جنگ

دوران سازندگی

تراکم جمعیتی

تقابل سنت ومدرنیته

ازادی بیان

وهزار کوفت وزهرماری که نسل ما ونسل بعدی ما که عده ای از شما عزیزان باشه به عینه تجربه کردیم

حالا خوبه نسل مسئول وایدئولوگ قبلی از منبر هم پایین نمیاد وهمه خوی هارو به پای خودش وهمه اشتباهات رو به حساب تئوری توهم وتوطئه میزاره

بگذریم

حالا دراین وانفسای به هم ریخته همه ازت انتظار دارن مثل نسل ما(مخصوصا از این نسل متولیدن 67 به بعد این انتظارات رو دارن)ساکت باشی توسری خور باشی خفه خون بگیری مودب باشی(فکر نکنین ما ذاتا بودیما مجبوربودیم میفهمین!!)هرچی گفتن یه چشم بگی وجیک ثانیه عملیش کنی

بله نتیجش میشه اصطکاک

اصطکاک درحالتهای خاصی مفید وجالبه وگرنه همیشه به عنوان عامل مزاحم بهش نگریسته میشه

اقا/خانم اعصاب نداریم لطفا بیشتر از این رژه نرین رو اعصاب ما

کل گذشته مارو سیاه کردین اینده پوچی رو هم که تابلو کردین بزارین حداقل با این حداقل هایی که بود وبه لطف شما داره نیست ونابود میشه سرمون به کارخودمون گرم باشه

برمیگرده میگه چتونه؟

نونتون کمه؟ابتون کمه؟سایه بالاسرتون کمه؟

هیچی بخدا همه چیزمون میزونه...به جون داداش میزون میزون فقط بقول اون همه خوبه همه چی درسته فقط دل ما دل نیست!

خب دیگه اعصاب نداریم

خونه میخوای بخری حساب میکنی یه اپارتمان فسقلی در گوشه شهر با وام وهزارتا کوفت ودردسر باید براش کل درامد شش هفت سالتو یکجا بزاری کنار

حالا مسئله کار!!

کارمون کجا بود مرد مومن

به دانشجو بودن که نمیگن اشتغال!

البته کی الان دانشجو نیست وکی نیست که شاغل حساب نشه وصدالبته مشاغل بسیار تو دل برو کاذب از دلالی بگیر تا اون روز دیگه داشتم شاخ درمیاوردم پارک بان داشت جاپارک میفروخت یا تو بانک دارن نوبت میفروشن

سوت بلبلی!!

القصه کسی اعصاب داشت بیاد به ما هم یه قورت ونیم بده...

• Like 10
لینک به دیدگاه

آیا می‌دانستید که انسانها به جز کودکِ درون یک عدد خر درون هم دارند ! که گاهی زمام امور را به دست می‌گیرد !

ای از این خردرون الاغ درون یابوی درون قاطر درون خاطره ها در ذهن ما حک شده

نه اینکه خدای ناکرده جانماز خودمون رو اب بکشیم که ای داد بیداد مارا از این کوچه گذری نیست که نیست

نه عزیز من ما هم این خر سواری ها رو به قدر کافی ووافی تجربه کردیم!

اما ...اما جونم برات بگه از ادمایی که ادعاشون چیزرو میبره اما چیز خودشون رو بالانمیبره!

کودک درون مسئله ای است که باید به نحو عاقلانه ای باهاش برخورد کنیم لازمه گاهی کودک بشیم ودنیای کودکان وادمای دوروبرمون رو خوب وبهتر بشناسیم ولی تخت گاز رفتن تو زندگی بقیه رو اعصاب بقیه روی خلقیات وروحیات بقیه از صدتا خرسواری خرکی هم بدتره

اقا جان این خردرونت شروع کرد به جفتک پرونی از ملت فاصله بگیر همین

• Like 8
لینک به دیدگاه
خب در ظاهر همه چیز برای سرگرمی شد ولی گاهی لازمه همه حرفارو از شوخی های حتی معمولی استنباط کنیم

اعصاب!

انقلاب

جنگ

دوران سازندگی

تراکم جمعیتی

تقابل سنت ومدرنیته

ازادی بیان

وهزار کوفت وزهرماری که نسل ما ونسل بعدی ما که عده ای از شما عزیزان باشه به عینه تجربه کردیم

حالا خوبه نسل مسئول وایدئولوگ قبلی از منبر هم پایین نمیاد وهمه خوی هارو به پای خودش وهمه اشتباهات رو به حساب تئوری توهم وتوطئه میزاره

بگذریم

حالا دراین وانفسای به هم ریخته همه ازت انتظار دارن مثل نسل ما(مخصوصا از این نسل متولیدن 67 به بعد این انتظارات رو دارن)ساکت باشی توسری خور باشی خفه خون بگیری مودب باشی(فکر نکنین ما ذاتا بودیما مجبوربودیم میفهمین!!)هرچی گفتن یه چشم بگی وجیک ثانیه عملیش کنی

بله نتیجش میشه اصطکاک

اصطکاک درحالتهای خاصی مفید وجالبه وگرنه همیشه به عنوان عامل مزاحم بهش نگریسته میشه

اقا/خانم اعصاب نداریم لطفا بیشتر از این رژه نرین رو اعصاب ما

کل گذشته مارو سیاه کردین اینده پوچی رو هم که تابلو کردین بزارین حداقل با این حداقل هایی که بود وبه لطف شما داره نیست ونابود میشه سرمون به کارخودمون گرم باشه

برمیگرده میگه چتونه؟

نونتون کمه؟ابتون کمه؟سایه بالاسرتون کمه؟

هیچی بخدا همه چیزمون میزونه...به جون داداش میزون میزون فقط بقول اون همه خوبه همه چی درسته فقط دل ما دل نیست!

خب دیگه اعصاب نداریم

خونه میخوای بخری حساب میکنی یه اپارتمان فسقلی در گوشه شهر با وام وهزارتا کوفت ودردسر باید براش کل درامد شش هفت سالتو یکجا بزاری کنار

حالا مسئله کار!!

کارمون کجا بود مرد مومن

به دانشجو بودن که نمیگن اشتغال!

البته کی الان دانشجو نیست وکی نیست که شاغل حساب نشه وصدالبته مشاغل بسیار تو دل برو کاذب از دلالی بگیر تا اون روز دیگه داشتم شاخ درمیاوردم پارک بان داشت جاپارک میفروخت یا تو بانک دارن نوبت میفروشن

سوت بلبلی!!

القصه کسی اعصاب داشت بیاد به ما هم یه قورت ونیم بده...

تا یه 6-7 سال پیش آدم بزرگا (توجه داشته باشید که هم آدم و هم بزرگ!)اون جمله قرمزرو خیلی میگفتن، ولی الان دیگه نمیگن بنده خداها ، چون میدونن واقعا کمه! میدونن نه نون هست نه آب هست نه سایه بالا سری که موجب آرامش باشه! یادش بخیر، کی فکرشو میکرد دلمون واسه این جمله هم تنگ بشه؟

نونت کمه؟آبت کمه؟ سایه بالا سرت کمه؟

چه روزگار خوبی بود وقتی نون و آبمون کم نبود!!!

• Like 6
لینک به دیدگاه

آیا میدانید بعضی وقتها وجدان مانع ارتکاب گناه نمی شه، فقط گناه رو کوفت آدم می کنه!

هی وجدان

ای گم شده درایران!

نه نه نه نه نه

من اشتباه میکنم

اصلا من اشتباهی بودم!

پول برق جدا پول گاز جدا

پوتین برای سربازا بیست جفت باتوم برای بیکارا بیست عدد!

ولش کن ما خدای وجدانیم

بابا بزار گناهمون رو بکنبم زهرمارمون کردی کله ظهری اه!

• Like 9
لینک به دیدگاه

معلم: 10 تاسيب داريم من 9 تاشو ميخورم ، چند تا سيب ميمونه؟ بچه: همون يكي روهم بردار بخور بدبخت سيب نخورده !

سیستم بسیار غلط اموزشی

از همون ابتدا حرص وطمع کاری مهمترین اموزش هست

یاد دادن کلمه من

بابا بخدا من دربین کلمات گم میشه-من خیلی جاها معنا نداره-من بدون تو تفسیر نمیشه-من اصلا به حساب نمیاد و...

راست میگه دیگه بدبخت سیب ندیده چرا این سیارو نمیدی بچه ها بخورن هم تغذیه کاملی هست هم اصول ارتباطات اجتماعی رو یادشون میدی(یادش بخیر یاد خاطرات احمد بیرشک افتادم)وهم اینکه درس رو مفهوم میکنی براشون

ای کوفتت بشه قانون گذار سیستم اموزشی که هم سیبارو خوردی هم مارو انداختی به جون هم

• Like 8
لینک به دیدگاه

مردم دنيا زمان رو 3 حالت میبينن، اما ما ايرانيا 4 حالت..؛ زمان گذشته ، زمان حال ، زمان آينده ،زمان شـــاہ.....!

• Like 7
لینک به دیدگاه

ای کاش بتونیم برای گفتگوی آزاد یه قانون وضع کنیم هر مطلبی که موجب انبساط خاطر میشه فقط در یک تاپیک گذاشته بشه. مثل تاپیک سوتی یا حرف هایی از اینجا و آنجا. اینطوری انقدر تعداد تاپیکها زیاد نمیشه.

• Like 5
لینک به دیدگاه

از دفتر خاطرات یک دختر ترشیده: کــارهایی راحت تــر از پیــدا کردن یــه " مــرد خوب " هم هست ؛

مثل پریــدن از بالای

برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید.

• Like 2
لینک به دیدگاه
  • اضافه کردن...