Ali.Fatemi4 22826 اشتراک گذاری ارسال شده در ۲۴ مهر، ۱۳۹۰ سلام به گل روی همتون! اینجا میخوایم از گشت و گذار بر و بچه های استان های حوالی پایتخت توی شهرای دیگه و استان های حوالی پایتخت بگیم! عکس..خاطره... موضوع جالب یه هرچیز دیگه ای که داریم!!! خودم ساکن کرجم... دوستان "یا علی!" شروع میشود: 5 لینک به دیدگاه
poor!a 15130 اشتراک گذاری ارسال شده در ۲۴ مهر، ۱۳۹۰ من الان تو هجرتم ...:5c6ipag2mnshmsf5ju3 2 لینک به دیدگاه
Ali.Fatemi4 22826 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در ۲۴ مهر، ۱۳۹۰ poor!a گفته است: من الان تو هجرتم ...:5c6ipag2mnshmsf5ju3 مهندس به کجا هجرت نموده ای؟؟؟ 3 لینک به دیدگاه
poor!a 15130 اشتراک گذاری ارسال شده در ۲۴ مهر، ۱۳۹۰ ali.fatemi۴ گفته است: مهندس به کجا هجرت نموده ای؟؟؟ بوشهر 3 لینک به دیدگاه
Ali.Fatemi4 22826 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در ۲۴ مهر، ۱۳۹۰ poor!a گفته است: بوشهر هجرت صغری یا هجرت کبری؟؟؟ دانشجویی؟ 2 لینک به دیدگاه
poor!a 15130 اشتراک گذاری ارسال شده در ۲۴ مهر، ۱۳۹۰ ali.fatemi۴ گفته است: هجرت صغری یا هجرت کبری؟؟؟دانشجویی؟ صغری یا کبری ؟:JC_thinking: نمیدونم خودمم ... خیلی وقته درسم تموم شده :yes: 3 لینک به دیدگاه
Ali.Fatemi4 22826 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در ۲۴ مهر، ۱۳۹۰ poor!a گفته است: صغری یا کبری ؟:JC_thinking:نمیدونم خودمم ... خیلی وقته درسم تموم شده :yes: پس هجرت کاریه! 2 لینک به دیدگاه
Ali.Fatemi4 22826 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در ۲۴ مهر، ۱۳۹۰ بر و بچز مرکز کشور.... منتظریم! 2 لینک به دیدگاه
sinister89 4245 اشتراک گذاری ارسال شده در ۲۴ مهر، ۱۳۹۰ ali.fatemi۴ گفته است: سلام به گل روی همتون!اینجا میخوایم از گشت و گذار بر و بچه های استان های حوالی پایتخت توی شهرای دیگه و استان های حوالی پایتخت بگیم! عکس..خاطره... موضوع جالب یه هرچیز دیگه ای که داریم!!! خودم ساکن کرجم... دوستان "یا علی!" شروع میشود: مشهدم جزو حوالیه دیگه آره ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ 2 لینک به دیدگاه
Ali.Fatemi4 22826 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در ۲۴ مهر، ۱۳۹۰ Viking گفته است: مشهدم جزو حوالیه دیگه آره ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ به به!!! خوش اومدی!! صفا آووردی مهمون عزیز! (قابل توجه اعضای مهمان نواز تاپیک های استان های گیلان و مخصوصا همدان!!) 2 لینک به دیدگاه
Ali.Fatemi4 22826 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در ۲۴ مهر، ۱۳۹۰ Viking گفته است: مشهدم جزو حوالیه دیگه آره ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ داداش چایی... قهوه... نسکافه... شیرینی... باقلوا... حاجی بادومی... قطاب... حلوا سیاه... هندونه... تیله مگسی... همه ی اینا هست... داداش از خودت پذیرایی کن! صفا اووردی 2 لینک به دیدگاه
sinister89 4245 اشتراک گذاری ارسال شده در ۲۴ مهر، ۱۳۹۰ ali.fatemi۴ گفته است: به به!!! خوش اومدی!! صفا آووردی مهمون عزیز!(قابل توجه اعضای مهمان نواز تاپیک های استان های گیلان و مخصوصا همدان!!) 2 لینک به دیدگاه
shaden. 18583 اشتراک گذاری ارسال شده در ۲۴ مهر، ۱۳۹۰ ما استان مرکزی هستیم با پایتخت هم ۱۲۰تافاصله داریم.میشیم همسایه؟ 3 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده