Ali.Fatemi4 22826 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 مهر، ۱۳۹۰ سلام به گل روی همتون! اینجا میخوایم از گشت و گذار بر و بچه های استان های حوالی پایتخت توی شهرای دیگه و استان های حوالی پایتخت بگیم! عکس..خاطره... موضوع جالب یه هرچیز دیگه ای که داریم!!! خودم ساکن کرجم... دوستان "یا علی!" شروع میشود: 5 لینک به دیدگاه
poor!a 15130 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 مهر، ۱۳۹۰ من الان تو هجرتم ...:5c6ipag2mnshmsf5ju3 2 لینک به دیدگاه
Ali.Fatemi4 22826 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 24 مهر، ۱۳۹۰ من الان تو هجرتم ...:5c6ipag2mnshmsf5ju3 مهندس به کجا هجرت نموده ای؟؟؟ 3 لینک به دیدگاه
poor!a 15130 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 مهر، ۱۳۹۰ مهندس به کجا هجرت نموده ای؟؟؟ بوشهر 3 لینک به دیدگاه
Ali.Fatemi4 22826 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 24 مهر، ۱۳۹۰ بوشهر هجرت صغری یا هجرت کبری؟؟؟ دانشجویی؟ 2 لینک به دیدگاه
poor!a 15130 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 مهر، ۱۳۹۰ هجرت صغری یا هجرت کبری؟؟؟دانشجویی؟ صغری یا کبری ؟:JC_thinking: نمیدونم خودمم ... خیلی وقته درسم تموم شده :yes: 3 لینک به دیدگاه
Ali.Fatemi4 22826 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 24 مهر، ۱۳۹۰ صغری یا کبری ؟:JC_thinking:نمیدونم خودمم ... خیلی وقته درسم تموم شده :yes: پس هجرت کاریه! 2 لینک به دیدگاه
Ali.Fatemi4 22826 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 24 مهر، ۱۳۹۰ بر و بچز مرکز کشور.... منتظریم! 2 لینک به دیدگاه
sinister89 4245 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 مهر، ۱۳۹۰ سلام به گل روی همتون!اینجا میخوایم از گشت و گذار بر و بچه های استان های حوالی پایتخت توی شهرای دیگه و استان های حوالی پایتخت بگیم! عکس..خاطره... موضوع جالب یه هرچیز دیگه ای که داریم!!! خودم ساکن کرجم... دوستان "یا علی!" شروع میشود: مشهدم جزو حوالیه دیگه آره ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ 2 لینک به دیدگاه
Ali.Fatemi4 22826 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 24 مهر، ۱۳۹۰ مشهدم جزو حوالیه دیگه آره ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ به به!!! خوش اومدی!! صفا آووردی مهمون عزیز! (قابل توجه اعضای مهمان نواز تاپیک های استان های گیلان و مخصوصا همدان!!) 2 لینک به دیدگاه
Ali.Fatemi4 22826 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 24 مهر، ۱۳۹۰ مشهدم جزو حوالیه دیگه آره ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ داداش چایی... قهوه... نسکافه... شیرینی... باقلوا... حاجی بادومی... قطاب... حلوا سیاه... هندونه... تیله مگسی... همه ی اینا هست... داداش از خودت پذیرایی کن! صفا اووردی 2 لینک به دیدگاه
sinister89 4245 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 مهر، ۱۳۹۰ به به!!! خوش اومدی!! صفا آووردی مهمون عزیز!(قابل توجه اعضای مهمان نواز تاپیک های استان های گیلان و مخصوصا همدان!!) 2 لینک به دیدگاه
shaden. 18583 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 مهر، ۱۳۹۰ ما استان مرکزی هستیم با پایتخت هم ۱۲۰تافاصله داریم.میشیم همسایه؟ 3 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده